jankoxxx Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 (upraveno) Nebudem tu davat moc dlhy obkec. Jednak som cely den makal na baraku a boli ma chrbat ako kona a okrem toho sa mi vobec nechce pisat ani po leziacky.. Rano prisli, cely den lezali v krabicke a cakali na to ze si ich poriadne obzriem a trochu nafotim.. Hodinky prisli pekne zabalene s obsirnym pokecom, ktory musim este preluskat. Potom sa dozviete viac. Edit: poprosim moderatora o zmenu nadpisu na Guinand Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března 2012 uživatelem jankoxxx
funf5 Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Velká paráda, gratulace Pilotky ve velmi čisté formě.
michal_45 Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 ... ty hodinky jsou moooc mooc hezky ... ...ale neda mi se nezeptat, na webu Guinand pisou, ze velikost pouzdra je 37,5 mm .. nejsou teda maly ? ...
tombed Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 homokládní pilotní leštěnky pro piloty Cessen filmových hvězdiček, ale mají gule a gule Janko v okrese Prievidza vždycky zužitkuješ, gratuluji
Chorche Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Gratulace ještě jednou! Dobře, že jsi do nich šel, jsou dost dobrý!
jankoxxx Odesláno 20. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Velká paráda, gratulace Pilotky ve velmi čisté formě. vdaka ... ty hodinky jsou moooc mooc hezky ... ...ale neda mi se nezeptat, na webu Guinand pisou, ze velikost pouzdra je 37,5 mm .. nejsou teda maly ? ... na zapastie 16,5cm su akurat homokládní pilotní leštěnky pro piloty Cessen filmových hvězdiček, ale mají gule a gule Janko v okrese Prievidza vždycky zužitkuješ, gratuluji nalestene su az z nich ide hroza, ale potreboval som kontrast s Damasko v okrese prievidza sa citim trochu hodinkovo strateno. odkedy som sa tu znovu usadil tak som nic zaujimave v uliciach nevidel..
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Čtyřidvacetihodinovky jak víno a kalibr taky dobrej, Valjoux 7760 takhle nazdobenej, to je velká paráda.
robo Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Paráda. Pilotky presne podľa môjho gusta. Pekné rozloženie subcifrov, no proste celkovo sú také lahodiace oku a samozrejme aj ruke Congrat.
bandicoot Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Valžuk fakt pěknej. Zajímavá varianta do kategorie čtyřiadvacetihodinovek.Gratuluju.
NobodyR Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Pěkný...moc. Mohu se zeptat odkud kupovaný, díky.
Chumpus Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Ještě jednou gratuluji, jsou skvělý. Jaká je prosím rozteč nožiček?
Vlcak Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Krásné hodinky, opravdu gratulace. Ale nosit je jako pilot bych byl zmaten např. hlášením nepřítel na 6 hodinách.
Návštěvník Tada Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Zatraceně parádní hodinky! Škoda, že jsem o nich nevěděl, když na ně byl rozpočet
fitoma Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Čtyřiadvacítek není nikdy dost, pěkné, užij si je.
kuncák7 Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Na mě malé, ale vypadaj fakt super. Velká gratulace.
skalis Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Ale nosit je jako pilot bych byl zmaten např. hlášením nepřítel na 6 hodinách. Ale nastesti je to Flying Officer a ne Combat Pilot.
jankoxxx Odesláno 24. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Čtyřidvacetihodinovky jak víno a kalibr taky dobrej, Valjoux 7760 takhle nazdobenej, to je velká paráda. nazdobeny a poriadne modifikovany. 30 minutovy scitac bol presunuty z 12 hodiny na 3 a prestavba na 24 hodin bola tiez zaujimava. s hodinkami prislo pekne poctenicko, len mi ho polovicka hned na druhy den obliala vodou Pěkný...moc. Mohu se zeptat odkud kupovaný, díky. Ak mas o ne zaujem tak www.guinand-watch.com alebo z druhej ruky na nejakom zahranicnom fore.. Ještě jednou gratuluji, jsou skvělý. Jaká je prosím rozteč nožiček? dik, roztec je 20mm. Krásné hodinky, opravdu gratulace. Ale nosit je jako pilot bych byl zmaten např. hlášením nepřítel na 6 hodinách. to hej, no ale Skalis na to nizsie prisiel Zatraceně parádní hodinky! Škoda, že jsem o nich nevěděl, když na ně byl rozpočet Si mlady a limitka este neni vycerpana, mas cas Čtyřiadvacítek není nikdy dost, pěkné, užij si je. Vdaka, tieto su velmi podarene. Mal som ich v merku uz poriadne dlho, ale az teraz som sa odhodlal. Ale nastesti je to Flying Officer a ne Combat Pilot. Spot on
Onisau Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 první čtyřiadvacítky co se mi líbí a snesl bych je na vlastní ruce
Dee Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Krásný 24hodinovky, a počtení na stránkách je dojemný - taky bych chtěl v 90 letech opouštět post vedoucího firmy a přesunout se do customer a service care
Chosef76 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Janko, jsou to nádherný hodinky...dlouho mě tak žádné nezaujaly. Máš vytříbený hodinkový vkus, který plně schvaluji, pač jsem na tom podobně. Přemýšlel jsem i o Tvých vintážních Airmanech ..., které si stejně jednou koupím ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se