safi Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 Ani predtim ani ted ani potom nikdo nebude mazat nebo zakazovat diskuze o cemkoliv, pokud to budou DISKUZE v ramci slusnosti a stanovenych norem. To cemu rikate cenzura se tyka prispevku napadajicich..osocujicich..kopajicich do toho ci onoho nebo prispevku, ktere jsou v diskuzi ktere do dane deiskuze nepatri. Nevim, proc mate potrebu takove prispevky a jejich zachovavani ve foru obhajovat? Kdyby nekteri lidi tady byli "normalni" a nemeli potrebu kazdou chvili rozpoutavat flame nebo kecat nekomu do jeho prodejnich prispevku, nebo nekoho napadat za to, jake nosi hodinky a z jakychkoliv jinych priblblych duvodu se chovat jako nevyrovnane pubertalni bytosti, nebylo by treba mazani prispevku a kultura fora by byla na zcela jine urovni. Jelikoz tato uroven diskutujicich u nas zatim nefunguje, je treba mazat, zakazovat lidem pristup a i jinym zpusobem jim otravovat zivot, zejmena tem neprizpusobivym. Jinak shrnuto: témata budou stejná, pouze se budou mazat příspěvky, které přesahují rámec slušnosti, nebo které patří do jiné sekce.
Foundryman Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 Odklízeči, souhlas, jen mám, podobně jako Andreas, problém s tou striktní tématikou. Když kecám s lidmi v hospodě, taky se každou chvíli odbočí, někoho zaujme nějaká poznámka, která s tématem až tak nesouvisí, ale debatu to oživuje a činí ji zajímavější. Obecným kánonem by měla být povinnost debatovat ad res, nikoli ad hominem. To považuji za zcela dostatečné.
bunny Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 kde je vlastne problem? 1. neprimerane reakcie na predavajucich - fajn, ved clenovia fora si uz daju pozor, uplne staci upozornenie od moderatora, urcite sa to nebude opakovat (sam som tak reagoval, ked sa tu predavalo vino, ale vzdy tam bol smajlik, nemyslel sm to v zlom, ani ostatni) 2. spam - to treba riesit, vie ma dost nahnevat, ked musim citat reklamu na viagru a citim sa este "pri sile" 3. predajcovia - ved sa tu skoro kazdy s kazdym pozna, hodinky od novych clenov a vylucne predajcov aj tak nekupujete, tak treba to len zmazat 4. a zase PRIM - ked citam predchadzajuce prispevky, tak zrejme nove forum ma byt iba ONE MAN SHOW, iba jediny nazor, aby nahodou ostatni clenovia nestratili zaujem, to snad nie... taky rezim tu uz bol a chvalabohu tu nie je... ja sa dobrovolne vzdam prispevkov, budem vas len citat, ale nazory Foundrymana, Popshopa a inych mali fakt nieco do seba a ti ludia vedeli o com rozpravaju, teda aj iny nazor ako sa "nosi" by som tu rad videl a nie len "demagogiu"
Milis Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 kde je vlastne problem? 1. neprimerane reakcie na predavajucich - fajn, ved clenovia fora si uz daju pozor, uplne staci upozornenie od moderatora, urcite sa to nebude opakovat (sam som tak reagoval, ked sa tu predavalo vino, ale vzdy tam bol smajlik, nemyslel sm to v zlom, ani ostatni) 2. spam - to treba riesit, vie ma dost nahnevat, ked musim citat reklamu na viagru a citim sa este "pri sile" 3. predajcovia - ved sa tu skoro kazdy s kazdym pozna, hodinky od novych clenov a vylucne predajcov aj tak nekupujete, tak treba to len zmazat 4. a zase PRIM - ked citam predchadzajuce prispevky, tak zrejme nove forum ma byt iba ONE MAN SHOW, iba jediny nazor, aby nahodou ostatni clenovia nestratili zaujem, to snad nie... taky rezim tu uz bol a chvalabohu tu nie je... ja sa dobrovolne vzdam prispevkov, budem vas len citat, ale nazory Foundrymana, Popshopa a inych mali fakt nieco do seba a ti ludia vedeli o com rozpravaju, teda aj iny nazor ako sa "nosi" by som tu rad videl a nie len "demagogiu" Význam slova "diskuze" je asi nejvíc něco jako "výměna názorů". Myslel jsem, že tohle je diskuzní fórum, čili když si chci něco vyměňovat, musím mít něco na výměnu. Stejné názory si vyměňovat nepotřebuju (nula od nuly atd.), to si můžu si notovat sám se sebou nebo s manželkou . Ty hlasy po nekompromisním mazání mi přijdou podezřelé. Totiž pánové mazavkové - už jen když si někdo přečtě diskuzi (hádku, polemiku) dvou lidí, z nichž hlas toho druhého je odstraněn, tak to může vypadat poněkud monologicky pošahaně, hehe. Taky jsem si dal tu práci a nalezl jsem, že slovo PRDEL je na tomto fóru použito 29krát, slovo HOVNO 17krát, což není tak hrozné z 43 132 příspěvků. Víc sprostých slov ale bohužel neznám. Jinak si myslím, že diskuze o konkrétních výrobcích patří na stránky výrobce, tam ať nestrkají rypáky "sabotéři" . Včetně mě.
