gandalf Odesláno 29. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Dík za pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snusmumrik Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 V 28. 3. 2021 v 19:50, Bob napsal: Takze rozdelit na jednotlivy stonky opatrne aby se neposkodily koreny? Do truhliku 60x20 bys dal 2? Na podzim se to zlikviduje a schovam si seminka z plodu na pristi rok? Nebo ji dame dovnitr na dalsi rok? Na tie semienka pozor, pokiaľ chceš zachovať zhodne vlastnosti, nesmú sa ti prepeliť s inou paprikou. Ja pestujem Nagu Morich a rastlinu na semená mám vždy vnútri za oknom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Ahoj, to je pochopitelný, na to jsem upozoňoval už před nějakým časem. Ale někdy kříženci mají i dobré vlastnosti. Pokud to člověk nedělá aby mohl prodávat semínka konkrétního druho, tak je to jedno. /já semínka nikdy neprodával/ Na kytce roste stále to samé co má, jen semínka uvnitř budou /možná/ jiná, kukačky jim říkáme - protože genetika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Se musím pochlubit, letošní kytky se povedly Jolky, výsev na začátku února. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Jo, pěkný. Už opatrně přihnojuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Nedával jsem zatím, jsou v substrátu který sebevědomě tvrdí že v sobě obsahuje hnojivo, tenhle: a vypadají solidně, příští týden už je začnu zvykat venku ve skleníku tak asi trošku přihnojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Njn, ale někdy to není pravda. Klidně opatrně přihnojuj /třeba tekutým/. Jak jsem viděl, tak máš světlý špičky kytek /asi málo dusíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Trošku je "přidusím" díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Trocha světla navic neuškodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Zdravím pánové, začalo my to otravovat moje kytky. Co s tím? A ví někdo co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Jsou to smutnice - ty létavé něškodí, jen otravují, ale nebezpečné jsou jejich larvy, které se živí na kořenech. Donesl jsi to se substrátem - ten bývá často promořen, u když v reklamě se tvrdí opak. Ty larvy nesnášejí přischnutí, taky s nimi bojuji /zatím vítězí/. Dá se to něčím trávit ... Až přijdou kytky ven, přesezené, tak bude pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Takže, pokud je nechám doma, bude po ních? Já je chtěl mít jen za oknem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Mohlo by toto zabrat: https://www.pasti.cz/nemaplus-nemastar/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Tak ony stačí ty žluté lepové desky - hmyz se přilepí a nelmnoží. To funguje i bez chemie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Hlistice na larvy vnutri doma pomohli. Vlani sme ich aplikovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Jak vám to roste? Pochlubte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Zacal jsem trochu pozde. Mam to tam jeste chvili nechat nebo uz presadit do jednotlivych kvetinacu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Jo, trochu dost. Přesazuje se to až když mají pravé listy. Co to je? Na příští sezónu jsi to dal dost brzy ale vyklíčilo ti to pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Red Jalapeno. Objednal jsem uz na jaře (díky tomuto vláknu), ale nějak jsem se nebyl schopen dokopat do zasadit Diky za radu s přesazením. Tak ještě počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Jo, optimální by byl únor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se