Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hlavně nechápu, kde je problém - hehe, zřejmě tu nikdo nemá telefonní kontakt na Zandla.

Asi se to bude řešit až to spadne celé,zatím to podstatné jede tak nějaké ty SZ asi nésó tak důležité.

Odesláno

Asi se to bude řešit až to spadne celé,zatím to podstatné jede tak nějaké ty SZ asi nésó tak důležité.

prosim te, chci ti od pondeli napsat, ale napisu jakmile pujdou SZ smile_anim.gif

Odesláno

Mohl by tady někdo z povolaných napsat, zda se nefungující SZ řeší, případně kdy budou dořešeny? Nebo se to už má brát jako standartní stav a SZ už nebudou?

Odesláno (upraveno)

Mohl by tady někdo z povolaných napsat, zda se nefungující SZ řeší, případně kdy budou dořešeny? Nebo se to už má brát jako standartní stav a SZ už nebudou?

Fakt, že nejdou SZ už několik dní a nikde se tady nikdo k tomuto tématu nevyjádřil mě vede k názoru, že je to asi všem zodpovědným jedno ... no nic, všechno má svůj konec :(

Alespoň ušetřím peníze, čas a začnu zase chodit do hospody ....

edit: chyba v textu

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Fakt, že nejdou SZ už několik dní a nikde se tady nikdo k tomuto tématu nevyjádřil mě vede k názoru, že je to asi všem zodpovědným jedno ... no nic, všechno má svůj konec :(

Alespoň ušetřím peníze, čas a začnu zase chodit do hospody ....

edit: chyba v textu

Tam nepotřebujeme SZ :D

Odesláno

Zodpovedny a kompetentni je pouze jeden - Chronomag (Patrick Zandl) ;) Koho SZ trapi natolik, ze bez SZ nemuze zit, muzete jej kontaktovat i jinymi prostredky nezli SZ, verim ze na nej nekde na webu kontakt najdete, do te doby je asi zbytecne sem po ste psat, ze zadate nekoho kompetentniho o vyjadreni.. Jinak me to je jedno, jsou veci ktere me trapi vic nez nefunkcni SZ na chronomagu :D Do hospody chodim nezavisle na tom jestli SZ fungujou nebo ne :D

Odesláno

Zodpovedny a kompetentni je pouze jeden - Chronomag (Patrick Zandl) ;) Koho SZ trapi natolik, ze bez SZ nemuze zit, muzete jej kontaktovat i jinymi prostredky nezli SZ, verim ze na nej nekde na webu kontakt najdete, do te doby je asi zbytecne sem po ste psat, ze zadate nekoho kompetentniho o vyjadreni.. Jinak me to je jedno, jsou veci ktere me trapi vic nez nefunkcni SZ na chronomagu :D Do hospody chodim nezavisle na tom jestli SZ fungujou nebo ne :D

To bychom mohli této anomálie využít jako záminky a někdy se opět kolektivně přiopít. Co udelat takový minisrázek? A propaguju někde blízko Vyšehradu - ten minulý tam byl super.

Odesláno

Kdysi jsem tu četl o tajemných srazech lepších lidí, kteří si ukazují lepší hodinky a kteří se svolávají přes SZ.

Tudíž si myslím, že zrušení SZ je prvním krůčkem k rovnosti.

Chtěl jsem ten tehdejší post najít, ale google mi pod heslem "lepší, lidi, sraz" ukázal novou a netušenou oblast. Takže díky strejdo Google...

Tak to je super, asi aj lepší než to co jsi hledal....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...