Přejít na obsah

Chilli

Doporučené příspěvky

Přesně tak, tam je totiž důležité i to, aby se mšice nedostaly na jiné rostliny nebo květiny v bytě nebo domě.

Já jsem z podobných důvodů papriky před nějakou dobou vyloučil z interiérového sortimentu, vadily mi breberky všeho druhu, co mi pak lezly na ostatní pěstování, na citrusy a na fíky. Občas to pro rostlinu paprikovou končilo kontejnerem nebo likvidací. To je nejspolehlivější a rychlé. 🙂

U těch mšic je to těžký boj , ale dá se to úspěšně potřít, otázka je, kde je ten zdroj, jestli to je náhodný výskyt nebo to odněkud plyne. Aby to nebylo za 14 dní stejné. Ty mrchy se dost přizpůsobují. Ještě horší jsou molice a metla všeho - svilušky. 🙁🙄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začal jsem taky trochu sklízet - neskutečná úroda. Ty žluté 7 POT jsou ze 3 kytek a to jsem otrhal jen zralé. I když jsem ke všem dal oporu, stejně je ta váha plodů vyvrací. Kytek tam mám kolem 50 kusů.... To budu trhat snad do kolečka. Ty červené jsou moji kříženci ze záhonu ....

IMG_20240928_145810_1.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

...byl by prosím tip na nějaké málo pálivé chilli? Jasně, oxymoron, ale mě capsaicin nedělá úplně dobře😂 takže do kuchyně pěstuju jalapeňa a rawit, ale nejradši mám přímý konzum z keříku - letos jsem měl suprové Sigaretta Di Bergamo👍 a Banana Sweet, to je tak moje liga (nebo spíš přebor IV. třídy teda😇). Ocením tipy na něco zajímavého - chuťově i tvarově, mám to i jako okrasné kytky. Dík.       

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...