Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 dnes som obedoval v SAPE - original vyvarovna pollievok pre miestnych obchodnikov a teda pekne palive papricky som naistaloval do taniera - a to mam nejaku prax a vycvik z madarskej kuchyne - vcelku dobry zazitok.
gandalf Odesláno 10. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Už máte přesázeno? Já jsem odpoledne přesázel kolem 100 sazenic a asi ještě jednou tolik mi ještě zbývá. Asi jsem fakt "na palici". A to jsem si musel dojít přikoupit 70 l substrátu /míchám to s žížalím substrátem/, hnojim Bio-Grow. To by to chilli mělo bejt potom pozlacený. Ale roste to.
gandalf Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Přišel čas na pár fotek. První je asi před třemi týdny, další jsou aktuální. Kytky rostou jako z vody, protože je řádně "krmím" /přidávám Bio-Grow, sice nevoní, ale funguje/. Ty v truhlíkách neřeším, protože půjdou rovnou na záhon. Ale jak je vidět, tak jim taky nic nechybí. Pomalu mně vytlačují z bytu.
busdriver Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 slušná plantáž . U mě zatím jak u Tebe před 3 týdny. Ale pravděpodobně sem začal o něco později, takže zatim ješte asi chvíli zůstanou doma. Jinak jim leju nějakej ten lignohumát. Kamarád mi řikal, že mu celkem slušně fungovalo hnoj. Chilli Focus, tak možná dokoupim.
gandalf Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Lignohumít není hnojivo. Je to roztok humátů, který usnadňují příjem živin rostlinou. Představ si ty humáty jako dlouhý "lepkavý" řetězce molekul na který se chytá ta výživa a tak je snadno dopravována do rostlin /jako dopravník/. ale musí být co dopravovat. :-) Ten Focus je dobrej, ale ne zázračnej /drahej/. Nic navíc v tom není. No vlasně jsou v tom ty humáty a to je celá věda. Když si koupáš třeba tekutý "hoštice" a kápneš tam ten Lihnohumát, tak to vyjde nastejno a máš toho víc. Stačí kapka.
gandalf Odesláno 3. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Musím se pochlubit - konečně se podařilo to meristémové množení chilli. Už rostou první klony. Potom udělám fotoreportáž, bude-li zájem.
gandalf Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Už mát chilli venku? Já se pořád bojím chladu, tak to zatím stěhuju postupně do folijovníku. Něco se pokouším převést na hydroponii /podle pravdy zatím jsem převedl jednu rostlinu/, ale zdá se že se mi to povedlo, tak jich bude více. Ony totiž ty kytky musí vytvořit kořeny jiného typu, než v půdě. Meristémové klony jsou už rozsázeny a už rostou sazeničky.
grakij Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Ahoj, určitě na fotky zvědaví jsme. Nám v kanclu rostou tví potomci škorpion a bishop + 2 další druhy co jsme někde vytáhli PC1 nevzešla. Jsem zvědavý jak se tam všichni vlezeme... :-) Díky.
Návštěvník Kamil Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Nemáte někdo něco společného s Chillibraním nebo tam někdo třeba nepojedete?
JaRooN Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Nemáte někdo něco společného s Chillibraním nebo tam někdo třeba nepojedete?Společné s tím nic nemám, ale už to mám v kalendáři a na 99% pojedu.
gandalf Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Nemáte někdo něco společného s Chillibraním nebo tam někdo třeba nepojedete?Zván jsem, ale lenost vítězí.
lib Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Nemáte někdo něco společného s Chillibraním nebo tam někdo třeba nepojedete?Kamarádka dělá do chilli a vloni tam měla stánek. Hlava na hlavě, na pití se stála fronta dobrých 20 minut. Dal jsem si chilli burger a za půl hodiny raději vypadl.
gandalf Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Včera jsem osázel záhon venkovním chilli a dnes jsem postupně stěhoval kytky do folijovníku - děs. Tak doma je už více prostoru. Postupně přidávám kytky na hydroponii. Do toho všeho mi v PC klekla wokna tak to píšu přes televizi /zvykám si, ač nerad/. To je tak když jsem se snažil tahat najednou 10 filmů a asi se něco přetížilo, nebo tam byla chyba a ta to totál zbořila. Zkoušel jsem to oživit, ale bude se to muset přeinstalovat.
filo-boxer Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Jako že tam je místo kohouta husa?
mondeo2 Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 A vis, ze to jsou fejky? tak už i tady...............to je hrůza...................
filo-boxer Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Ale já tudle omáćku používám jen párkrát v roce, když jdu na bazén do hnusného jídla, tam by bylo té s s kohoutem škoda. Nebo když příjde návštěva, aby mi tu s kohoutem neukradli.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Hlavně do toho bazénu si ji neber. To by se mohlo dát do pamětihodností: "...když jdu na bazén."On to není fejk, jen jiný výrobce. Ale originál Sriratcha je jen jedna, tady máš článek.
filo-boxer Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Aha, dík za odkaz. U nás se právě všude prodává ta s husou, až když jsem ji měl doma jsem si všiml, že je na flašce jiný pták.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se