Miroslav 2 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Ja mám tieto: Casio G-shock GW-6900-1 (do práce) Certina DS Winner Swiss MIlitary Chrono a onedlho dostanem k narodeninám Traser Supersport . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Tak jsem to konečně taky rozšířil, do práce a vycházkově Hamilton Khaki King, k obleku Omega Genéve (až se zrenovují), na sport Polary a na všechno ostatní G-Shock Mudman.A jsem s tím takhle docela spokojený. Ale do budoucna by to chtělo ještě pořádné diversky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Mam jen jedny Omegy. Vyhovuje mi to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Cca dvacatero, k týdennímu nošení cca patero. Ale týdny se střídají. Teď se na place nejvíc točí pracovní Seika s kalibrem 7S26, protože zazimovávám dům a zahradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Dvoje. Ale jedny stařičké a místní deště by jim určitě neprospěly, tak zaslouženě odpočívají. Pořád mě nějaké další lákají (momentálně hodně "Indiana Jonesovky", obvzláště, jak se tu teď zase vyrojily takové pěkné fotky), ale snažím se to zapudit, protože si za prvé říkám: "Naco?", za druhé by mi bylo líto těch, které bych nenosil... (winder se mi pořizovat už vůbec nechce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 sport : Suuntoviked a volny cas : Lumi.noxprace : Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlumak Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Já to nepočítám, odhadem asi 15, nosím všechny, některý třeba vystřídám 2x denně, připadám si v cajku:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Jedny, byly časy, kdy jsem měl osmery, ale stejně jsem nosil jen ty nejoblíbenější, tak jsem to zredukoval a výsledek je stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Já mám těď šestery, které střídám, a pak několikery vintážní - ty si beru na ruku spíš výjimečně.Ale určitě budou nějaké změny - směřoval bych to na troje až patery dle příležitosti. Daily, sport, oblek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duko Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Omega Seamaster - na volný časOmega DeVille - k oblekuLongines - k oblekuHamilton - k vodePanerai - k hoci čomuIWC BI - k hoci čomu Tissot na baterky - už nenosím (pred Chronomagom ku všetkému)zopár vintage - na pozeranie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sim Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Nepravidelne stridam Citizeny Chronography, Koraly Chronography a Festiny, na sport Casio Sea-Pathfinder a nyni me pribyly koupene zde na Chronomagu Seika Scuba Diver Kinetic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Ja mam troje: Zeno Watch Basel Pilot ClassicOmega SeamasterPanerai PAM 111 Nosim pravidelne vsechny, teda, kdyz to zprumeruju, obcas zapominam na Zena jak je tejden dlouhej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bose Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Mám jedny..) Steinhart Nav-B Chrono - ale bral bych klidně i druhý.) Třeba Omega Planet Ocean Chrono.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Tak po redukcii uz len 5 .1. Breitling Avenger Seawolf Steel2. Hamilton Khaki X-Wind3. Steinhart Triton4. Magrette Moana Pacifik5. Armani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Když nad tím tak přemýšlím .... tak se mi to zase začíná nějak vymykat kontrole ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Ja susim s dvoma Tagy Carrery a Steinharty B Uhr 44,nieco ale chystam vymenu staje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 ja mam INVICTA lefty,letecke prim sport 2 a luminox navy seal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) Jedny pilotky.Jedny potápky.Jedny sportovní.Jedny ke kravatě.Jedny rádiové kvarcky, abych to všechno jelo přesně. Snažím se být praktický člověk. E.: první tři pravidelně střídám, kravatu jsem na sobě už dlouho neměl, tak ty čtvrté spinkají v boxu. Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem luidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Momentálně mám na nošení jenom dvoje vintage hodinky a jsem naprosto spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Po dlouhé době zase 2 kousky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se