Návštěvník enrico156 Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Deal nehodinkového charakteru, během dvou SZ se vše domluvilo a jak se domluvilo, tak i bylo. Zdeněk má mé doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Zadne kecy a tanecky kolem. Proste jasna a rychla domluva, vse vyreseno k moji spokojenosti. Diky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Super domluva, rychlá akce, příjemnej pokec. Vše jak má být. Spíš na mý straně cítím určitej dluh, takže díky Zdeňkovi za trpělivost a pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Všechno cajk super komunikace rychlá platba dávám 100 bodov :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Uplne jsem zapomnel napsat hodnoceni,ale v tomto pripade je to skoro zbytecne...Za me vsechno v pohode-v podstate jako vzdycky-vi co kupuje a posledni dobou si menime hodinky sem tam a oba z toho mame radost-takze jak jinak-snake doporucuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Potvrzuji předchozí kladné hodnení. Za mne vše Ok a palec nahoru. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Rychla a jednoducha dohoda. Mozem odporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanlacaZ Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 ... v pořadí již 2 hodinkový prodej, opět vše v pořádku, vše dle dohody.Opět mohu tohoto člena doporučit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Vše podle domluvy, dokonce mi hodinky dovezl až pod čumák. Pokec jsme nestihli, tak snad příště. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Opět hodnotím na jedničku. Díky Zdenkovu bude další akvizice na ruce.Děkuji a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Bylo mi ctí od tengeho nakupovat. Řemen poslal rychlostí blesku a přibalil mi malý bonus ve formě stěžejek. Ikdyž v inzerátu nebylo zmíněno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Vše naprosto v pořádku. Díky za obchod. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Trošku toho vyjednávání je koření obchodu. Každopádně díky za hodinky a jednoznačně doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Velmi galantní nehodinkový deal . Spokojenost. Díky Zdeňkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 V naprostém pořádku, děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Jen se tez pridam, jelikoz jsem pred rokem zapomel napsat a podekovat za rychlou domluvu a bezproblemovy obchod s vymenou. Vse dle dohody probehlo na jednicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 rychla domluva, jeste rychlejsi platba, za me 1A +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Dnes první společný obchod (Tenge jako prodávající) a nejen, že vše na 1, ale ještě mi vyšel vstříc nad rámec potřeb. Vřele doporučuji, jednoznačný gentleman fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeB Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Moje první nakoupené hodinky zde z fora - spolupráce s Tenge za 1 - výborná rychlá domluva, fajn setkání dobrý obchod. Naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Napsal, zaplatil, přijel, vodvez. Double gšeft na jedničku s hvězdičkou. Díky a doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se