African Odesláno 4. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 před 35 minutami, wawrik napsal: No fajn, ďalšie vlákno, ktoré prestávam sledovať Zachvíľu už nebude čo čítať na celom fóre. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Si myslím, že nejdůležitější je se z toho zbytečného humbuku všude okolo zbytečně neposrat a zůstat trochu nad věcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Aj, tak na Gerlachu to nedopadlo vůbec dobře tentokrát https://www.tvnoviny.sk/domace/2048928_tragedia-v-tatrach-pri-vystupe-na-gerlachovsky-stit-zahynuli-traja-horolezci-z-polska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 V 4. 1. 2022 v 20:23, Berbatow napsal: Everest prý zdolalo málo černochů. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cernosi-everest-horolezectvi-rasismus-diverzita-kolonialismus.A220103_104503_zahranicni_jhr Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Kokosy na sněhu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Panove, mate nekdo zkusenost s vystupem na Kazbek v Gruzii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Tak dnes jsem musel vyuzit dopomocSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 před 12 hodinami, dan83 napsal: Panove, mate nekdo zkusenost s vystupem na Kazbek v Gruzii? Nejlépe letět sám za sebe a lézt z lokálama, kteří mají nebo aspoň měli když jsem projížděl Gruzii fajnové ceny a dobré zkušenosti. Konec konců mají kancl pod kopcem Zkus je kontaktovat, mluví i dobře anglicky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Kdy plánuješ na tu fešandu vyrazit a jedeš v partě? Na říjen mám domluvený Matterhorn, ale kdyby náhodou nedopadl, možná bych se na otočku také urval. Gruzie je famózní záležitost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 dneska jsme se loudali @African v revíru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 před 12 minutami, pebe napsal: dneska jsme se loudali @African v revíru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Poslušně hlásím, že je nová live kamera na letišti v Lukle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 18 hodinami, African napsal: Kdy plánuješ na tu fešandu vyrazit a jedeš v partě? Na říjen mám domluvený Matterhorn, ale kdyby náhodou nedopadl, možná bych se na otočku také urval. Gruzie je famózní záležitost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Plan je polovina cervna. Mam trochu obavy z te nad.vysky a z ledovce, tak vysoko jsem jeste nebyl. Pojede cca 8lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 35 minutami, dan83 napsal: Plan je polovina cervna. Mam trochu obavy z te nad.vysky a z ledovce, tak vysoko jsem jeste nebyl. Pojede cca 8lidi. Určitě se spojte s mountainfreaks a domluvte si to, hlavně termín. Bez průvodce je to nesmysl, Kazbegi není technicky těžký, ale je tam často velmi špatné počasí, těžká orientace, nebezpečné trhliny, ledový svah kde musíte být navázaný a v mačkách hodně opatrný a hlavně se guide postará o Vaši dobrou aklimatizaci. Tyhle kopce jsou nejvíc zrádné, protože vypadají lehce a lákají hafo turistů bez řádného vybavení a zkušeností, něco jako Mont Blanc kde zgebne ročně zbytečně desítky lidí. Navíc Vám můžou zařídit i vybavení s kterým se pak nemusíte zbytečně tahat... Celá Gruzie je fantastická, krásná příroda a super lidi, určitě si to užijete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 kupoval někdo něco tady https://www.azuresrc.com ? je to košer? Mají zajímavé ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 48 minutami, quest987 napsal: kupoval někdo něco tady https://www.azuresrc.com ? je to košer? Mají zajímavé ceny. Ty ceny smdrděj na sto mílí Ale pokud to je pravda, tak Trango botky které u nás stojí bůro a u nich se prodávají za 1600 beru hned troje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 (upraveno) no právě . je to divné, ale hlavně mají celé size run, což je taky divné. Ale celý ten web působí poměrně normálně a celku seriózně. tak nevím tak jsem se díval na web lasportivy a ten vypadá prakticky identicky jako to azuresrc.com Takže to nebo košér. Radši ruce pryč. Upraveno 13. ledna 2022 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 8 hodinami, quest987 napsal: no právě . je to divné, ale hlavně mají celé size run, což je taky divné. Ale celý ten web působí poměrně normálně a celku seriózně. tak nevím tak jsem se díval na web lasportivy a ten vypadá prakticky identicky jako to azuresrc.com Takže to nebo košér. Radši ruce pryč. Určitě Podobných obchodů ať už oblečení, hodinek, nebo nářadí najdeš hafo. Kamarád takhle objednal Aku sadu nářadí DeWALT, která stojí u nás 32 tisíc za pouhých 6 tisíc Chodili mu tracking SMS jak má zboží na cestě, pak že je na celnici a pak hurá asi po měsíci že mu ho budou doručovat, no a nikdo nezazvonil Je to smutný a k nasrání, člověk musí být stále na pozoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Ovšem tohle je pecka, byl jsem smutný když vysílání skončilo před rokem z nějakých důvodů a už to zase maká, takže live Everest, Lhotse, Ama Dablam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Asi sem. Nějaký tip na plynový outdoorový vařič? Naše kopce s dcerkou na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 VAR 2 je jistota ja mám MSR pocket rocket a taky super. Jestli chceš investovat za krásu a promakanost tak JetBoil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Já mám taky už léta MSR ale na benzín. Maká jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se