X-Bob Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Tady furt jde jaksi o nedorozumění. Přece: I v novém fóru by bylo možno probírat hodinky, bramborový salát či kvalitu určitého pivovaru! Jde o to, aby to bylo způsobem SLUŠNÝM, bez hrubostí (myslím osočování jiného diskutujícího a jeho urážení). A kdybychom měli, jak Milis píše, diskuse o konkrétních výrobcích na fóru nediskutovat, tak ale o čem budem (mimo br.salátu) mluvit? Jinak myslím, že PRIM na tyto stránky patří. Je to zajímavý pohled i zpoza opony. Bohužel, jiný výrobce se pár bláznům z ČR asi věnovat nebude jednak neumí asi česky a nestojíme mu za to...
Milis Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 A kdybychom měli, jak Milis píše, diskuse o konkrétních výrobcích na fóru nediskutovat, tak ale o čem budem (mimo br.salátu) mluvit? Jojo, máš pravdu, to bychom si moc nepodiskutovali Beru zpět, to je blbost.
bunny Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Tady furt jde jaksi o nedorozumění. Přece: I v novém fóru by bylo možno probírat hodinky, bramborový salát či kvalitu určitého pivovaru! Jde o to, aby to bylo způsobem SLUŠNÝM, bez hrubostí (myslím osočování jiného diskutujícího a jeho urážení). A kdybychom měli, jak Milis píše, diskuse o konkrétních výrobcích na fóru nediskutovat, tak ale o čem budem (mimo br.salátu) mluvit? Jinak myslím, že PRIM na tyto stránky patří. Je to zajímavý pohled i zpoza opony. Bohužel, jiný výrobce se pár bláznům z ČR asi věnovat nebude jednak neumí asi česky a nestojíme mu za to... ja som blby ale co sa v novom fore zmeni na vyjadrovani clenov fora? ved to je jedno, ci niekomu prasknu nervy tu, alebo v novom fore a pokial si pamatam, tak jediny, ktory v poslednej dobe sa dost hrubo vyjadroval bol cigi a nervy praskli aj PRIMovi.. este aj popshop si udrzal nervy na uzde a len argumentoval, v ziadnom inom vlakne nebolo tolko neznasanlivosti ako ked sa pisalo o Prim... opravte ma, ked sa mylim... a presunut diskusiu o hodinkach Primna stranku www.prim.cz je velmi zly napad, kedze pre Prim je lepsie ked sa na ich stranke nebude objavovat kritika, ktora by tam urcite bola...
