NERO.8 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 skvělý, inspirativní příběh ... beru rýč a Pamy ... pokračování za rok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Děkuji za prosvětlení pochmurného pondělního rána... Pošli tenhle fotopříběh do Eltonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Pěkně zdokumentované, za sebe musím říct, že bych takový detailista nebyl, prostě naprosto pragraticky bych vzal lopatku a šup s nima do hlíny a stejně pak ven. I když nevím, zda bych měl to srdce je tam dát, ještě jich tolik nemám a tyto mi přišly pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Já jen tolik, že kdyby někdo hodlal dělat podobný experiment třeba s Orlíky, tak prosím formou SZ o sdělení adresy, na které jmenovaný test probíhá!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Já jen tolik, že kdyby někdo hodlal dělat podobný experiment třeba s Orlíky, tak prosím formou SZ o sdělení adresy, na které jmenovaný test probíhá!!! Že bysme jako hledali kešku, jo...? Manťáku, co Ty na to? Jdeš do toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Že bysme jako hledali kešku, jo...? Manťáku, co Ty na to? Jdeš do toho?A až je bude majitel po roce v zemi hledat, tak mu nezbyde než konstatovat, že Orlíky zakopané jeden rok v zemi se úplně "rozpustily"!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 A až je bude majitel po roce v zemi hledat, tak mu nezbyde než konstatovat, že Orlíky zakopané jeden rok v zemi se úplně "rozpustily"!!!!! Tywogas to je dobrý! To bych zkusil. Co kdyby vyklíčily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Že bysme jako hledali kešku, jo...? Manťáku, co Ty na to? Jdeš do toho?Jo jdu - seženu minohledačku a vy sežeňte tu adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Jo jdu - seženu minohledačku a vy sežeňte tu adresu.Ahááá- já jako myslel že zahrabáváš a adresu sděluješ Ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 To mě připomělo,někdo tady měl pověšený na šnůře g-shocky nevzpomene si někdo na vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Ahááá- já jako myslel že zahrabáváš a adresu sděluješ Ty...Myslet znamená co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Myslet znamená co??? vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Tak mě napadlo je spusti přes zimu do žumpy... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Perfektně zpracováno. Díky za vtipný test. Nejvíc mě dostaly ty hříbky kolem hrobečku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Tak mě napadlo je spusti přes zimu do žumpy... :-)Tento test by šel ještě vyšperkovat!!!!!!! Nejprve je pozři (nekrájet, nekousat, jen spolknout) a pak je pošli potrubní poštou do tebou zmiňované žumpy!!!Takto Primky navíc vyzkoušíš na odolnost při průchodu zažívacím traktem!!! Takto vlastně otestuješ i svůj zažívací trakt na odolnost při průchodu Primek zažívacím traktem (tzv. 2v1)!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Kontrola po týdnu. Na to, že strávily rok pod zemí, a nejsou promazané a seřízené, není těch 47 minut, respektive -6.7142857143 min/den vůbec žádná tragédie. Je vidět, že mají velkou chuť do života... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Kontrola po týdnu. Na to, že strávily rok pod zemí, a nejsou promazané a seřízené, není těch 47 minut, respektive -6.7142857143 min/den vůbec žádná tragédie. Je vidět, že mají velkou chuť do života... IMG_62611.JPGmyslím, že bude stačit pořádný servis a odchylka v řádu minut se změní na sekundy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Možná je ještě chvilku nechat běhat a ony se rozhýbou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Možná je ještě chvilku nechat běhat a ony se rozhýbou.Každý den je natahuju, právě proto, aby dohnaly co zameškaly a taky, aby se rozhýbaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Skvělá reportáž! Toto vlákno stojí za oživení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se