Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, budete někdo dělat pastu z chilli, popřípadě jiné dobroty ? Letos jsem se pěstování nedostal, tak bych něco nakoupil.

Díky Škaro

Já plánuju dělat chu-nanskou chilli pastu - je to zázrak! Mám ji skoro rok v chladničce, načatou, beru z toho po troškách a je jako právě udělaná. Nezavařuje se, nekonzervuje konzervanty, nezalévá olejem ......

Tady recept http://zkvaseno.blogspot.cz/2014/10/duo-jiao-chu-nanska-chilli-pasta.html

Odesláno

Jsou to na 100% chinesky, třeba Naganero, Savina ..... Moooc pěkný kytky /přihnoj je/. Budou i ostrý.

Něco mělo být habanero a nějaké semena byly trinidat scorpion ale ty se asi nechyltli tak nevim co mi to roste. Zkusil jsem jednu padanou a uz ted je to ostry silene. Mam cca 12-14 kytek

11167c1eefc03260100a4660e987de17.jpg

Odesláno

Jsou to příbuzný Haba a z něho taky vycházejí :-) Je docela možný, že to někdo jako Habanero pěstuje. Ta špička - to Haba nebude, Habanero je více prolamované /nebo jak to napsat/.

Odesláno

To su zvědav co z toho vyroste. Jinak ještě jsem objevil toto:

c06dc164cd891b524aff42f4f5f9cd96.jpgf3226a71e9f01b4c9c82a342fac5ca4c.jpg

A tady máme naší přstírnu kde zatím panuje nadvláda manželčiných rajčat

d93a8b0711c00fedd5c29c4ac23d1618.jpg

Odesláno

Tož co s volným bývalým skleníkem. Jinak nemohlo se mi to samo nakřížit :-D ? Nevíš co je to za krucance na těch předchozích fotkách?

Odesláno

Rád se opět něčeho ujmu až bude sklizeno a příští rok chci zasadit, záhonek už mám připravený :)

Odesláno (upraveno)

Přehuštěný to mám /zase/. To předposlední rajče je NATO, vyšlechtěný pro chladný podmínky /Island/ - ale jím ho :-). Ostaní jsou z Číny /ty jsou vitálnější/.

Upraveno uživatelem gandalf
Odesláno

Kluci, kdyby jste někdo prodával vlastní produkt, rád si odkoupim. Omáčku,pastu,cokoli. Díky :-)

Budu dělat chu-nanskou chilli pastu. Můžeme se domluvit na vzorku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...