hopa26 Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Obchod na jedničku, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Připojuji se s kladným hodnocením..Popis,rychlost atd. Vše perfekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Obchod na pohodu, tak to mám rád ;o). Díky moc a zase příště !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Tady budu už opatrnější. Při prodeji komunikace,po zaplacení ticho po pěšině a to jsem čekal docela dlouho. Po zapojení moderátorů obchod dopadl dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Rychlý bezproblěmový obchod, termín realizace těsně před mým odjezdem z nádraží klapnul na jedničku, zcela bez nervů můžu s čistým svědomím doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Pohodová komunikace, obchod na 1* Doporučuji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Nevim už kolikátej kšeft, dycky supr, dycky pohoda, dycky ve spěchu, ale stihnem si pokecat. Slámochroup doporučuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laff Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Zapomněl jsem jedno hodnocení. Omlouvám se za zpoždění. V roce 2022 zakoupen nehodinkový předmět, je dodnes bezproblémově funkční, téměř každý den používaný. Jednání na pohodu, co jsme domluvili, to platilo. M107 jako prodejce doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se