gougy Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Mám jednu jasnou odpověď "JEŠTĚ JEDNY SNESU" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 A nebo: "pořád ne dostatek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Já mám pořád "jen" čtvery. Obvykle rotuju po týdnu. Na práci (aktuálně práce na zahradě) beru Sinny. Teď řeším, které si mám vzít k porodu. Asi Paneraie. Doufám, že mi je manželka v křečích neserve z ruky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 ale mezi mítingy kofíbrejkuješ nebo ne? čéče, ani ne. Coby majitele německýho diplomu a věčnýho zaměstnance německy mluvících firem mě takhle mluvu przní jen internet, nikoliv práce a jinde běžní bílí límečci. V praxi jsem tyhle kecy za 15 let fakt nezažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 .... mě takhle mluvu przní jen internet,S internetem se potýkám už dost dlouho, ale ty tvoje zkratky jsem si stejně musel najít. Asi to bude tím, že nechodím na nože. EDIT: Ale k tématu. Nějak mě ty hodinky neberou jako zezačátku. Plánuju nechat si jen čtvery. Společenské Armand Nicolet, Victorinox na všechny ostatní příležitosti a dvoje kultovní starší Seika pro zábavu. A dám si chvíli pokoj, shromáždím nějaké finance a pak koupím něco, co by stálo za to zdědit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Na hodinkovnici celkem čtvery k různým příležitostem. V koutku v bedýnce s nápisem "hodinky" jich je víc a čekají na svůj den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 S internetem se potýkám už dost dlouho, ale ty tvoje zkratky jsem si stejně musel najít. Asi to bude tím, že nechodím na nože. ňáký zkratky máš tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 ňáký zkratky máš tadyTady jich je víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 3x Blancpain1x Omega11x Omega Vintage nosím a střídám 1x Blancpain a 1x Omega, víkendově pak sem tam něco z Vintage.Prodávat nemíním nic :-) Zatím mám sám málo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garyfisher Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Ja mam zatim 3 kousky. 1) Omega Seamaster - Bond limitka - na kazdy den2) Heuer Autavia - ke kombineze na okruhy a na dalsi jezdeni autem3) Fortis B-42 Marinemaster - na vikend Prave jsem koupil watchwinder na 4 hodinky, takze me ceka jeste jeden nakup. Kandidat je Rolex Milgauss. Nebo neco od IWC. Pak uz byl mel tech nakupu nechat. Zacinam chronomagorit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 (upraveno) ... Upraveno 31. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Osmery omegy ... deváté na cestě ... ještě, že umím počítat jen do deseti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Jakož to nový chronozávislák mám hodinek o něco málo více než pár.Mám jedny hodinky STORM, taková modrá bublina. Už je nenosím, ale pořád se na ně koukám.Pak mi mají přijít jedny CASIA Protrek SGW-100 určené na sport a běhání.A pak jedny starší oblekovky PRIM.Na pořádné hodinky zatím čekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Hodinek mám dost a jejich počet se stále mění. Někdy se stane, že ani nevím a pátrám v paměti jaké hodinky vlastně mám. Je to chrononemoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Co jsem prodal potápky, mám kromě digitálek na sport pořádné hodinky jen jedny a překvapivě zjišťuji že to stačí, ale asi je to krátkodobé, protože už týden vybírám potencionální nový přírůstek. Dvoje až troje hodinky, každé na jinou příležitost, mi přijde jako optimum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badcompany78 Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 ani nevim presne - cca 15, 4 kousky jako srot na nahradni dily nebo na repasi - nejak nemam porad cas to vyresit; 5x vintazni mechaniky, ktere obcas doma pomazlim, 2x vintazni digi - stejny pripad a pak G-SHOCKy, Orange monstra, SEIKA Spirit a Orienty, ktere pravidelne stridam podle situace a potreby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Idealna studentska kombinacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Ted jich mám 5 ale asi přibude jeden přírůstek a doufám ze na podzim již přijde definitivní koupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Mam jich sedm - tak nejak to tocim a udrzuju +- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Troje...okrem tých v podpise ešte qvartzové Tissoty...a až sa nájde niekto, kto bude chcieť predať Railmastery tak to dám na štyri kusy a myslím, že budem spokojný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se