ricous Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Lukáši gratulace k "definitivě". Taky bych někdy v budoucnu přešel do týmu "korunek", ale není střelivo Jinak na mou tlapu by bylo 35 málo - takže gratulace i k "normální" ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Lukáši gratulace k "definitivě". Taky bych někdy v budoucnu přešel do týmu "korunek", ale není střelivo Jinak na mou tlapu by bylo 35 málo - takže gratulace i k "normální" ruce Rolex strašně klame, podívej se, jak vypadají na ruce s obvodem zápěstí 17,5cm : Doufám, že to Sorbusovi nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Doufám, že to Sorbusovi nevadí. Nevadí, pokud má ruka neskončí stejně jako ruka toho chudáka na předchozích obrázcích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Lukáši gratulace k "definitivě". Taky bych někdy v budoucnu přešel do týmu "korunek", ale není střelivo Jinak na mou tlapu by bylo 35 málo - takže gratulace i k "normální" ruce Díky Richarde! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Bez komentáře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Ještě dvě na dřevěném stole. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 nádhera, ako su na tom s presnosťou? ináč dizajn je úplne super, u mńa síce viac bodujú Air-kingy a Explorery 1, ale krása. jak si na tom so škrabancami na púzdre a ťahu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Děkuju, já jsem chtěl datum s kyklopen, tak nějak mi to k Rolexu patří. Dělají asi 2 sekundy do plusu za den. Škrábance - klasika, mikroškrábance hlavně na sponě a určitě budou přbývat, nosím je každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Trochu jsem blbnul potmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Moc pekny, bavi me to tvoje nadseni Tak vypada spravny chronomagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Dík, je fajn, že to moje nadšení prosakuje až na druhou stranu, ty kukačky mi opravdu dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 V restauraci měli pěkný, bílý, čistý ubrus a tak jsem využil chvíli čekání... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 pekna dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 (upraveno) Upraveno 23. března 2012 uživatelem filo-boxer 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 Hezky Rolexky, takova klasika, takovy bych chtel pro manzelku, akorat s bilym cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 Někdo říká nudné, já říkám věčné, tedy nadčasové. Už delší dobu vyhlížím cestu kudy se vydat , vzhledem k úzkému zápěstí ( také 17,5cm) a drobné ruce by mi, mnou tolik obdivované Panerai nejspíše neslušely a filosofii čím větší hodinky, tím více chlap také neprosazuji. Tohle bude jedna z mých potencionálních možností. Dokonalost v té nejčistší podobě. Moc gratuluji k hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Děkuji pánové! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Myslim si, ze o moc lepsi uz to asi byt nemuze budou vypadat porad skvele, zkusil bych vic fotek nekde v terenu, precejnom jsou to odolne hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Foto session ''White and a mirror'' 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se