filo-boxer Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 První outdoor pokusy s 1100D a 115200. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 s mezikrouzkama clonu nenastavis. fotak si ji nastavi na nekonecno nebo nulu. proste limitni hodnota, nejde nastavit jinak. to je tim, ze nasazeni mezikrouzku zmeni ohnisko. fotak je celej takovej rozhozenej... ale je to dobra sranda. na Canonu mam kovove mezikrouzky s potvrzenim ostreni (cip vysle signal a kdyz je to v idealni vzdalenosti, hodi zvukovej signal... ale je to jen potvrzeni. vsechno ostatni probiha manualne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Někde na netu jsem četl, že clona se dá nastavit tak, že ji nastavíš bez kroužků = nastavit hodnotu, zmáčknout spoušť do poloviny - nastaví se lamely - a v tu chvíli objektiv sundat. Lamely objektivu zůstanou nastavené, pak nasadit mezikroužky a fotit. Ale ješte jsem to nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Večerní romance... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Podzim je tady... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Tohle vlákno mě baví, čtu si ho a prohlížím Tvé fotografie před spaním ....jako pohádku. Celé to má na mě takový velmi uklidňující efekt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 I po probuzení se dostavuje tentýž efekt Opravdu dobré vlákno, fotky se mi hodně líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Dekuju kluci, dělám co můžu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gmic@1986 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Opravdu moc pekne fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Super vlákno. Krásný fotky a super nápady.Myslím že toto vlákno je jasným důkazem jak můžu zatoužit po hodinkách, které se mi nikdy nelíbili a ani styl hodinek není můj preferovaný. Ještě že v mém případě funkuje protilátka a tou jsou peníze:smile_anim: Fakt super zábavné vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Diky za komplimenty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Nuda pred Silvestrem. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Ve sněhu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Kyklop je stejně úplně nejlepčí věc!!! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Kyklop je stejně úplně nejlepčí věc!!! Krásné fotky, to číslo dole je nějaké sériové číslo?Čím dál tím víc mě láká pořídit si nějaké z roku 1975. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Díky. Jo, to je sériové číslo. Kolem dokola se opakuje ROLEXROLEXROLEX, jen nahoře u dvanáctky je to přerušeno malou korunkou a dole tím číslem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Dneska bylo dopoledne po dlouhé době hezky, sluníčko a čerstvý křupavý sníh. To je vždycky dobré světlo a i telefonem se dá něco spáchat. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se