Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník eloga
Odesláno

ahoj pěstitelé.... Radku, co je to za druh ty dlouhé, mám něco něco podobného od švagra, ale nevím co je to zač....

Díky.  :cheers:

Další sklizeň5ada684e31bf89c6ebd463af5df8e67e.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Vy půjdete mlsat do hospody, já na pole :-)

To hnědý svraštělý a nad tím (i pod tím) červený svraštělý vypadá k nakousnutí. Co to je?

Návštěvník Kamil
Odesláno

To vypadá zajímavě. :)

A mám z těch mých červené už otrhat nebo ještě nechat?

Odesláno

Tak se domluvte, mně je to jedno.

Já musím večer domů, takže pro mě je na půl šestá hraniční, abych chytil nějaký rozumný vlak.  Když tak to můžeme nechat na září, tam budu časově volnější

Odesláno

ahoj pěstitelé.... Radku, co je to za druh ty dlouhé, mám něco něco podobného od švagra, ale nevím co je to zač....

Díky.  :cheers:

To je Ring of Fire, ale podobně vypadajících druhů je moc

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já musím večer domů, takže pro mě je na půl šestá hraniční, abych chytil nějaký rozumný vlak.  Když tak to můžeme nechat na září, tam budu časově volnější

Mně je to časově jedno. Jen bych se přimlouval za nějakou zahrádku.

Klidně v září, taky se mi tenhle týden nějak plní...

Necháme to tedy na září. Ta žižkovská restaurace je nepálsko-indická, phall nevaří, ale mají jiné a patřičně ostré chuťovky. Pokud bychom chtěli phall a zahrádku navrhuju Tandoor v Břevnově, jedna z oblíbených a jeden sraz tam už byl. Romane navrhni datum a čas a my se přizpůsobíme.

Jo a tady mám přípravu na pastu z první sklizně. :)

Osmahnutá cibulka na sádle, česnek, vinný ocet, citron, sůl, třtinový cukr a 3 druhy paprik.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Právě jsem dokončil várku rybízovo-jablečný chilli omáčky - zajímavá /i když na Kamila by byla asi slabá/. Zbytek jsem si smíchal s jogurtem - bašta :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...