p3k Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Dík všem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Můžu jen potvrdit.Na svých ,, vrtulníkách ,, se strojkem Miyota mám klasické rovné dýnko a jdou.Foceno narychlo.Origo lunetu mám schovanou,používám Parexo.Moc pěkný vrtulník!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Mám filozofickou otázku - s jakými originálními řemeny se prodávaly PS2 automat v černé nebo barevné variantě? Dával se tam jako skoro na všem Saturn nebo tam bylo něco jiného? Nebo takový ten plastový vlnkovatý řemínek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Dle mého na standardním gumovém rallye řemínku k PS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Taky přispěju novým přírůstkem, mají trochu popraskané sklíčko a vojeté pouzdro, korunka je po smrti ,mám už pro ně připravený krásný nahradní pouzdro ale ještě musím sehnat sklíčko a korunku pak pujdou k hodináři. Trochu rachtá závaží rotoru o dýnko a nebo je uvolněnej srojek v rámečku nevím přesně, jelikoš nejdou povolit. Jinak jdou stabilně 10 s do mínusu za 24h. Neví prosím někdo kolik aktuálně chtějí v eltonu za korunku a za sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Taky přispěju novým přírůstkem, mají trochu popraskané sklíčko a vojeté pouzdro, korunka je po smrti ,mám už pro ně připravený krásný nahradní pouzdro ale ještě musím sehnat sklíčko a korunku pak pujdou k hodináři. Trochu rachtá závaží rotoru o dýnko a nebo je uvolněnej srojek v rámečku nevím přesně, jelikoš nejdou povolit. Jinak jdou stabilně 10 s do mínusu za 24h. Neví prosím někdo kolik aktuálně chtějí v eltonu za korunku a za sklíčko.Nepřijde tě levněji koupit si pěkný a funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Nepřijde tě levněji koupit si pěkný a funkční. Jde o to vdechnout zase starému kusu život... to je jiná disciplína.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Nepřijde tě levněji koupit si pěkný a funkční. Ani ne, já rád opravuju starej šrot. Pouzdro jsem našel, tak jenom koupit korunku sklíčko možná děrovanej řemínek a budou jako nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Ani ne, já rád opravuju starej šrot. Pouzdro jsem našel, tak jenom koupit korunku sklíčko možná děrovanej řemínek a budou jako nový. Však jo ... ale psal jsi o hodináři. Vyčištění automatu bez dílů tě bude stát 1000 Kč a pokud máš problém s rotorem, tak si ještě něco připlatíš, pokud tě nepošle rovnou do háje.Já mám bednu od bot plnou hodinek, které čekají na lásku ale to si nechávám do důchodu .... za 20 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Však jo ... ale psal jsi o hodináři. Vyčištění automatu bez dílů tě bude stát 1000 Kč a pokud máš problém s rotorem, tak si ještě něco připlatíš, pokud tě nepošle rovnou do háje.Já mám bednu od bot plnou hodinek, které čekají na lásku ale to si nechávám do důchodu .... za 20 let U nás to dělá hodinář za 300 až 400 Kč bez dílů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Však jo ... ale psal jsi o hodináři. Vyčištění automatu bez dílů tě bude stát 1000 Kč a pokud máš problém s rotorem, tak si ještě něco připlatíš, pokud tě nepošle rovnou do háje.Já mám bednu od bot plnou hodinek, které čekají na lásku ale to si nechávám do důchodu .... za 20 let Za 20 let to za stálého míchání vyhodíš do popelnice. Díly nebudou a hodináři taky ne. Bůhví jestli bude Elton... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Za 20 let to za stálého míchání vyhodíš do popelnice. Díly nebudou a hodináři taky ne. Bůhví jestli bude Elton... Však jo ale budu alespoň předstírat, že něco dělám Elton existovat určitě bude .... je otázka jestli bude ještě vyrábět hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Já ty sporty miluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Já ty sporty miluji Moc pěkný, ještě to pouzdro vyměnit za origoš ale to se dost těžko schání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Moc pěkný, ještě to pouzdro vyměnit za origoš ale to se dost těžko schání. Co mám s pouzdrem. Mám asi 10 automatů a všechny mají stejná, teda jedno nerezové Elton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Podívej se na začátek vlákna. Původní pouzdro má vykrojení u nožiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Co mám s pouzdrem. Mám asi 10 automatů a všechny mají stejná, teda jedno nerezové Elton.S tímhle pouzdrem jsou jen černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 S tímhle pouzdrem jsou jen černý Alespoň hezká skládačka Podívám se ale myslím, že mám několik humberto automatů s tímto pouzdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Tak další doma. Mimochodem ještě mi pořád chybí bílé, nemáte někdo navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Krásné fotky, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se