lukin_ova Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Pořád čekám,kdy to bude aspoň trochu vypadat jako na jaře. Dnes jsem objevil první lístečky sněženek. Byť zatím bez květů, přesto jsem to nevydržel a něco jsem vyfotil.Zkusme si vylepšit náladu hezkými fotkami hodinek v jarní přírodě. Ty zelené lístečky co jsou na nich položené Bondovky, jsou lístečky sněženky. Zatím se jen dere zkrze promrzlou půdu, je to ale první předzvěst přicházejícího jara.Kdo jste tady z jižnějších oblastí, tak už máte určitě mnohem lepší podmínky pro jarní fotky. Takže sem s nimi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 marně jsem hledal něco zeleného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 nádherná fotka:-) slintám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 cestou na bazén jsem potkal sněženky za plotem... a stromy ve skle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 moje Longines .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 raphsody of spring bombardino... (doufám, že nejsem moc OT) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 pár dnešních, slunečných... sice tam není moc přírody, ale snad to zas tak nevadí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 heleďte, nechci do toho kecat, ale když už je založený takovýhle pěkný téma, tak co se ho teda držet..? je problém umístit svoje fotky do jinýho odpovídajícího vlákna? zkuste se prosím držet "potápek a jarní přírody", za procházku venku to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Lukine, ty bonodovky na těch fotkách vypadají úžasně, kdyby ses jich někdy chtěl zbavovat, nabídni je mě jako prvnímu, třeba zrovna budu trochu při penězích a ujmu se jich s radostí, moje PO by měli bráchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Konečně jsem se dočkal...když jsem je vybalil, moje drahá pravila: "..von si ty hnusný hodinky fakt koupil.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 kdojinej-sorry,ale měla pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 To bezpochyby měla, ostatně ona má pravdu vždycky. Mě monstra přitahovaly od začátku mojí chrononemoci..nejdřív se mi taky zdály hnusný a pak v průběhu času tou samou hnusotou zkrásněly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 kdojinej-máš reht,voni jsou tak šeredný,až jsou hezký,každopádně hezký foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 (upraveno) To jsou tak hnusný hodinky, že už jsem si je dvakrát koupil. Upraveno 17. března 2012 uživatelem habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 (upraveno) Zalévání feferonek,snad to sem patří.Sázím vždy na jaře:D Upraveno 17. března 2012 uživatelem teedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 U nás jaro i přes to vedro co venku panuje vypadá spíš jako podzim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Dnes na sluníčku v mechu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 jarni "zelena" porad nikde .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se