dieegoo Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Safra, když to tak čtu, tak to abych nějaké druhy ještě přikoupil, jinak budu za zouváka
gandalf Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2014 Pouze pro silné nátury - to, co "ochutnávají" je absolutní novinka- zabiják. Abych nezapomněl - klíčí mi 26 druhů.http://www.youtube.com/watch?v=xZnPnO1NGlY#t=31
Lion Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 taky už zaseju, ale asi jen 3 druhy - jolokii, 7pod jonah a jalapeňo... už je únor a venku furt + 10 °C, mám rozházenou celou výsadbu
Sedlin Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Velké díky Gandalfovi !!!S kolegou nám to v hokně z vesela roste:-)
gandalf Odesláno 24. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2014 No vida, šikovnej :-) Už bys mohl pomalu přesazovat /až budou mít tak 4 pravé listy/.
Lu2cz Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Hezký kousky, pěkně Vám to roste... zkusím pohledat, jestli mi zůstaly nějaké semínka z habaňerosek a naga jolokií a letos konečně po delší odmlce zasadím taky... btw: zkoušeli jste někdy hell menu v yam yam na zastávce Cčka Vyšehrad? jejich Paneng Moo je opravdu zběsilost , ale když si člověk po pár minutách zvykne, tak se to dá sníst a i si pochutná...
solidus Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Ahojte,nepostrádal by někdo pár semínek nějaké prima odrudy? Předloni jsem měl k dispozici skleník a vypěstoval pěkné jalapenos (semínka jsem měl od kolegy z Mexika), habanero orange a habanero chocolate (z nějakého eshopu). Nevím, jestli takhle stará semínka ještě vzklíčí. Chtěl bych jen pár kytek ven před okno. Když tak prosím SZ a domluvíme detaily. A abych nebyl úplně OT, tak jsem včera koupil Salsa de chilli chipotle a je to jen takovej kečupíček
gandalf Odesláno 24. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Jestli máš loňský semínka, tak neváhej a dej je klíčit. Už je nejvyšší čas.
bohus76 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Zase můžeš mít pěknou vánoční dekoraci.Já to tak měl,a dětem se líbila víc jak vánoční stromek.
NobodyR Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 to Sedlin: máte to pěkný. Já letos nezasel bo budu delší čas pryč, ale loňská zkušenost je docela poučná. Semínka od mistra G. (ještě jednou díky), ale truhlíky moc blízko u sebe.....a druhý rok už rostlo divný kvítí.... Chtěl jsem to vyhodit, ale mladá vidouc co to stálo úsilí a starostí....Teď je to naložený ala kozí rohy a každý se bojí ochutnat...je to jako loterie. A do poslední chvilky člověk neví, jestli nevyhrál hlavní cenu
gandalf Odesláno 24. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Jj mršky jsou promiskuitní a genetika je mrcha. Já ty kříženečky nevyhazuju, do koření jsou parádní. Udržet si genetickou čistotu /je to vůbec politicky korektní?/ dá docela práci a vyplatí se jen u některých druhů. Ještě se v mém okolí nenašel nikdo, kdo by "dal celou", byť i kříženou.
gandalf Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Chilli to sice není, k jídlu taky ne, ale pěkný to je :-)
Sedlin Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) Calico Sibiř domácí Bonsay A no name - kdybyste někdo tušil, o co jde, dejte vědět, budu rád jeden no name druhej no name Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Sedlin
Sedlin Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) double Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Sedlin
Tomas_2002 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Krásný to máte chlapi :-) Já holt budu zas jedinej "Chemickej Ali" odkázanej na to, co nabídne trh
gandalf Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Zase tě musím pochválit, tentokrát veřejně :-)
jungle Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 ke mě se dostaly tři kytky od kamaráda, ale jsou ve velikosti sedlinových z února, mám asi trochu skluz ne ?
gandalf Odesláno 26. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Ani ne. Záleží na tom, v čem to máš zasazený /velikost nádoby, subsbstrát, světelný poměry, teplota ...../ a jak to hnojíš. Jsou to poměrně náročný kytky jak na výživu, tak i prostor. Při řádné péči to doženou /dohnat a předehnat :-)/
gorlo Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Zeptám se tady. Mám trochu zvláštní dotaz. Koupil jsem si chilli omáčku, která mě celkem prohání na záchod. Chilli moc nejím, omáčka pálí, ale dá se to. Je to známka čeho, účinek chilli nebo nekvalitní omáčka?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se