Foundryman Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Já si prostudoval vlákna a a s dovolením bych se přidržel mého dělení diskusí ad res versus ad hominem. Nemá smysl zabývat se vulgarismy - i slušnou formou mohu člověka smrtelně urazit a naopak někam drsnější výraz sedne jak.....no, jak říkal pan Jandák blahé paměti Nejvíce vyostřená diskuse, která už přecházela do shazování oponenta, se vyskytla ve fóru České hodinky, kde Prim začal okřikovat, načež přitvrdili ostatní, a potom u Švýcarů, Jestřáb kontra Hrdlička - pardon, Breitling kontra Omega, čističi kanálů atd. atp. Nikde jinde jsem nezaznamenal debatu, která by byla nějak pohoršující. Mě tedy nepohoršily ani výše zmíněné, jen jsem si pomyslel něco o příliš expresivně vyjadřovaných názorech
odklizec Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Nejde o vulgarismy jako takove ale o styl a kulturu diskuze. To je oc tu jde! A hlavni smysl noveho fora by byl v tom, ze umozni lepsi administraci, tedy napriklad rozdelovat a presunovat casti diskuze ktere se odchyli od puvodniho kurzu, davat lidem casove omezeny ban, system hodnoceni prispevku ale treba i autoru, lepsi system boje proti spamu, atd.. Porad jeste mam dojem, ze nekteri lidi asi nechapou (nebo spis nechteji chapat) rozdil mezi diskuzi a hloupym osocovanim, napadanim a neslusnym a bezprecedentnim skakanim do cizi diskuze a jejim "znasilneni" do naprosteho nesmyslu? Jaky ma smysl "diskuze" typu "jezis to jsou hnusne brejtle" a "kdo nosi brejtle je debil", pripadne v necim prodejnim prispevku "na ebay ty same hodinky muzu koupit za polovinu", nebo i ty vecne a nekoncici "diskuze" na tema ceny primek a nasledny legendarni vyrok "ZEBROTO!"? Toto jsou typicke nasiraci prispevky a fakt nevidim duvod pro jejich pestovani a schovavani techto prispevku za oznaceni "vasniva diskuze " nebo cisi styl projevu..fakt ne. Je to cista spina, znamka nekulturnosti a nevyspelosti autora, ktere je ceskoslovensky internet bohuzel plny. A pokud to nejde po dobrem, tak to musi jit po zlem? Jak rikam, nemyslim si, ze tvrdsi pravidla nekoho z normalnich lidi zasahnout.. Jedini koho se dotknou, jsou neprizpusobivi jedinci. A ti se bud zacnou hlidat, nebo odejdou? Obe moznosti budou vitane
tm.watch Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Nejde o vulgarismy jako takove ale o styl a kulturu diskuze. To je oc tu jde! A hlavni smysl noveho fora by byl v tom, ze umozni lepsi administraci, tedy napriklad rozdelovat a presunovat casti diskuze ktere se odchyli od puvodniho kurzu, davat lidem casove omezeny ban, system hodnoceni prispevku ale treba i autoru, lepsi system boje proti spamu, atd.. Porad jeste mam dojem, ze nekteri lidi asi nechapou (nebo spis nechteji chapat) rozdil mezi diskuzi a hloupym osocovanim, napadanim a neslusnym a bezprecedentnim skakanim do cizi diskuze a jejim "znasilneni" do naprosteho nesmyslu? Jaky ma smysl "diskuze" typu "jezis to jsou hnusne brejtle" a "kdo nosi brejtle je debil", pripadne v necim prodejnim prispevku "na ebay ty same hodinky muzu koupit za polovinu", nebo i ty vecne a nekoncici "diskuze" na tema ceny primek a nasledny legendarni vyrok "ZEBROTO!"? Toto jsou typicke nasiraci prispevky a fakt nevidim duvod pro jejich pestovani a schovavani techto prispevku za oznaceni "vasniva diskuze " nebo cisi styl projevu..fakt ne. Je to cista spina, znamka nekulturnosti a nevyspelosti autora, ktere je ceskoslovensky internet bohuzel plny. A pokud to nejde po dobrem, tak to musi jit po zlem? Jak rikam, nemyslim si, ze tvrdsi pravidla nekoho z normalnich lidi zasahnout.. Jedini koho se dotknou, jsou neprizpusobivi jedinci. A ti se bud zacnou hlidat, nebo odejdou? Obe moznosti budou vitane Dovolim si tvrdit, ze timto by se cela tato diskuze dala ukncit. Aspon mne je to zcela jasne.
