gandalf Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Ahoj, budete někdo dělat pastu z chilli, popřípadě jiné dobroty ? Letos jsem se pěstování nedostal, tak bych něco nakoupil. Díky ŠkaroJá plánuju dělat chu-nanskou chilli pastu - je to zázrak! Mám ji skoro rok v chladničce, načatou, beru z toho po troškách a je jako právě udělaná. Nezavařuje se, nekonzervuje konzervanty, nezalévá olejem ......Tady recept http://zkvaseno.blogspot.cz/2014/10/duo-jiao-chu-nanska-chilli-pasta.html
Skarohlid Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Díky za recept, ale nemám to zásadní..chilli. Bohužel, proto bych koupil hotovou pastu, nebo papriky . Díky
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Jsou to na 100% chinesky, třeba Naganero, Savina ..... Moooc pěkný kytky /přihnoj je/. Budou i ostrý.Něco mělo být habanero a nějaké semena byly trinidat scorpion ale ty se asi nechyltli tak nevim co mi to roste. Zkusil jsem jednu padanou a uz ted je to ostry silene. Mam cca 12-14 kytek
gandalf Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Jsou to příbuzný Haba a z něho taky vycházejí :-) Je docela možný, že to někdo jako Habanero pěstuje. Ta špička - to Haba nebude, Habanero je více prolamované /nebo jak to napsat/.
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 To su zvědav co z toho vyroste. Jinak ještě jsem objevil toto: A tady máme naší přstírnu kde zatím panuje nadvláda manželčiných rajčat
gandalf Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2017 No jó, tys přímo velkopěstitel :-)
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Tož co s volným bývalým skleníkem. Jinak nemohlo se mi to samo nakřížit :-D ? Nevíš co je to za krucance na těch předchozích fotkách?
gandalf Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Může to být cokoli silnějšího - 7POT, Moruga, Škorpion ......
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Už teď to má celkem grády, nevím co s tím budu dělat. Uvidíme co dozraje
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Rozdáš to jako já :-)Taky to tak vidím
martigen Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Rád se opět něčeho ujmu až bude sklizeno a příští rok chci zasadit, záhonek už mám připravený
gandalf Odesláno 9. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 (upraveno) Přehuštěný to mám /zase/. To předposlední rajče je NATO, vyšlechtěný pro chladný podmínky /Island/ - ale jím ho :-). Ostaní jsou z Číny /ty jsou vitálnější/. Upraveno 9. srpna 2017 uživatelem gandalf
miroslav zub Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Kluci, kdyby jste někdo prodával vlastní produkt, rád si odkoupim. Omáčku,pastu,cokoli. Díky :-)
gandalf Odesláno 10. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Kluci, kdyby jste někdo prodával vlastní produkt, rád si odkoupim. Omáčku,pastu,cokoli. Díky :-)Budu dělat chu-nanskou chilli pastu. Můžeme se domluvit na vzorku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se