gandalf Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Fatali patří do stejné kategorie.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Kdy je mám uklidit dovnitř? V podstatě teprve teď začly dozrávat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Od příštího týdne vyhrožují ochlazením. To by je zabilo. Zatím by asi stačilo uklidit je na noc.
rooosta Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 druha varka omacky...viac pikantna no da sa :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Tak v ramci reorganizace mi dal Kamil stromek se sibirema od Gandalfa, timto dekuji!Ale mam problem, je to strasne napadeny msicema, co s tim udelat, co na ne plati potvory? Diky!
gandalf Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Stříkni to Mospilanem a bude pokoj.
Bob Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Dik, hned to jdu shanet :-) A je to pak v pohode kdyz to budeme jist?
gandalf Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Má to krátkou ochrannou lhůtu, asi 7 dní.
gandalf Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Účinkuje to hned a působí to dlouhodobě.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Taky si pro něj jedu. Jak moc se to aplikuje? Postříkat jen jednou nebo listy i zespodu, zevnitř? V návodech na webu je jen doporučené ředění.
FraK Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Nebo si kluci sezente par berusek a ony si s tim poradi -. Upraveno 1. října 2016 uživatelem FraK
paia Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Stříkal jsem, dokud to z listů nezačalo kapat. Ze všech úhlů, všechny části.
Návštěvník Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Tak jsem letos obrazil pár chilli festů a s potěšením můžu říct, že tato kultura se hezky rozvíjí. Výrobců i pěstitelů přibývá. Zdá se mi, že se výrobci se soustředili na chuť a neřeší tak urputně pálivost. K čemu taky... Když se chci zničit, pokrajuji Naga Jolokii. Carolina reaper nebo Moruga je pro mě už moc. Na chuť miluju Scotch Bonnet a Bishops crown, takže spíš méně pálivé. Na fotce suvenýry z fesťáků, sám jsem vařil švestkovou s habanero choco, dýňovou s nějakými no name a mexickou s koriandrem s fish chilli a jalape?os. Upraveno 1. října 2016 uživatelem Roman I.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Už se to vaří (po dnešní návštěvě u gandalfa). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 druha varka omacky...viac pikantna no da sa :-) Tiez som vcera vyrabal, s paradajkovym zakladom. Habanero a Jamaica Yellow ... zaver, habanero je chutnejsie A mravne ponaucenie ... 1 rukavica nestaci, robil som test lava ruka v rukavici, prava (nozova) bez a stipu obidve rovnako, odoznieva to po skoro 24 hodinach (a to som cistil len na dva male kastrole)
Návštěvník Kamil Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Jste moc rozmazlený, já to krájím bez rukavic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Jste moc rozmazlený, já to krájím bez rukavic. ale vobec nie, len som zistil, ze davat si menej rukavic, nez 2ks je blbost, takze nabuduce zase bez rukavic (uz stvrta omackova sezona )
gandalf Odesláno 3. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Kamil přijel ve vestě, tak je nejvyšší čas sklízet :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
busdriver Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Paráda ! Ty žluťáci se mi líbej, ty musim příští rok taky zkusit. Jakej že je to druh? (ty žl. vpravo dole na skupinový fotce bych odhadl na 7pot? )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se