babaq Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Nejde o vulgarismy jako takove ale o styl a kulturu diskuze. To je oc tu jde! A hlavni smysl noveho fora by byl v tom, ze umozni lepsi administraci, tedy napriklad rozdelovat a presunovat casti diskuze ktere se odchyli od puvodniho kurzu, davat lidem casove omezeny ban, system hodnoceni prispevku ale treba i autoru, lepsi system boje proti spamu, atd.. Porad jeste mam dojem, ze nekteri lidi asi nechapou (nebo spis nechteji chapat) rozdil mezi diskuzi a hloupym osocovanim, napadanim a neslusnym a bezprecedentnim skakanim do cizi diskuze a jejim "znasilneni" do naprosteho nesmyslu? Jaky ma smysl "diskuze" typu "jezis to jsou hnusne brejtle" a "kdo nosi brejtle je debil", pripadne v necim prodejnim prispevku "na ebay ty same hodinky muzu koupit za polovinu", nebo i ty vecne a nekoncici "diskuze" na tema ceny primek a nasledny legendarni vyrok "ZEBROTO!"? Toto jsou typicke nasiraci prispevky a fakt nevidim duvod pro jejich pestovani a schovavani techto prispevku za oznaceni "vasniva diskuze " nebo cisi styl projevu..fakt ne. Je to cista spina, znamka nekulturnosti a nevyspelosti autora, ktere je ceskoslovensky internet bohuzel plny. A pokud to nejde po dobrem, tak to musi jit po zlem? Jak rikam, nemyslim si, ze tvrdsi pravidla nekoho z normalnich lidi zasahnout.. Jedini koho se dotknou, jsou neprizpusobivi jedinci. A ti se bud zacnou hlidat, nebo odejdou? Obe moznosti budou vitane Dovolim si tvrdit, ze timto by se cela tato diskuze dala ukncit. Aspon mne je to zcela jasne. Samozřejmě, soudruhu. Kritiku ano, ale jenom konstruktivní. Kua, proč má pořád někdo potřebu něco nebo někoho regulovat, usměrňovat nebo zakazovat? Nejsem nepřizpůsobivý, nikomu nechci a nebudu nadávat, ale tady to fakt začíná smrdět. Jestli někdo začne někoho osočovat "žebroto", pomyslím si o něm své, ale pomyslím si to JÁ, nepotřebuju, aby mi to někdo přežvýkal a řekl "ten a ten je vůl". Mám na to, abych k takovému závěru dospěl sám. Proč mi furt někdo chce říkat, co si mám o kom myslet? Proč??? (Něco jiného je spam, tam jsou snahy o jeho odstranění legitimní - spam není něčí názor, spam je prostě smetí.)
X-Bob Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Já bych to pragmaticky shrnul: Bude-li nové fórum, bude podle pravidel jeho zakladatele/provozovatele. Když se to někomu nebude líbit, tak ať tam nechodí. Návštěvnost a množství diskusí ukáže, jestli bude či nebude životaschopné. Tečka
RomanP Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 babaq : "Kua, proč má pořád někdo potřebu něco nebo někoho regulovat, usměrňovat nebo zakazovat?" - Protože se to tu mění ve stoku, kde na sebe lidi místo fandovství pokřikují, že nosit na ruce ..... může jenom blb a tak. "Nejsem nepřizpůsobivý, nikomu nechci a nebudu nadávat, ale tady to fakt začíná smrdět." - Potom se tě to stejně jako mně netýká a není důvod se rozčilovat. Názor si dělej i nadále sám, to jsem ostatně dělal od začátku. Nikdo Ti nechce z nudy mazat tvoje příspěvky, pokud se nehodláš chovat jako 80% dětí na fórech o mobilních telefonech a to evidentně nehodláš, tak to nech plavat. Jdou (budou) dána pravidla a pokud je budeš dodržovat, není co řešit. Co je na tom špatně ?
Pachollini Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Myslím babaqu, že se tady řeší problém: spoustu lidí poslední dobou nebaví číst diskuse, protože je v nich spousta vzájemného osočování, flamu atd. Taky mi to připadá obtěžující. Proto jsem jednoznačně za, aby měli moderátoři prostředky k tomu, udržovat nějakou úroveň. Pokud je mít nebudou, ty nasírací příspěvky převládnou a odradí lidi, kteří chtějí věcně diskutovat o hodinkách a ne se hádat, což je bohužel směr, kterým se na netu hodně diskusí ubírá. Nejde o to, že by někdo předžvýkával názory. Takže jsem naprosto pro silnější moderování. Co se týče Prima, je rozdíl mezi výrobcem a prodejcem. Myslím, že přínos Prima díky jeho vhledu a pozici jednoznačně převažuje nad negativy a jak už tady pár lidí prohodilo, pokud se bude do debaty chtít zapojit marketingový ředitel Seika, Poljotu, Omegy nebo IWC, nebudu proti.
