Jay Doll Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Jak to mám já: PLÁN ZAČÁTEČNÍKA KONEČNÍKA (*TEN CO KONČÍ S HODINKAMA) - PORTFOLIO HODINEK: a) super drahé, investiční, uloženy skoro pořád v sejfu v originální krabičce - Prim Orlík b ) luxusní elegantní oblekovky na úzké zápěstí 19 cm - JLC c) nějaké fajne pilotky - naštěstí už prodané, donedávna Breitling Navitimerd) frajerské robustní hodinky na sport a do vody - Rolex SDDSe) levné, ale pěkné quartzky na dovolenou v severní Africe - Bondovky f) univerzální náhradní pro všechny předešlé kategorie - Suby LV ceramic g) kapesní hodinky po předcích, rodinné stříbro - kapesní Omegy ... a napadá mě asi ještě 10 kategorií, které jsi zapomněl zmínit... A ještě k tématu vlákna... Kolik máte hodinek? Příliš moc!
Návštěvník swanieck Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 http://www.elementintime.com/Jaeger-LeCoultre-Master-Compressor-173.84.71-Stainless-Steel-Automatic-GMT ......fakt elegantní oblekovky...díky za tip. Sice cena osvěží, ale co naplat, za precizní technologický šperk je třeba zaplatit. V akci 7000 USD W
freshkuba Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Mám jich 7 - Pilot Sport Chrono - Ruční nátah 31681 poljot - Vostok Partner - Automaty 2416B Vostok - Vostok skoropotápky - Ruční nátah - Junghans Trilastic - Ruční nátah - Len.nox LM198S-2 - Quartz pracovní nezmary - Len.nox LM565L-1 - Quartz oblekovky - Sigma PC 15.11 - Digitálky se sporttesterem No a teď toužím po nějakých Fliegerech - Asi to budou Steinhart Nav B-Uhr 47 Handaufzug.
bcmike Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Mám osmery: Longines Hydroconquest Steinhart Jubilaumsuhr JG74 Citizen BL5250-53L Prim Sport 2 Prim Incabloc Orient Multicalendar Suunto Core Omega kapesní Pokouším se nosit všechny, ale nejvíc mám na ruce Citizeny a Primky.
IzTaPa Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Mam... (1.) pepsi 1675 - nosi ma draha polovicka(2.) suby 16610 - nosim momentalne ja (3.) oyster baterkace 17013 - nejak jsme si nesedli, asi nejsem na ty 'oblekovky', pujdou z domu(4.) tissot t-touch - puvodne to mely byt vikendofky, ale asi nejsem na ty digitalky, takze jakmile se k tomu dostanu, nafotim a pujdou z domu(5.) ruske slava z roku 1977 (NOS) - momentalne venku na foceni, jakmile se mi vrati, jdou z domu zkratka, nezadrzitelne smeruju k tomu, ze ze mne bude single-watch guy http://forum.chronom...__1#entry891488 Upraveno 5. března 2013 uživatelem IzTaPa
kuncák7 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Pilotky - Aviator 31681 chrono Potápky - Festina 6681, Zodiac, Vodolaz Oblekovky - Orient ( věčnej kalendář )- nosím spíš pilotky Baterkáče - Zodiac sea dragon chrono - 2x Do lesa - bose a lidlovky Vintage ( na to potěšení ) - 2x Orient, Poljot 3133 chrono - 2x ( bílé a černé provedení ), seiko chrono Trezorovky - Prim sport I, Omega seamaster chrono ( 1972 ), bondovky ( ty nosím ) A napadaj mě asi tak dvoje , troje, co bych chtěl ( teď poptávám např. Citizen 8110 ). Hodinek mnoho, ale zbavit se toho návyku neumím . Neměl by někdo účinnou radu ?
