Tomas_2002 Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Až se vybere dostatek financí. Ty SZ budou podle mě za příplatek. 5 kč za zprávu, nebo měsíční paušál ?
little_w Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Hlavně nechápu, kde je problém - hehe, zřejmě tu nikdo nemá telefonní kontakt na Zandla.Kamil mu myslim psal SZ :D
kamilb Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Hlavně nechápu, kde je problém - hehe, zřejmě tu nikdo nemá telefonní kontakt na Zandla.Asi se to bude řešit až to spadne celé,zatím to podstatné jede tak nějaké ty SZ asi nésó tak důležité.
bandicoot Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Asi se to bude řešit až to spadne celéPak vezmu svých cca 150 osobních kontaktů a půjdu za Milisem, který říkal, že si koupí server.
Frantik Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Asi se to bude řešit až to spadne celé,zatím to podstatné jede tak nějaké ty SZ asi nésó tak důležité.prosim te, chci ti od pondeli napsat, ale napisu jakmile pujdou SZ
kamilb Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Když tak můžeš na mejl,hodil jsem ho z nouze do popisu.Mám pocit že to bude na dýl.
sect Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Mohl by tady někdo z povolaných napsat, zda se nefungující SZ řeší, případně kdy budou dořešeny? Nebo se to už má brát jako standartní stav a SZ už nebudou?
jacob Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 5 kč za zprávu, nebo měsíční paušál ? To už je na každém. Pro mě bude asi lepší paušál :-).
Honza.manta Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Já mám teď funkční mail v profilu uživatele. Takže je to sice složitější, ale obejdu se i bez SZ.
Jarett Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) Mohl by tady někdo z povolaných napsat, zda se nefungující SZ řeší, případně kdy budou dořešeny? Nebo se to už má brát jako standartní stav a SZ už nebudou? Fakt, že nejdou SZ už několik dní a nikde se tady nikdo k tomuto tématu nevyjádřil mě vede k názoru, že je to asi všem zodpovědným jedno ... no nic, všechno má svůj konec Alespoň ušetřím peníze, čas a začnu zase chodit do hospody .... edit: chyba v textu Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem Jarett
bohus76 Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Fakt, že nejdou SZ už několik dní a nikde se tady nikdo k tomuto tématu nevyjádřil mě vede k názoru, že je to asi všem zodpovědným jedno ... no nic, všechno má svůj konec Alespoň ušetřím peníze, čas a začnu zase chodit do hospody .... edit: chyba v textuTam nepotřebujeme SZ
spiderer Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Zodpovedny a kompetentni je pouze jeden - Chronomag (Patrick Zandl) Koho SZ trapi natolik, ze bez SZ nemuze zit, muzete jej kontaktovat i jinymi prostredky nezli SZ, verim ze na nej nekde na webu kontakt najdete, do te doby je asi zbytecne sem po ste psat, ze zadate nekoho kompetentniho o vyjadreni.. Jinak me to je jedno, jsou veci ktere me trapi vic nez nefunkcni SZ na chronomagu Do hospody chodim nezavisle na tom jestli SZ fungujou nebo ne
Honza.manta Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Zodpovedny a kompetentni je pouze jeden - Chronomag (Patrick Zandl) Koho SZ trapi natolik, ze bez SZ nemuze zit, muzete jej kontaktovat i jinymi prostredky nezli SZ, verim ze na nej nekde na webu kontakt najdete, do te doby je asi zbytecne sem po ste psat, ze zadate nekoho kompetentniho o vyjadreni.. Jinak me to je jedno, jsou veci ktere me trapi vic nez nefunkcni SZ na chronomagu Do hospody chodim nezavisle na tom jestli SZ fungujou nebo ne To bychom mohli této anomálie využít jako záminky a někdy se opět kolektivně přiopít. Co udelat takový minisrázek? A propaguju někde blízko Vyšehradu - ten minulý tam byl super.
Berbatow Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Navrhuji zacit psat SZ do tohoto vlakna. Bude sranda.
jacob Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Co udelat takový minisrázek? ... místo v Praze je mi jedno. Fajn by byl Jagermeister, ale vodka a zelená jde taky :-))).
Peta-Biker Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Kucí, jdou už vám SZ, já jen, kterou půlnoc Kamil myslel?
lib Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Bude to v 8, Peto, v 8 ! Ty sis to dnes rano nevyzkousel? Uplna parada!Ale jen do 8:05.Takze zase zitra. Uz se tesim!
Andrew Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Bude to v 8, Peto, v 8 ! Ty sis to dnes rano nevyzkousel? Uplna parada!Ale jen do 8:05.Takze zase zitra. Uz se tesim!
Peta-Biker Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 (upraveno) libe: Jdu spát, ať to neprošvihnu - ráno buď nachystán - tak čekej SZ. Upraveno 15. srpna 2012 uživatelem Peta-Biker
Kat251 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Kdysi jsem tu četl o tajemných srazech lepších lidí, kteří si ukazují lepší hodinky a kteří se svolávají přes SZ.Tudíž si myslím, že zrušení SZ je prvním krůčkem k rovnosti. Chtěl jsem ten tehdejší post najít, ale google mi pod heslem "lepší, lidi, sraz" ukázal novou a netušenou oblast. Takže díky strejdo Google... Tak to je super, asi aj lepší než to co jsi hledal....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se