Vlcak Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Paráda. Hezky sepsáno. Moc díky. Tyto hodinky se mi moc líbí a film jsem viděl už několikrát a jistě si jej ještě několikrát pustím. Na nových modelech mi vadí, že chrono má jen minutový čítač a je tedy použitelné jen do 30 minut oproti původnímu modelu, který měl i hodinový čítač a chrono měřilo tedy až 12 hodin. A o tom jsou vytrvalostní závody - 12 hodin na Sebringu nebo 24 hodin v Le Mans. Hodinky s odkazem na vytrvalostní závody by toto měly brát v úvahu. Proto se jako fanda motorsportu kloním spíše ke Carrerám.
Skipi Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Díky za krásnou recenzi, "Zube" Tento film určitě stojí za to mít na Blu ray.
Peta-Biker Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2012 (upraveno) Pokud by ještě někoho zajímala luminiscence, tak tady je : Upraveno 15. března 2012 uživatelem Peta-Biker
Horhe Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Fííha, to je ta diplomka, cos říkal že píšeš?Paráda. Díky.
spiderer Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Peto super, diky za recenzi i za cas, kterej si tomu obetoval abys to mohl dat dohromady! Ze by M+M byly uz definitivni?
vikhra Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 (upraveno) Chtěl jsem jít spát min. o hodinu dříve, ale nějak jsem se tady zakous.Parádní recenze a pro mě moc informací na ztrávení najednou, zítra to musím projet ještě jednou.Dík a smekám. Upraveno 16. března 2012 uživatelem vikhra
Vladimír P. Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Peťo, gratuluji ti ke krásným hodinkám a děkuji za velmi pěkné čtení.
Peta-Biker Odesláno 16. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2012 All: Děkuju všem za kladné ohlasy. Spiderer: Michale, určitě, ještě k nim přibudou jedny a tím budu mít ideální kombinaci ke všem příležitostem.
df-otto Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Celé jsem to přečetl, o hodinkách super, ale vzhledem, že jsou spojovány s filmem Le Mans a S McQUEENEM očekával jsem více o heroickém natáčení celého filmu, proložení skutečných záběrů ze závodu natáčených na upravených závodních vozech, s dodatečným natočením po závodě, výměna režisérů, skutečné havárie při filmování, velmi kvalitní jezdec přišel o část nohy, délka natáčení filmu, problémy s financováním ap. Sice to nesouvisí přímo s hodinkami, kvalitou provedení calibru, ale fandu motorismu by to jistě potěšilo. Koho to dnes zajímá a zejména po tak dlouhé době? No mě třeba ano. Jinak fotky jsou fakt pecka. Možná je můžeš nabídnout přímo fabrice. Jsem registrovaný již dlouho a hodně zde čtu a vůbec nepíšu, ale přímo tento týden jsem viděl tyto hodinky na Slovensku v jedné zapadlé vesničce na ruce moto fandy. Na 100% orig. To mě trochu popostrčilo k reakci na recenzi.
Peta-Biker Odesláno 18. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2012 df-otto: Díky za reakci, fotky jsou pouze pro představu, rozhodně to není nic, čím bych se mohl chlubit a nebo si to dovolil vůbec někde do TH posílat. K Tvým poznatkům - ano, mohl bych ještě více rozepsat, jak se sháněly peníze na film, o nehodách, ale koho tohle zajímá, má v závěru odkazy, kde se toto probírá podrobněji.
parnass Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Opravdu dobře napsané...tak nějak by mohlo vypadat "normované" psaní o hodinkách.... Fotka SMcQ s Rolexy na rukou..to je extra vtipná informace navíc... Moc díky za tento článek. V 13. 3. 2012 v 20:45, 'Peta-Biker' napsal: Varování: Všem čtenářům se omlouvám za rozsáhlost recenze. Už tak jsem ji značně zkracoval, snažil jsem se zachytit pouze podstatné, případně zajímavé informace. Pokud se dočtete až na poslední stránku, nezbývá mi nic jiného, než poděkovat za čas, který jste si pro tuto recenzi našli. Fotky vložené zde ve vlákně nejsou nikde stažené z internetu, jsou vytvořeny mnou. Později založím vlákno ve fotogalerii, kde budu vkládat postupně další fotky. Úplným závěrem bych chtěl poděkovat Vojtovi (Chumpus) za pomoc s některými daty, překlepy a drobnou korekturu, zejméma však ochotou pomoci. Nesmím ještě zapomenout na Mariána (marosh), který mi pomohl s několika slovními obraty, Petra (Petr_P), který mi rovněž pomohl s pár dotazy a také na posledního Petra (HIFI), který mi zapůjčil knihu od Arna Michaela Haslingera. Pánové, děkuji 1 - historie.pdfNačítání informací 2 - varianty.pdfNačítání informací 3 - budoucnost.pdfNačítání informací 4 - pribeh.pdfNačítání informací
stary Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Skvele hodinky, skvela recenzia, skvele citanie.
Chumpus Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Od kdy znamená slovo spolupráce použití zdroje bez uvedení řádného odkazu? To mi nepřijde moc slušné... obzvlášť od někoho, kdo si na autorských právech tak zakládá. Přikládám screen, server si jistě vyhledáte sami. Upraveno 26. března 2012 uživatelem Chumpus
Peta-Biker Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Nikomu jsem žádný souhlas k použití nedal.
Návštěvník ?po Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 V 26. 3. 2012 v 18:37, 'Peta-Biker' napsal: Nikomu jsem žádný souhlas k použití nedal. He he - je nejvyšší čas udělat UNBOXING http://www.youtube.com/watch?v=eRa16KMRGcg&feature=related
Petr Svenda Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Dva filmy me jako kluka absolutne fascinovaly, oba jsem videl pri prvnim uvedeni u nas. Frankenheimerova Grand Prix s Garnerem a Montandem http://www.csfd.cz/film/19588-grand-prix/ a Katzinova Le Mans se SMcQ http://www.csfd.cz/film/25743-le-mans/. Ten prvni.... byl zkratka prvni. Stale si vybavuju ten pocit, kdy jako devitilety kluk jsem videl na sirokem platne zlinskeho Velkeho kina zabery z aut, riticich se ulickami Monte Carla a poslouchal ohlusujici rev motoru. Pak Le Mans, videno poprve tamtez o par let pozdeji... Steve se stal mym klukovskym hrdinou, ne diky roli v Sedmi statecnych, ale prave jako Michael Delaney. Oba filmy jsem za ty roky videl nescetnekrat, znam nazpamet kazdou sekvenci, kazdou repliku, kazdou havarku.... Omlouvam se za nostalgicke vzpominani, ale pripomnel jsi mi svoji recenzi klukovska leta, presne na tomhle jsem vyrustal. Diky. Perfektni recenze, perfektni hodinky. Snad taky jednou...Moony uz mam.
Peta-Biker Odesláno 10. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 (upraveno) Petr Svenda: Potěšil jsi mě, jsem rád, že se líbila, do Tvé kolekce ideálně zapadnou. Upraveno 10. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se