babaq Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Myslím babaqu, že se tady řeší problém: spoustu lidí poslední dobou nebaví číst diskuse, protože je v nich spousta vzájemného osočování, flamu atd. Taky mi to připadá obtěžující. Proto jsem jednoznačně za, aby měli moderátoři prostředky k tomu, udržovat nějakou úroveň. Pokud je mít nebudou, ty nasírací příspěvky převládnou a odradí lidi, kteří chtějí věcně diskutovat o hodinkách a ne se hádat, což je bohužel směr, kterým se na netu hodně diskusí ubírá. Nejde o to, že by někdo předžvýkával názory. Takže jsem naprosto pro silnější moderování. Co se týče Prima, je rozdíl mezi výrobcem a prodejcem. Myslím, že přínos Prima díky jeho vhledu a pozici jednoznačně převažuje nad negativy a jak už tady pár lidí prohodilo, pokud se bude do debaty chtít zapojit marketingový ředitel Seika, Poljotu, Omegy nebo IWC, nebudu proti. No a já si zase myslím, že spoustu lidí nebude bavit číst diskuse (a příspívat do nich), pokud tam budou jenom politicky korektní příspěvky. V tomto ohledu můžete věřit cenzorům, že budou vyhazovat jenom ty příspěvky, které byste vyhodili také - ovšem vzhledem k šíři názorů a lidských povah považuji tento názor za vyloženě naivní. A pokud vás pár nasíracích příspěvků odradí... jste prostě měkkej. Nebo opravdu připouštíte, že jeden či dva lidé s řekněme jiným přístupem umí znechutit pár desítek či stovek jiných lidí? Hmm... Ostatně už tu někdo zmínil, že celé to pozdvižení se odehrává kvůli dvěma či třem diskusním vláknům. Je to adekvátní? Podle mně ne. Ono kdyby na ty nasírací příspěvky nikdo nereagoval, tak by asi vymizely samy, že ano. Ale to bychom museli pracovat na sobě, že ano? Jednodušší je dát někomu ban. No jo, proč ne, je holt taková doba. Updated: mimochodem, říká se, že "svoboda znamená taky svobodu chovat se jako hovado". Je to prostě na lidech.
Pachollini Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 >> Ono kdyby na ty nasírací příspěvky nikdo nereagoval, tak by asi vymizely samy, že ano. Ale to bychom museli pracovat na sobě, že ano? Jednodušší je dát někomu ban. No jo, proč ne, je holt taková doba. No, a to je právě ta pointa. Protože se najdou lidi, kteří na sobě evidentně pracovat nechtějí, jsem pro, aby dostali ban. >> A pokud vás pár nasíracích příspěvků odradí... jste prostě měkkej. Nejde o to, že jsem měkkej, jde o to, že mě prostě nebaví číst pořád dokola osobní výpady, které namají s hodinkami nic moc společného a zdá se, že je tu takových lidí víc, proto se tu o tom diskutuje. >> No a já si zase myslím, že spoustu lidí nebude bavit číst diskuse (a příspívat do nich), pokud tam budou jenom politicky korektní příspěvky. V tomto ohledu můžete věřit cenzorům, že budou vyhazovat jenom ty příspěvky, které byste vyhodili také - ovšem vzhledem k šíři názorů a lidských povah považuji tento názor za vyloženě naivní. Možná někdy vyhodí i ty, které bych nevyhodil, ale stejně budu vděčný, že to nekdo dělá :-) A nejde o politickou korektnost, jde o to, jestli si na tohle fórum může psát každý, co chce (s rizikem, že se to zvrhne v žumpu ve stylu iDNESu), nebo jestli budou nějaká pravidla (s rizikem, že nebudou všem 100% vyhovovat). Já hlasuji pro druhé, protože ideální varianta, kdy budou všichni spokojeni i bez moderování, tu evidentně fakticky nenastává. No, ale už mám pocit, že se začínám opakovat, tak toho radši nechám ;-)
Petrando Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 >> Možná někdy vyhodí i ty, které bych nevyhodil, ale stejně budu vděčný, že to nekdo dělá :-) A nejde o politickou korektnost, jde o to, jestli si na tohle fórum může psát každý, co chce (s rizikem, že se to zvrhne v žumpu ve stylu iDNESu), nebo jestli budou nějaká pravidla (s rizikem, že nebudou všem 100% vyhovovat). Já hlasuji pro druhé, protože ideální varianta, kdy budou všichni spokojeni i bez moderování, tu evidentně fakticky nenastává. Kde mas jistotu, ze se jednoho dne neznelibis nejakemu moderatorovi a nevyhodi Tebe?
