Přejít na obsah

Výstup do b.c Mount Everestu a jiné krásné kopečky

Doporučené příspěvky

Gratulace k parádnímu výkonu, a víc fotek! Držte se🏔️!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My tady lovíme první sníh, na lokálních kopečcích😁

IMG_20231117_211521.jpg

IMG_20231117_211602.jpg

Odkaz ke komentáři

@vzduch Je to tak 🤌

Odkaz ke komentáři

Famózní fotky, díky moc, procházím si dost těžkým obdobím, takže každá vzpruha dobrá a kopce jsou ten nejlepší doktor 🤙 Jsem rád, že se Vám to povedlo a plné ulice Káthmandu také moc  potěšili, město se uzdravuje :punk: Buďte na sebe opatrný... všichni.

Odkaz ke komentáři

Jsem z toho nadšenej, je to vlastně za 4 návštěvy Nepálu poprvé, co můžu říct, že počasí vyšlo…

Dokonce nám ani nefoukalo, v sedlech jsme svačili a ani nefouklo. Navíc ani ta zima nebyla tak strašná - na pokoji nám voda nezmrzla ani v Gorak Shep. Prostě sen 🙂

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Nevím kam to dát tak se zeptám tady. Máte nějakou zkušenost se zaplnenosti parkovist v Krkonoších na Silvestra? Konkrétně se mi jedná o tyhle lokality Černý Důl, Spálený mlýn, Špindl, Pomezky. Případně jinou lokalitu do 15km pěšky od Sněžky. Do Pece nejedu, proto ji ani neuvádím.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Prochy68 napsal:

Nevím kam to dát tak se zeptám tady. Máte nějakou zkušenost se zaplnenosti parkovist v Krkonoších na Silvestra? Konkrétně se mi jedná o tyhle lokality Černý Důl, Spálený mlýn, Špindl, Pomezky. Případně jinou lokalitu do 15km pěšky od Sněžky. Do Pece nejedu, proto ji ani neuvádím.

Nejde jenom o Silvestra, celé svátky ty parkoviště praskají ve švech. Základ je tam být hodně brzy ráno...

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, African napsal:

Nejde jenom o Silvestra, celé svátky ty parkoviště praskají ve švech. Základ je tam být hodně brzy ráno...

No já bych přijel až tak kolem 20:00, tak právě nevím, jak to by to mohlo vypadat. Ale nějací lyžaři co se jedou jen sklouznout přes den by snad mohli být pryč....

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Prochy68 napsal:

No já bych přijel až tak kolem 20:00, tak právě nevím, jak to by to mohlo vypadat. Ale nějací lyžaři co se jedou jen sklouznout přes den by snad mohli být pryč....

Aha, no tak večer by taky měli být místa, to určitě...jen si předem zjisti na kterém parkovišti můžeš nechat auto přes noc, protože ne všechny to umožňují co si tak pamatuji. Pokus se rozhodneš pro Pomezky, dej vědět, mám tam přímo na parkovišti kámoše....tak by jsme třeba něco domluvili předem.

Odkaz ke komentáři

@African jo ve Špindlu se může přes noc jen u Labský co si tak pamatuju, každopádně díky, ještě jsem ve fázi plánování 😀

@Ajaj Tak původně jen Sněžka, protože jsem chtěl jet sám, ale ted se ozval mladej, že by chtěl prověřit svýho novýho rumuskyho off roada, takže nějakej rumik si pro sebe nejspíš vezmu 🥃😉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...