Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nebudem tu davat moc dlhy obkec. Jednak som cely den makal na baraku a boli ma chrbat ako kona a okrem toho sa mi vobec nechce pisat ani po leziacky.. Rano prisli, cely den lezali v krabicke a cakali na to ze si ich poriadne obzriem a trochu nafotim.. Hodinky prisli pekne zabalene s obsirnym pokecom, ktory musim este preluskat. Potom sa dozviete viac.

Edit: poprosim moderatora o zmenu nadpisu na Guinand

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

... ty hodinky jsou moooc mooc hezky ... :smile_anim: ...ale neda mi se nezeptat, na webu Guinand pisou, ze velikost pouzdra je 37,5 mm .. nejsou teda maly ? ...

Odesláno

Velká paráda, gratulace ;) Pilotky ve velmi čisté formě.

vdaka :)

... ty hodinky jsou moooc mooc hezky ... :smile_anim: ...ale neda mi se nezeptat, na webu Guinand pisou, ze velikost pouzdra je 37,5 mm .. nejsou teda maly ? ...

na zapastie 16,5cm su akurat :)

homokládní pilotní leštěnky pro piloty Cessen filmových hvězdiček, ale mají gule a gule Janko v okrese Prievidza vždycky zužitkuješ, gratuluji :smile_anim:

nalestene su az z nich ide hroza, ale potreboval som kontrast s Damasko :) v okrese prievidza sa citim trochu hodinkovo strateno. odkedy som sa tu znovu usadil tak som nic zaujimave v uliciach nevidel..
Odesláno

Paráda. Pilotky presne podľa môjho gusta. Pekné rozloženie subcifrov, no proste celkovo sú také lahodiace oku a samozrejme aj ruke :smile_anim:

Congrat.

Odesláno

Krásné hodinky, opravdu gratulace.

Ale nosit je jako pilot bych byl zmaten např. hlášením nepřítel na 6 hodinách.

Návštěvník Tada
Odesláno

Zatraceně parádní hodinky! Škoda, že jsem o nich nevěděl, když na ně byl rozpočet :D

Odesláno

Čtyřidvacetihodinovky jak víno a kalibr taky dobrej, Valjoux 7760 takhle nazdobenej, to je velká paráda.

nazdobeny a poriadne modifikovany. 30 minutovy scitac bol presunuty z 12 hodiny na 3 a prestavba na 24 hodin bola tiez zaujimava. s hodinkami prislo pekne poctenicko, len mi ho polovicka hned na druhy den obliala vodou :)

Pěkný...moc. Mohu se zeptat odkud kupovaný, díky.

Ak mas o ne zaujem tak www.guinand-watch.com alebo z druhej ruky na nejakom zahranicnom fore..

Ještě jednou gratuluji, jsou skvělý.

Jaká je prosím rozteč nožiček?

dik, roztec je 20mm.

Krásné hodinky, opravdu gratulace.

Ale nosit je jako pilot bych byl zmaten např. hlášením nepřítel na 6 hodinách.

to hej, no ale Skalis na to nizsie prisiel :)

Zatraceně parádní hodinky! Škoda, že jsem o nich nevěděl, když na ně byl rozpočet :D

Si mlady a limitka este neni vycerpana, mas cas :)

Čtyřiadvacítek není nikdy dost, pěkné, užij si je.

Vdaka, tieto su velmi podarene. Mal som ich v merku uz poriadne dlho, ale az teraz som sa odhodlal.

:lol2: Ale nastesti je to Flying Officer a ne Combat Pilot.

Spot on :)
Odesláno

první čtyřiadvacítky co se mi líbí a snesl bych je na vlastní ruce :)

Odesláno

Krásný 24hodinovky, a počtení na stránkách je dojemný - taky bych chtěl v 90 letech opouštět post vedoucího firmy a přesunout se do customer a service care Posted Image

Posted Image

• po měsíci...
Odesláno

Janko, jsou to nádherný hodinky...dlouho mě tak žádné nezaujaly. Máš vytříbený hodinkový vkus, který plně schvaluji, pač jsem na tom podobně. Přemýšlel jsem i o Tvých vintážních Airmanech ..., které si stejně jednou koupím ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...