Horhe Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Aktuální foto. Od toho 27.4. celkem pěkně povyskočily.Dnes přesazeno, asi naposledy. Trinidad Scorpion Habanero & Jamaican Yellow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 mně jdou nějak pomalu, asi to nedělám úplně dobře.. hnojím na list (hnojivo s kolagenem na rajčata a papriky), v téhle fázi bych už měl hnojit do půdy..? rád bych jim nějak pomohl, ještě než půjdou ven. rozsazoval jsem je před pár dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Řekl bych, že hnojení na list je úplně zbytečný.Po přesazení bych nehnojil vůbec. Cca 14 dní, rostliny maj živiny v substrátu. Po 14 dnech zalejt hnojivou zálivkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Tak jsem dnes sázel. Něco do kontejnerů /od každého druhu/, větší část silnějších sazenic do foliovníku a zbytek asi rozdám. Až se "rozjedou", tak vložím fotky. Přivezl jsem si to spec. hnojivo obohacené o fulvokyseliny a humáty. V podstatě je to stejný jako ten Chilli Focus z Anglie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Já už vysadil na zahradu asi před deseti dny. V noci na pátek ale přišel takový mráz, že jsem od tří ráno na zahradě nepřetržitě zaléval a podařilo se mi narozdíl od všech okolo papriky zachránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Tak jsi měl kliku. Já je ponechal v teple. Jenže mi holky poněkud přerostly a po přesazení mají problémy s aklimatizací. Ale to se srovná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Tak jsem dnes sázel. Něco do kontejnerů /od každého druhu/, větší část silnějších sazenic do foliovníku a zbytek asi rozdám. Až se "rozjedou", tak vložím fotky. Přivezl jsem si to spec. hnojivo obohacené o fulvokyseliny a humáty. V podstatě je to stejný jako ten Chilli Focus z Anglie. mě se teda osvědčilo osmotický hnojivo a vobič zálivka z jezírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 mě se teda osvědčilo osmotický hnojivo a vobič zálivka z jezírka. Kamarád to hnojivo vyrábí, tak mi dělá pomyšlení. Vodu mám z potoka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Takhle vypadá to hnojivo v originále. Je fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 (upraveno) Protože mi chilli pěkně roste, pochlubím se několika rostlinkami, které mám doma. Fotky z "volného chovu" pořídím co nejdříve.edit.: úprava Upraveno 8. července 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Ach jo. Takhle jsem si představoval, že budou ty kytky vypadat. Akorát jak jsem se vrátil po 14 dnech z dovolený, tak 5 kytek v jednom květináči zabránilo veškerému světlu dostat se do kuchyně. Kytky byly cca 100 cm na výšku a listy byly velikosti cca A5. Takže jsem všech 10 rostlin daroval kamarádovi a budu doufat, že se alespoň něco urodí. Sám jsem je na zahradu dát nemohl, protože by mi to někdo přes noc ukradl.Hnojil jsem Hoštickým hnojivem s guánem. Evidentně kvalitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 (upraveno) Jj, já jim servíruju zákvas ze slepičinců a kopřiv. Sice to nevoní, ale asi jim to svědčí. Venku /mimo byt/ mám několik druhů Jolokií, Jalapeňa, Habanera, ***** sv. Petra, Jamaican Yellow, Naga PC1 .....edit.: ty hvězdičky měl být pen.s sv. Petra :-) Upraveno 8. července 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 (upraveno) Několik obrázků z dnešního dne. Na 2. obrázku je Naga Jolokia Neon, na 3. Habanero, na 4. Naga PC1 /kultivar Naga Jolokia - 800.000 SHU/, na 6. obrázku Naga Jolokia Yelow, na 7. pen.s Sv. Petra /zčervená/, na 8. Jalapeňa, na 9. Naga Jolokia Rot, na 10. Naga Jolokia White, na 11. neznámé z Bali, na 12. Habanero, na 13. Naga PC1. Ty Jolokie by měly mít všechny přes milion SHU, když se zadaří. Až se začnou více vybarvovat, tak budou lepší obrázky. Upraveno 10. července 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 tak to je parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Jo dělaj mi radost holky. Taky na ně manželka žárlí :-) Před chvílí jsem vyložil z auta asi 30 kg slepičinců na hnojení. To bylo řečí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 (upraveno) len bacha na sousedovic Tonicka... :-) Upraveno 10. července 2012 uživatelem shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 myslim ze by v tomto vlakne nemal chybat tento pan... http://www.youtube.com/watch?v=ZaEjcY30wgY&feature=relmfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Gandalfe, tiše závidím Já letos začal s pěstováním - Naga a Habanero mi nevylezly vůbec, tak mám jenom Ring of Fire - a už jsou zelené papričky na rostlinkách, jenom dorůst a zčervenat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Já se na to zase trochu vysral.....ale donutilo mě to aspoň zbouchat nějakej skleník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se