Harwey Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Nadhera, drzte sa a postuj este fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Gratulace k parádnímu výkonu, a víc fotek! Držte se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 My tady lovíme první sníh, na lokálních kopečcích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Že by Jeseníky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 @vzduch Je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Tak už jsme z tří sedel zpět v Namche a zítra směr Lukla. Počasí nemohlo vyjít lépe, bylo to neskutečné… snad se nebudete zlobit za spam několika fotkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 To je fantazie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Krása, super to vyslo. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Nádhera, moc díky za skvělé fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Super! Jsem rad, vam vyslo dobry pocasi jak nam minulej rok v listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Famózní fotky, díky moc, procházím si dost těžkým obdobím, takže každá vzpruha dobrá a kopce jsou ten nejlepší doktor Jsem rád, že se Vám to povedlo a plné ulice Káthmandu také moc potěšili, město se uzdravuje Buďte na sebe opatrný... všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Jsem z toho nadšenej, je to vlastně za 4 návštěvy Nepálu poprvé, co můžu říct, že počasí vyšlo… Dokonce nám ani nefoukalo, v sedlech jsme svačili a ani nefouklo. Navíc ani ta zima nebyla tak strašná - na pokoji nám voda nezmrzla ani v Gorak Shep. Prostě sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Nevím kam to dát tak se zeptám tady. Máte nějakou zkušenost se zaplnenosti parkovist v Krkonoších na Silvestra? Konkrétně se mi jedná o tyhle lokality Černý Důl, Spálený mlýn, Špindl, Pomezky. Případně jinou lokalitu do 15km pěšky od Sněžky. Do Pece nejedu, proto ji ani neuvádím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 před 5 hodinami, Prochy68 napsal: Nevím kam to dát tak se zeptám tady. Máte nějakou zkušenost se zaplnenosti parkovist v Krkonoších na Silvestra? Konkrétně se mi jedná o tyhle lokality Černý Důl, Spálený mlýn, Špindl, Pomezky. Případně jinou lokalitu do 15km pěšky od Sněžky. Do Pece nejedu, proto ji ani neuvádím. Nejde jenom o Silvestra, celé svátky ty parkoviště praskají ve švech. Základ je tam být hodně brzy ráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 10 hodinami, African napsal: Nejde jenom o Silvestra, celé svátky ty parkoviště praskají ve švech. Základ je tam být hodně brzy ráno... No já bych přijel až tak kolem 20:00, tak právě nevím, jak to by to mohlo vypadat. Ale nějací lyžaři co se jedou jen sklouznout přes den by snad mohli být pryč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: No já bych přijel až tak kolem 20:00, tak právě nevím, jak to by to mohlo vypadat. Ale nějací lyžaři co se jedou jen sklouznout přes den by snad mohli být pryč.... Aha, no tak večer by taky měli být místa, to určitě...jen si předem zjisti na kterém parkovišti můžeš nechat auto přes noc, protože ne všechny to umožňují co si tak pamatuji. Pokus se rozhodneš pro Pomezky, dej vědět, mám tam přímo na parkovišti kámoše....tak by jsme třeba něco domluvili předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 @Prochy68- chystáš bouchnout o půlnoci šáňo na Sněžce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 @African jo ve Špindlu se může přes noc jen u Labský co si tak pamatuju, každopádně díky, ještě jsem ve fázi plánování @Ajaj Tak původně jen Sněžka, protože jsem chtěl jet sám, ale ted se ozval mladej, že by chtěl prověřit svýho novýho rumuskyho off roada, takže nějakej rumik si pro sebe nejspíš vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se