Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lukáši gratulace k "definitivě". Taky bych někdy v budoucnu přešel do týmu "korunek", ale není střelivo Jinak na mou tlapu by bylo 35 málo - takže gratulace i k "normální" ruce ;)

Odesláno
  V 17. 3. 2012 v 19:45, 'ricous' napsal:

Lukáši gratulace k "definitivě". Taky bych někdy v budoucnu přešel do týmu "korunek", ale není střelivo Jinak na mou tlapu by bylo 35 málo - takže gratulace i k "normální" ruce ;)

Rolex strašně klame, podívej se, jak vypadají na ruce s obvodem zápěstí 17,5cm :

Posted Image

Doufám, že to Sorbusovi nevadí.

Odesláno
  V 17. 3. 2012 v 19:45, 'ricous' napsal:

Díky Richarde!

post-3194-045307300 1332076968.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

nádhera, ako su na tom s presnosťou? ináč dizajn je úplne super, u mńa síce viac bodujú Air-kingy a Explorery 1, ale krása.

jak si na tom so škrabancami na púzdre a ťahu ?

Odesláno

Děkuju, já jsem chtěl datum s kyklopen, tak nějak mi to k Rolexu patří. Dělají asi 2 sekundy do plusu za den. Škrábance - klasika, mikroškrábance hlavně na sponě a určitě budou přbývat, nosím je každý den.

Odesláno

Někdo říká nudné, já říkám věčné, tedy nadčasové. Už delší dobu vyhlížím cestu kudy se vydat , vzhledem k úzkému zápěstí ( také 17,5cm) a drobné ruce by mi, mnou tolik obdivované Panerai nejspíše neslušely a filosofii čím větší hodinky, tím více chlap také neprosazuji. Tohle bude jedna z mých potencionálních možností. Dokonalost v té nejčistší podobě. Moc gratuluji k hodinkám. Posted Image

Návštěvník Tada
Odesláno

Myslim si, ze o moc lepsi uz to asi byt nemuze :) budou vypadat porad skvele, zkusil bych vic fotek nekde v terenu, precejnom jsou to odolne hodiny :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...