Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem to konečně taky rozšířil, do práce a vycházkově Hamilton Khaki King, k obleku Omega Genéve (až se zrenovují), na sport Polary a na všechno ostatní G-Shock Mudman.

A jsem s tím takhle docela spokojený. Ale do budoucna by to chtělo ještě pořádné diversky.

Odesláno

Cca dvacatero, k týdennímu nošení cca patero. Ale týdny se střídají. Teď se na place nejvíc točí pracovní Seika s kalibrem 7S26, protože zazimovávám dům a zahradu.

Odesláno

Dvoje. Ale jedny stařičké a místní deště by jim určitě neprospěly, tak zaslouženě odpočívají. Pořád mě nějaké další lákají (momentálně hodně "Indiana Jonesovky", obvzláště, jak se tu teď zase vyrojily takové pěkné fotky), ale snažím se to zapudit, protože si za prvé říkám: "Naco?", za druhé by mi bylo líto těch, které bych nenosil... (winder se mi pořizovat už vůbec nechce)

Odesláno

Já mám těď šestery, které střídám, a pak několikery vintážní - ty si beru na ruku spíš výjimečně.

Ale určitě budou nějaké změny - směřoval bych to na troje až patery dle příležitosti. Daily, sport, oblek...

Odesláno

Omega Seamaster - na volný čas

Omega DeVille - k obleku

Longines - k obleku

Hamilton - k vode

Panerai - k hoci čomu

IWC BI - k hoci čomu

Tissot na baterky - už nenosím (pred Chronomagom ku všetkému)

zopár vintage - na pozeranie

Odesláno

Nepravidelne stridam Citizeny Chronography, Koraly Chronography a Festiny, na sport Casio Sea-Pathfinder a nyni me pribyly koupene zde na Chronomagu Seika Scuba Diver Kinetic.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám jedny..) Steinhart Nav-B Chrono - ale bral bych klidně i druhý.) Třeba Omega Planet Ocean Chrono.)

Odesláno (upraveno)

Jedny pilotky.

Jedny potápky.

Jedny sportovní.

Jedny ke kravatě.

Jedny rádiové kvarcky, abych to všechno jelo přesně. Snažím se být praktický člověk.

E.: první tři pravidelně střídám, kravatu jsem na sobě už dlouho neměl, tak ty čtvrté spinkají v boxu.

Upraveno uživatelem luidis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...