Chorche Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 (upraveno) Stopade za postel je zhovadělost, nejsem Rothschild. To radši pojedu někam, kde si parádně užiju a to ne jednou. Těch 150k je minimum, za komplet postel vysolíš tak čtvrt mega a víc Osobně bych ty peníze taky využil jinak, ale řada lidí to zjevně považuje za dobrou investici. Ostatně je to stejná blbost jako vysolit 150k za hodinky (pro nečleny samozřejmě ) Upraveno 12. března 2012 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Stopade za postel je zhovadělost, nejsem Rothschild. To radši pojedu někam, kde si parádně užiju a to ne jednou. Na pořádný matraci si užíváš každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 To jo, ale na cizí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 No co je vole. Snad jsme na foru gentlemanu, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Sorry, nějak jsem přehlédl ten rozpočet, když jsem to v rychlosti četl Ale přidám i jednu dobrou zprávu, i v IKEA mají super matrace s koňskými žíněmi a přírodními materiály. Jmenují se snad Sultan nebo tak něco. A akorát se s tím vejdete do rozpočtu 15 tisíc (Jinak Hästens je fakt špička, byla by škoda to tu nezmínit. Jejich argument je, že na posteli člověk tráví 8 hodin každý den, což je více, než v sedadle auta nebo na židli v kanclu. A když ta postel vydrží nadosmrti, což Hästens slibuje, tak se vyplatí obětovat jedny Rolády na dobrý spánek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Ale jo, na cem mnohdy spi lidi, ktery by Hastens dali ze tri, ctyr vyplat je desny. Pritom dobrej spanek je zaklad.Jako zamysleni a otevreni oci to az tak OT nebylo...Rozhodne je to dulezitejsi nez mit kozaka a home cinema v obyvaku... IKEA je gut. A studia jako JMP zase umi udelat pekny rozmery typu 200x210, coz se v praxi, s detmi a se psy dost osvedcuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Zatím mě velmi zaujala, co doporučil Organic a to značka Purtex" Český výrobce, výborná antibakteriální úprava, pohodová cena a navíc jezdím často do Liberce, kde mají prodejnu, tak se tam podívám a trochu se s nima poradím. http://matrace.purtex.cz/produkty/kolekce-matraci/exclusive/salma-bio-greenfirst.html Občas to jsou pěkný rány, čtvrt mega matrace To bych zrovna mohl prodat barák, koupit Parnian a dát si ji do garáže Model postele, který vidíte na obrázku, se jmenuje Západ slunce, je vyroben z ebenového dřeva, mahagonového dřeva Sapele a javoru s lesklým lakem a stojí "pouhých" 3570 000,- Kaček. Lákavá to nabídka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 (Jinak Hästens je fakt špička, byla by škoda to tu nezmínit. Jejich argument je, že na posteli člověk tráví 8 hodin každý den, což je více, než v sedadle auta nebo na židli v kanclu. A když ta postel vydrží nadosmrti, což Hästens slibuje, tak se vyplatí obětovat jedny Rolády na dobrý spánek) Jako sorry, ale mně to přijde jako blábol. Doporučuje se vyměnit matraci každých cca. 10 let (z hygienických důvodů), takže Hästens může slibovat, co chce, ale spát 30 let na jedné matraci může jen čuně (alespoň já to tak vnímám). I když chápu, ža majitele Hästens pravidelná výměna matrace asi finančně nezrujnuje Jinak my máme doma Ikea Sultan Finnvik a jsme spokojení. Je v ní prý velbloudí srst kvůli odvodu vlhkosti. Důvodem ke koupi bylo i to, že matrace měli skladem, což není u jiných firem vždy pravidlem. A i když se doporučuje koupit dvě jednotlivé matrace, tak jsme si koupili dvojmatraci. Důvodem nebyla cenová úspora 1.000Kč, ale to, že mě s..e, když je mezi matracema mezera, což u dvojmatrace odpadá. A protože mezi mnou a partnerkou není žádnej obrovskej váhovej rozdíl, tak odpadá nevýhoda společné matrace (jeden se převalí a druhý to cítí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Sorry, nějak jsem přehlédl ten rozpočet, když jsem to v rychlosti četl Ale přidám i jednu dobrou zprávu, i v IKEA mají super matrace s koňskými žíněmi a přírodními materiály. Jmenují se snad Sultan nebo tak něco. A akorát se s tím vejdete do rozpočtu 15 tisíc (Jinak Hästens je fakt špička, byla by škoda to tu nezmínit. Jejich argument je, že na posteli člověk tráví 8 hodin každý den, což je více, než v sedadle auta nebo na židli v kanclu. A když ta postel vydrží nadosmrti, což Hästens slibuje, tak se vyplatí obětovat jedny Rolády na dobrý spánek) Jop, mají tam nějákou Sultan Haslum ve slevě, to je další varianta. Akorát, že nikde ani slovo o antibakteriální úpravě, tak ti nevím. Asi se tam také zastavím mrknout do té Ikei teda. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20168569/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 (upraveno) To je dobrá uchylárna. V tom bych se bál. Edit reaguju na ten šílenej Západ slunce Upraveno 12. března 2012 uživatelem Columbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Spím na tomhle http://www.jelinek.eu/produkty-matrace-ortopedicka-lamelova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Jop, mají tam nějákou Sultan Haslum ve slevě, to je další varianta. Akorát, že nikde ani slovo o antibakteriální úpravě, tak ti nevím. Asi se tam také zastavím mrknout do té Ikei teda. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20168569/ My máme 2 roky tuhle (akorát dvojnásobnou manželskou) a teď šla hodně dolů s cenou, jak vidím. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10139841/ Ohledně antibakteriální úpravy - stejně dáš na matraci ještě ochranný potah, takže si kup ten snímatelnej pratelnej potah třeba se stříbrnýma vláknama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Treba v JMP umi velkou matraci (napr. 2x2), ktera je bezesve lepena ze dvou stovek, udelat na dve ruzne vahove nebo vyskove kategorie.Coz je celkem pekna ficura, pokud pan ma metrak a ctvrt na dva metry a pani padesat kilo na stosedesat cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 já mám taštičkovku od http://www.nolyma.cz/ s letní a zimní stranou,když se mění čas přezuju gumy a převrátím matracinějak si nemůžu pomoct ale ty pěny ve mě moc důvěry nevzbuzujou takovej lepší molitan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 V dnešní době už není třeba mít k pěnám nedůvěru, kvalitní pěny drží tvar, mají vysokou životnost a spí se na nich perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Taštičková matrace od Marttanu, maximální spokojenost už druhým rokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 http://www.matrace-gumotex.cz/katalog/matrace-K1/ mám Kallisto a jsem s ní velmi spokojen. Podobnost loga Purtexu s Gumotexem asi není náhodná, Gumotex vyrábí i PUR matrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario564 Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 http://www.matrace-materasso.sk/sk/produkty/2011/matrace-swiss-kolekcia.html aby ste mali čo študovať pripadne http://www.matratex.sk/sk/matrace-QUEEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Blond 90 - 60 - 90, v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se