HonzaX Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Pár lidí tu stále omílá cenzuru, čeho se bojí?? Vždyť i dnes šlo mazat.
Tomasek Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Zdravím všechny, znovu se omlouvám za delší nepřítomnost a děkuji Odklízeči a Kamilovi (zejména jemu za vedení fóra. Oba mne svorně upozornili, že situace ve fóru se stává neúnosnou díky nejrůznějším způsobům obtěžování (spam) a napadání či hádání - FUD. Protože velká část mé zátěže začíná polevovat a mohl jsem se tomu chvíli věnovat, zakázal jsem všem nečlenům (tedy neregistrovaným) jakkoliv publikovat na fórech Chronomagu. Je třeba se registrovat pro psaní do všech fór, což by mělo omezit spam. Další postup je otázkou diskuse a dohody Starých Členů Fóra a mé úvahy, doporučení Odklízeče a Kamila. V současné době je zvažován následující postup: 1) Bude instalováno nové diskusní fórum, které už je dlouho koupené, ale nepodařilo se do něj příspěvky migrovat. 2) Staré forum se uzavře pro příspěvky kohokoliv, bude jen na čtení 3) Do nového fóra nebude nikomu přenesena registrace. Bude třeba se nově registrovat, což nadšence pro hodinky snad neodradí, diskusní paka snad jo. 4) Proběhne a bude dodržována tvrdá selekce členů. Fórum není proto, aby se zde lidi hádali, ale pro inteligentní a kultivovanou diskusi milovníků hodinek. Hádat se jděte do parlamentu nebo jiného bordelu, ne tady. Pokud jste šlápli Odklízeči nebo Kamilovi na kuří oko, tak to máte blbý, asi vás killnou. Bude na nich, koho z fóra vyhodí a koho ne a vím, že oba jsou dost inteligentní na to, aby se rozhodovali spravedlivě. 5) Další diskuse poběží už jen na novém fóru. A nakonec: 6) Budu muset najít nějaký model, co s Chronomagem a Kroniem, protože na to fakt ke své obrovské lítosti nemám čas Varianta je "rozpustit" jej do formy "akciové společnosti", jejíž "akcie" budou držet Staří Členové. Nebo tak něco, co zohlední fandy hodinek a jejich budoucí prospěch. Vaše návrhy prosím zde, přijdu se na ně jednou za čas podívat Chronomagu, při vší úctě, tvoje návrhy se mi zdají pouze jako mírný facelifting fóra stávajícího, který nezmění lautr nic. "Reorganizaci" si tedy představuji trochu jinak. Jedinou novinkou jsou snad jen větší pravomoci moderátorů při dohledu nad mravností a etikou a potom nějaké změny s Kroniem, které asi většinu členů stejně moc netrápí. Nejbouřlivější diskuze se zde poslední dobou vedou kolem dvou sekcí: "Hodinky Prim" a "Prodám". Sekce Prim (kterou jsem nedávno vyzval na souboj na život a na smrt ) si určitě zaslouží hlubší podumání a zejména reflexi desítek příspěvků tamtéž (s tím souvisí i změna stávajích NEPSANÝCH pravidel, že někteří rovní jsou si rovnější). A k sekci "Prodám" mám velmi jednoduchý návrh: ač je součástí diskuzního fóra, tak s diskuzí nemá nic společného, takže zveřejnit inzerát ANO, další diskuze NE. A případné otázky, připomínky, návrhy, doplnění řešit POUZE přes e-mail (plus nějaká doplňující pravidla jako např. povinnost prodávajícího pravidelně updatovat inzerát (prodáno, neprodáno, změna ceny apod.)). Čau
babaq Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 No, ale už mám pocit, že se začínám opakovat, tak toho radši nechám ;-) Mno, já taky - svůj názor jsem zvěčnil a asi je na provozovateli fóra, aby rozhodl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se