Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Včera jsem byl v thajské u metra Vyšehrad pod Kongresovým centrem, zatím nejostřejší co jsem jedl. Před konzumací ti dají podepsat, že to jíš na vlastní nebezpečí, prý už jim tam někdo zkolaboval a museli volat sanitku. Odkaz.Thajská restaurace YAMYAM - detail pokrmuGrung Tab Tom YamPolévka (kuřecí maso, papričky "Scotch Bonnets", thajské koření, koriandr, Naga Jolokia, houby, pórek)kategorie: HELL MENU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Už lezou koruny , Gandalfe ještě jednou díky za semena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Včera jsem byl v thajské u metra Vyšehrad pod Kongresovým centrem, zatím nejostřejší co jsem jedl. Před konzumací ti dají podepsat, že to jíš na vlastní nebezpečí, prý už jim tam někdo zkolaboval a museli volat sanitku. Odkaz. Grung Tab Tom Yam Polévka (kuřecí maso, papričky "Scotch Bonnets", thajské koření, koriandr, Naga Jolokia, houby, pórek) kategorie: HELL MENU Jeee, tam jsem byl, ale nemel jsem odvahu si dat tu jejich polevku. Kdyz ji sniz, je zdarma a jeste te Polaroidem vyfoti na tzv. Hell board. Stacilo mi mrknout na ty fotky a bylo mi jasny, co se po snezeni te polevky odehrava uvnitr tech zoufalcu Ale mimo toto jsem se tam vyborne najedl, thajskou umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Včera jsem byl v thajské u metra Vyšehrad pod Kongresovým centrem, zatím nejostřejší co jsem jedl. Před konzumací ti dají podepsat, že to jíš na vlastní nebezpečí, prý už jim tam někdo zkolaboval a museli volat sanitku. Odkaz. Thajská restaurace YAMYAM - detail pokrmu Grung Tab Tom Yam Polévka (kuřecí maso, papričky "Scotch Bonnets", thajské koření, koriandr, Naga Jolokia, houby, pórek) kategorie: HELL MENU A dals jí celou? Já nad tím špekuluju už dlouho, ale furt váhám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Kamile, jak jsou velký porce, ceny a prezentace jídla vypadají velmi slušně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Není to spíš do vlákna "doporučte dobrou restauraci....." ? Toto by spíš mělo být vlákno o chilli samotném, o jeho zpracování, druzích a zajímavosech o něm, ne? Nebo jsem to špatně pochopil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Už lezou koruny , Gandalfe ještě jednou díky za semena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já jsem si v poslední době zvykl semínka nejprve nechat naklíčit v misce na ubrousku, pod igelitem. Teprve po naklíčení semínka opatrně přenáším do substrátu a mám jistotu, že mi poroste 100%. Dokonce mi připadá, že je to i rychlejší /počítám tak minimálně týden až 10 dní/. Ale je to věc názoru. Někdo dokonce semínka /obaly/ zeslabí jemným smirkovým papírem, někdo je stratifikuje v různých lázních a pod /používají třeba holubí trus/. Dobré je použití Lignohumátu jak při klíčení, tak i v zálivce, nebo hnojení "na list". Já si myslím, že ostrá jídla sem taky patří, pokud je v tom chilli. Postupně bych sem dával i recepty na chilli pokrmy. S těmi omáčkami - v některých je příliš cítit ta chemie, nebo rybí moučky, kterými to fedrujou - to je fakt skoro doslova jedovatý. Ale pravda je, že nikdo toho nezvládne pozřít takové množství, aby se otrávil. Někdy stačí už přivonět a je jasno. Podle mně je lepší si jí sám ukuchtit, třeba jako Kamil. Za jedno vím, co jsem tam dal a dělám to podle své chuti a citlivosti na kapsaicin. Nemá asi cenu si po použití omáčky hned brát třeba Xyzal edit.: doplnění Upraveno 24. února 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Ostra jidla a recepty sem patri kazdopadne, spis jsem myslel to doporucovani dobrych restauraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Tak se taky pochlubím. Takovej experiment, na kterým dělám cca rok. Todle je experiment s předpěstem a dosvitem. Na vatě naklíčený semena Hokaido, lilek, cuketa...a nějaký chilli. Pak "inkubátor" a po prokořenění do květníku. Na obrázku by to snad mělo bejt Thai Hot stáří cca pět tejdnů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Pěkný. Čím tomu svítíš? Úsporkou, sodíkovkou, nebo ledkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Kdyz ji sniz, je zdarma a jeste te Polaroidem vyfoti na tzv. Hell board.To už neplatí, normálně jsem ji platil. A dals jí celou? Já nad tím špekuluju už dlouho, ale furt váhám...Jasně že ano. Kamile, jak jsou velký porce, ceny a prezentace jídla vypadají velmi slušně.Porce jsou normální. Menší než v čínském bistru u nás za rohem, větší než v některých drahých designových asijských restauracích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 ... papričky "Scotch Bonnets", Naga Jolokia... Které by měly být pálivější, gandalfe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Jednoznačně Naga Jolokia, skoro o 100% /bývalá rekordmanka 1.000.000 SHU/. Letos jich mám několik druhů a pochopitelně ti dám ochutnat, když se zadaří.Jsou téměř nepoživatelný, když to srovnám třeba s Habanerem, nebo s tím Bonnetem. Upraveno 24. února 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 jojo, Naga je fakt vostra - tady je video sefa spolecnosti, ktera s chilli obchoduje a tak aby vedel co prodava, ochutnal. Nasledky muzete videt zde Jo a to sezral jen spicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Jo, tenhle "duch" je fakt dost silnej. Já jí nemám. Ale téměř všechno záleží na výživě a na slunci /nebo světlech - to stejný jako s konopím/. Já moc té velkovýrobě v Holandsku nevěřim - hlavně hnojení. Tady alespoň vím, čím to hnojím a hlavně v dávkách, který rostliny dokáží zpracovat a neuloží to do plodů. Kdybyste měli možnost srovnat např. lusk vypěstovanej na extraktu z ryb /roste to jako blázen/ a lusk pěstovaný normálně, tak to hned ucítíte /sm.dí rybinou/. Výborná je prý t. zv. "žížalí polévka", ale to je vlastně přírodní koncentrát /na tom udělal rekord ten Butch T. s tím škorpionem/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 jojo, Naga je fakt vostra - tady je video sefa spolecnosti, ktera s chilli obchoduje a tak aby vedel co prodava, ochutnal. Nasledky muzete videt zde Jo a to sezral jen spicku To mělo bejt v humoru. Já se strašně nasmál... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 To mělo bejt v humoru. Já se strašně nasmál... :-) Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Tady jedno video z tuzemska Holt jsme tady jiní borci. Upraveno 24. února 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 No ale zamávalo to s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 No ale zamávalo to s nim To jo, ale dal celou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se