mlsoun1 Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Mám několikatery a pořád bych chtěl nové a nové.Teď se rozhoduji nad dalšími.Vlastním:Prim model Svatováclavský-quartzOmega Constellation-quartzLongines Conquest-quartzCasia U430-rádiově řízené+solarMovada Folio-quartzXemex Offroad-quartzXemex Avenue-automaty(limitka 500kusů)-mé nejdražší,šetřil jsem na ně 2 rokyDále vintage-mnoho Primek,ale srdeční jsou tyto-Prim Igen,Prim cal.52 s prachotěsným pouzdrem,Seika řady 5,Cortebert ve zlatém pouzdru s krásným starým ciferníkem a pár kapesníchDle mého názoru je úpně jedno,kdo má kolik hodinek.Hlavně,že mu dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Já mám pořád dva roky jedny a ty samý - Archimede Pilot XLH na Di-Modell Ikarus a naprostá spokojenost, B-Uhr jsou prostě moje...Ale občas si tak říkám, že bych potřeboval urgentně něco do vody :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Nyní troje:- RW Don Giovanni Cosi Grande na řemenu- Oris Artelier Chronograph- IWC BP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 RW NabuccoFortis B-42 Diver LE/100Breitling HerculesML Pontos full black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník severes Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 mam jich mrak, myslel jsem si ze s poctem kusu prejde chronomoribundus, ale opak je pravdou tissot prs 516 carbon valjoux 7750archimede sportaucher autocandino professional divertag heuer aquaracer 300m autoedox classe royalecertina cascadeur jeste ten strarsi krasny model ty mi asi zustaboutissot prc 100 autoquartztissot square autog-shockc ani nevim jaky model. stridam to ale chci rada diastary diver orig. tak si je poridim, mel jsem dvoje a chci je zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Doxa SUB5000 SharkhunterFortis B42 MarinemasterLongines HydroconquestOris Carlos Coste Chronograph L. E. Divers WatchSeiko Monster oranžovýLaco Flieger řekl bych, že jsem saturován, ale vždycky když tohle řeknu, tak se něco stane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Casio Dual timeSwatch GlobeOrient Ray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Za mě nyní: Fortis B-42 Official CosmonautsSeiko SRP043K1Casio Pro Trek PRW-2000Sigma PC 15.11Casio MTP 1141A-7A s věnováním :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 (upraveno) Double post: Omlouvám se. Upraveno 2. prosince 2012 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Na jaře jsem zredukoval k plné spokojenosti početní stav svých hodinek. Bohužel, už v tom zase lítám, a tak, i když se tomu bráním, redukce mě znova časem nemine. Teď jsem kus od domova a zase už po něčem koukám ... Eterna KonTikyHamilton JazzMaster ChronoZENO-WATCH BASEL 9554-SOS-12-a1.10 Super Oversized AutomaticSteinhart Timepieces Le Mans GTCCasio PRG 80Atlantic SeaShark ChronoCitizen automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Zatim slusnejsi jen dvoje, ale ani jedny nenosim a vyhlizim ty "pravy". Festiny nemuzu po stehovani najit a Meistersingery jen vyjimecne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JKsro Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Tak ja mam sedmery, ale vize je takova ze to stahnu na troje. Chtel bych Omega, Tag a Breitling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 (upraveno) - IWC Portofino Chronograph- TH Monaco- Kazimon 1500b V2 Bronze- Fortis B42 Pilot Professional Chronograph - Citizen Promaster Eco-Drive AV0020-55H- Longines Wittnauer Vintage 1963- Prim Sport II Střídám na ruce všechny. Upraveno 2. prosince 2012 uživatelem Libunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Momentálně -prim sport Igenaviator chronopoljot 3133 chrono černépoljot 3133 chrono bílépoljot s budíčkem"turistické" vodolazorient 21 jewels - hnědé, fialovézodiac sea dragon tissot V8omega seamaster chrono a k tomu nějaké ty zapovězené značky ( lidlovky, parnis a pod. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 1) Budík + referenční rádiem řízená časomíra: Casio Mudman2) EDC: Seiko 5 SNK809 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 ... ved si to dajte do podpisu, tam si to mozte aktualizovat, naco to tu je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Řazeno tak jak jsem si hodinky pořizoval:EDOX Delfin - těma to začalo, ale na dlouhých sedm let mi stačily. EPOS 3366 - pořízeny ke kulatinám a pak už to jelo docela rychle, interval nákupů se poměrně zkrátil Traser Super Sport Eterna 1938MeisterSinger ED07CRADO XL Diver A ještě digi Casia a několik starých Primek z nostalgie na dětská léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Aktualizace 1. Swatch quartz2. Breitling Avenger3. Tag Heuer Aquaracer - Chronotimer4. Tissot V8 Moto GP5. Omega Seamaster GMT6. Tag Heuer Professional 200M7. Omega kapsáče vintage8. Suunto core9. Prim děditství 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 celkem 7 kousků 1. Swatch Scuba - limitka v ramce fuze dvou bank 2. Baume Mercier Classima XL Chronograph 8591 3. Maurice Lacroix Pontos GMT white silver 4. Maurice Lacroix Miros Coussin Reveil 5. Wenger Commando XL 70162 6. Seiko Chrono 100 sport (7t94-0ab0), All Stainless Steel SNN017P1 7. Tommy Hilfiger Men's Synthetic watch 1790485 (na kaučuku) 6 a 7 pujdou brzo do sveta.....hola hola Longines Diver vola....a od Jeziska nejake ty pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 (upraveno) PLÁN ZAČÁTEČNÍKA - PORTFOLIO HODINEK a) super drahé, investiční, uloženy skoro pořád v sejfu v originální krabičce luxusní elegantní oblekovky na úzké zápěstí 19 cm c) nějaké fajne pilotky d) frajerské robustní hodinky na sport a do vody e) levné, ale pěkné quartzky na dovolenou v severní Africe f) univerzální náhradní pro všechny předešlé kategorie g) kapesní hodinky po předcích, rodinné stříbro ZATÍM MÁM JASNO V BODECH: c) Fortis Flieger a nebo Fortis B 42 g) stříbrné cibule po dědovi z pozůstalosti ZÁVSLÁCI, DOPORUČÍTE ČI PORADÍTE V OSTATNÍCH BODECH? Wanieck Upraveno 3. března 2013 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se