gandalf Odesláno 23. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září (upraveno) Mně to nejde otevřít .... Mšice mohou být zelené, bílé .... Upraveno 23. září uživatelem gandalf oprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Nová fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Na nic nečekej a postříkej to Mospilanem. Ten se o mšice postará. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Před hodinou, gandalf napsal: Na nic nečekej a postříkej to Mospilanem. Ten se o mšice postará. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Přesně tak, tam je totiž důležité i to, aby se mšice nedostaly na jiné rostliny nebo květiny v bytě nebo domě. Já jsem z podobných důvodů papriky před nějakou dobou vyloučil z interiérového sortimentu, vadily mi breberky všeho druhu, co mi pak lezly na ostatní pěstování, na citrusy a na fíky. Občas to pro rostlinu paprikovou končilo kontejnerem nebo likvidací. To je nejspolehlivější a rychlé. U těch mšic je to těžký boj , ale dá se to úspěšně potřít, otázka je, kde je ten zdroj, jestli to je náhodný výskyt nebo to odněkud plyne. Aby to nebylo za 14 dní stejné. Ty mrchy se dost přizpůsobují. Ještě horší jsou molice a metla všeho - svilušky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Další den to osprchuj a bude na nějaký čas pokoj. Zajímavé je, že když mám kytky venku, tak mšice nemám. Vezmu je domů a jsou tam. Asi lezou z půdy, viděl jsem je i na kořenech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Jojo, mám to stejně a vždy mě překvapí, jak se po přenesení dovnitř, rychle objeví. Před týdnem jsem zavřel skleník a už jsou tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Prostě jsou tam na nich nakladné zárodky a v příhodném prostředí jako je byt se začnou líhnout a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Pokud si pamatuju ze školy, tak mšice je živorodná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Začal jsem taky trochu sklízet - neskutečná úroda. Ty žluté 7 POT jsou ze 3 kytek a to jsem otrhal jen zralé. I když jsem ke všem dal oporu, stejně je ta váha plodů vyvrací. Kytek tam mám kolem 50 kusů.... To budu trhat snad do kolečka. Ty červené jsou moji kříženci ze záhonu .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Začal jsem sklízet, zatím jsem otrhal jen 4 druhy. 7POT, Trinidad Perfume, Big Black Mama a ty křížence. Všimněte si té obalené větve toho Trinidadu P. Neskutečná úroda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října To vypadá jak botanická zahrada v Brazílii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Dá se takhle z fotky odhadnout co je to zač? Podstrčila mi to na balkon Mama co to dostala od kamarádky. Bohužel už dost pozdě a nestihlo to na 100% dozrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Biskupská koruna - Bishops Crown. Capsicum Baccatum pálicost od 10.000 SHU do cca 30.000 SHU. Původně z Barbadosu Když to dáš do krabice, jablko k tomu, tak to v temnu dozraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října @gandalf díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října ...byl by prosím tip na nějaké málo pálivé chilli? Jasně, oxymoron, ale mě capsaicin nedělá úplně dobře takže do kuchyně pěstuju jalapeňa a rawit, ale nejradši mám přímý konzum z keříku - letos jsem měl suprové Sigaretta Di Bergamo a Banana Sweet, to je tak moje liga (nebo spíš přebor IV. třídy teda). Ocením tipy na něco zajímavého - chuťově i tvarově, mám to i jako okrasné kytky. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Trinidad Perfume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 10 minutami, gandalf napsal: Trinidad Perfume Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Poslední sběr ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října A ještě jedna motivační - zakrslá Aji Charapita /z říku/. Pokud si vzpomínáte, tak je to nejdražší chilli na světě - prý pro gurmány. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se