Honza.manta Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Si vedle vás připadám jako úplný amatér. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 ahoj pěstitelé.... Radku, co je to za druh ty dlouhé, mám něco něco podobného od švagra, ale nevím co je to zač....Díky. *** Další sklizeň
Návštěvník Kamil Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Vy půjdete mlsat do hospody, já na pole :-) To hnědý svraštělý a nad tím (i pod tím) červený svraštělý vypadá k nakousnutí. Co to je?
gandalf Odesláno 25. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Ta obrovská hnědá je Moruga Brown /cca 2.300.000 SHU/, ta nad tím kolem 2 mio SHU.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2017 To vypadá zajímavě. A mám z těch mých červené už otrhat nebo ještě nechat?
Návštěvník Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Tak se domluvte, mně je to jedno. Já musím večer domů, takže pro mě je na půl šestá hraniční, abych chytil nějaký rozumný vlak. Když tak to můžeme nechat na září, tam budu časově volnější
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Mně je to časově jedno. Jen bych se přimlouval za nějakou zahrádku.
Tittus Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Klidně v září, taky se mi tenhle týden nějak plní...
Tikal Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 ahoj pěstitelé.... Radku, co je to za druh ty dlouhé, mám něco něco podobného od švagra, ale nevím co je to zač....Díky. ***To je Ring of Fire, ale podobně vypadajících druhů je moc
gandalf Odesláno 28. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Ty spodní listy odstraňuj, kytkám to propěje.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Já musím večer domů, takže pro mě je na půl šestá hraniční, abych chytil nějaký rozumný vlak. Když tak to můžeme nechat na září, tam budu časově volnějšíMně je to časově jedno. Jen bych se přimlouval za nějakou zahrádku.Klidně v září, taky se mi tenhle týden nějak plní... Necháme to tedy na září. Ta žižkovská restaurace je nepálsko-indická, phall nevaří, ale mají jiné a patřičně ostré chuťovky. Pokud bychom chtěli phall a zahrádku navrhuju Tandoor v Břevnově, jedna z oblíbených a jeden sraz tam už byl. Romane navrhni datum a čas a my se přizpůsobíme. Jo a tady mám přípravu na pastu z první sklizně. Osmahnutá cibulka na sádle, česnek, vinný ocet, citron, sůl, třtinový cukr a 3 druhy paprik. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 To by zabilo cetu vojaku uz jen podle vzhledu, ja nechci
miroslav zub Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 I já bych z dovolením odkoupil.
gandalf Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Právě jsem dokončil várku rybízovo-jablečný chilli omáčky - zajímavá /i když na Kamila by byla asi slabá/. Zbytek jsem si smíchal s jogurtem - bašta :-)
Tikal Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 sklizeň 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se