Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, nedá mi to, se nepochlubit.

Posledních pár dní jsem měl puzení.. nutkání.. pořídit si něco novýho, ideálně univerzálního na kovovym tahu. A chvíli po tom, co jsem založil kupní vlákno se objevily v inzerci hodinky, který jsem ani nedoufal, že tady někdy uvidim - moje dlouhodobě vysněný Eterny ve 44 mm, bohužel teda kapku přes zamýšlenej rozpočet. Byl to vnitřní boj.. ale když ne teď, kdy? Víc než jedny, max dvoje tady na fóru nebudou, venku buď vůbec nejsou, nebo jsou drahý..Takže po nelehkym vyjednávání doma (dovolená v ČR je stejně nejhezčí!:)) jsem navýšil rozpočet, dohodl se s M916 (kterýmu tímto ještě jednou děkuju, perfektní přístup) a tradá do Boleslavi do Olympie, v útrobách jejíchž pizzérie, jak jsem se doslechl, byly přerozdělovány finanční toky nejednoho chronomagora:)

Tákže Eterna KonTiki Four Hands XXL, re-edice (celá řada) původních KonTiki, na počest Thora Heyerdahla a jeho voro - plavby přes Pacifik. XXL model, 44mm, narozdíl od KonTiki date nebo Four hands se 42 mm. Dokonalej celobroušenej tah, 24 mm šířka, tedy o 2 mm víc než na těch menších. Skvělá spona. Cifr jemně hrubší, s plastickejma trojuhelníkama a indexama, krásně bombírovanej včetně ruček, snad se mi to povedlo (mobilem, no) vyfotit. Krásný dýnko s gravírovanym (nebo nějakym jinym, prostě plastickym, každopádně krásně zpracovanym) vorem. WR 120 m (IWC - like:)), šroubovací korunka. Dvojitej AR, ovšem takovej zvláštně slabej - to neberu jako mínus, líbí se mi, že člověk o tom skle ví. Pozdro je broušený s leštěnou lunetou a linkama na nožkách. Těšim se, až sundám tah a nazuju krokodýla/třeba i nato strap, tvar pouzdra vypadá hodně dobře..

Zatím je mám sotva den, ale nedovedu si momentálně představit lepší hodinky, což mě mate.

Fotek málo a nic moc, až se mi dostane do ruky foťák, polepším se.

Děkuji za pozornost!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsou to krásný hodinky, takže je na místě gratulace.

Ale štve mě, že už si je v úterý nebudu moct prohlídnout na severským srazu. :D

Odesláno

Velká gratulace, jsou parádní, Eterna mě tajemně přitahuje už delší dobu, nevím čím to přesně je, ale také nějáký model do budoucna od ní chci :smile_anim: A koukám, podle toho, co psal Traveller, že kdyby tento model měl GMT, tak tu bude asi bitka, protože bych je chtěl taky :D Tak užívej, cestuj a ať ti dělají velkou radost"

Odesláno

Jaro!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...