Waya03 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Pilotky - Poljot Aviator I 3133 Potápky - Seiko SKX007 Oblekovky - Seiko SARB045 Vintážní - Poljot Deluxe, Prim II Sport, Signál s budíčkem Digitálky - 15 let starý Casio na nato strapu No a další akvizice už je na cestě, japonský jen má totiž výhodný kurz :-)
Jsilver Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Casio Pro Trek PRG50Festina DeposeTraser Classic Chrono BD PROTissot PRC 200Edox WRC X-Treme Pilot IIno a další jsou ve výrobě, snad už na cestě - Omega Planet Ocean cal 8500 45,5mm
Juraj11 Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Fortis B42 Marinemaster-zubajdyTissot PRS 516 chronograph automaticVintage chronograph AureoleVintage DoxyStříbrný trojplášťový kapesní hodinkya jedny o kterých se zde nemluví
kamilb Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 (upraveno) Fortis B42 Marinemaster-zubajdyTissot PRS 516 chronograph automaticVintage chronograph AureoleVintage DoxyStříbrný trojplášťový kapesní hodinkya jedny o kterých se zde nemluví Do toho seznamu by sedly ještě ... ,třeba ... , Doxa SUB 5000Ta bylo by to komplet Upraveno 16. dubna 2013 uživatelem kamilb
Návštěvník Matiniela Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Orient perpetual calendarCasio DW 5600EKirovskie Prim DiplomatCortéberta možná Seiko Monster/Orient Ray
IzTaPa Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 1680 suby (rok 1977), co nosim ja 1675 pepsi (rok 1977), co nosi ma draha Enzo Mechana custom built, ktere prodavam... Na nejlepsi ceste stat se one-watch guy v dobach rozmachu meho chronobundusu jsem mel v 10tery najednou
Frostie Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 po velice špatných zkušenostech s automaty a jejich strženým rotorem při jízdě vozem - Orient Mako Pepsi, jsou doma zastoupeny pouze quartzy + 1 ruční nátah Vostok 2614 1. Casio Ana-digi: AW90H, MRP 701 Marine Gear, AQ-S 90 /Tough Solar/2. Digi: F91, CA53W, W8003. Analog: Citizen Eco Drive BM 6687-53F, Casio MQ24
cosmo Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Jako zacinajici chronomagor, ktery nevedel co jej ceka (vzdalene jen tusil, nebot to same se odehralo v hifi foru, fotografickem foru a dale si rekl, ze uz na to kasle) jich mam od me registrace a nalezeni tohoto fora (leden_2013) pouze čtvery:1) oblekovky - Atlantic seahunter 2) divers - orient ray blue3) surfove hodinky - seiko quartz (koupene zde od clena)4) vintage - digitalky z roku 1983 od taty co jsem vyhrabal a zprovoznilv planu jsou chrona, ale mozna taky jedny "definitivni" (zatim chris wardy), a hlavne prestat chodit na tohle forum:-)jinak pritelkyni jsem koupil dvoje hodinky jedny na vanoce (tim to cele zacalo) a jedny damske z fora od clena (bohuzel tuhle zalibu nesdili) a vi pouze o 2hodinkach.-)
CEGY Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Hm, jak to tady čtu, tak jsem úplný chudák, jenom jedny Deep Blue. Něco bych koupil, ale nějak není co.
Stuclik Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 (upraveno) Pilotky - Steinhart Nav B-uhr II (koupeny po objevení chronomagu)Pilotky, robustní, voda - Fortis B-42 Flieger (IMHO überuniverzály)Kolo, moře, dílna, stavební práce - Casio DW5600Vintage (i oblekovky) - Prim cal. 50 po prastrejdovi (takřka NOS)Nezařaditelné univerzály - Festina Havana chrono od drahé polovičky, přezuté na watchadoo. Prakticky by mohly být každodenky několik let, nebýt Chronomagu Potápky, investiční a čistě oblekovky mě zaplaťpánbu netáhnou. Ke každým mám nějaký vztah a zbavovat se jich nebudu, takže 100% one-watch guy nebudu, ale z těch Fortisek si chci udělat na ruce vintážky.A v záručáku mají datum mých třicátin Upraveno 16. dubna 2013 uživatelem Stuclik
odjinud Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Mám jich asi 70, ale většinou vintage kousky za pár stovek kus. Kromě toho pár levnějších současných hodinek za jednotky tisíc/ks, které jsou ale pro mě "nekřesťansky drahé".Celkově je to v úhrnu jako jedny Omegy v kvarcu :-) , ale pocitově z toho mám nesrovnatelně lepší pocit. Prostě kvantita vítězí nad kvalitou jako ruský T34 nad německým Pantherem (při správném poměru 5:1) :-)
Denjl Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 - Omega Seamaster professional (keramická luneta, limitka)- IWC Aquatimer chrono, titanium- Tag Heuer Carrera chrono- Longines (cca 60.léta)- Tissot PRC 100
geralt Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 aktualne jedny a doufam, ze to tak zustane co nejdele... asi sem prestanu chodit, tohle forum je desne navykove
profil Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 IWC aquatimerTudor herritage Black BayRolex oysterquartz bicolor (1986)Maurice Lacroix PontosBreitling skyracer No budem musiet urobit inventuru, neda sa to vsetko unosit....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se