maama Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 A ja mel za to.ze na gg se jezdi na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Gratuluju. Hlavně, že všichni OK.Před pěti lety jsem jel s kolegou pod GG pro auto jeho syna....nebyla to hezká cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Paráda Afri, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Děkuji kluci, je pravda že jsem děkoval bohu za počasí které na poslední úsek výstupu a celý sestup vyšlo. Není tam žádný prostor na chyby, jakákoli maličkost, třeba i rozvázáná mačka může mít fatální následky. Soustředění na každý krok musí být stoprocentní. Krása :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 A ja mel za to.ze na gg se jezdi na kole Tak asi záleží jak jsi zdatný cyklista, já už bych se ničemu nedivil Gratuluju. Hlavně, že všichni OK.Před pěti lety jsem jel s kolegou pod GG pro auto jeho syna....nebyla to hezká cesta Jakože tam zůstal ? Jinak Afriko gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Přesně tak. I s kamarádem. Podle policie se pod nima utrhla plotna asi 60 - 80 metrů pod vrcholem. I když byli navázaný tak se utrhlo asi 40 metrů a šli oba. Pád dolů asi 400 metrů. Nevím co mohli udělat za chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Přesně tak. I s kamarádem. Podle policie se pod nima utrhla plotna asi 60 - 80 metrů pod vrcholem. I když byli navázaný tak se utrhlo asi 40 metrů a šli oba. Pád dolů asi 400 metrů. Nevím co mohli udělat za chybu.Myslím, že ani nemusíš nutně udělat chybu. Stejně jako když jedeš po silnici a napere to do Tebe ožralý kamioňák... jsou věci co v životě prostě neovlivníš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Afri gratulace super smekám a teď opatrně domu. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Afri gratulace super smekám a teď opatrně domu. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkDěkuji kamaráde, ta cesta autem je upřímně strašidější než samotný výstup :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Právě proto opatrně vím o čemkoliv mluvim před pár dny mě v zipovani nepustil řidič tak jsme se autama trošku požduchali myslel jsem ho přerazím :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Afri, tez gratuluju, hezke fotky. Ze bych sakra vzal ten zapad evropy na milost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Nedávno jsem narazil na toto a nevím kam jinam to hodit. Kluk vypráví jak dělal brigádu jako nosič v Tatrách. Je to neuvěřitelně lidsky a zábavně popsané. Super prázdninové dobrodružství. Tady první díl: http://www.dailymale.sk/articles/na-chate-i_2715 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Afriko, respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Afri,zuperr - gratulka Máš můj obdiv chlape,na tohle bych neměl ani náhodou.Fotky perfektní -yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Afri super! Já měl o víkendu radost, že jsem poprvé v životě vylezl na Sněžku a ty mezitím takle, se můžu jít zahrabat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 (upraveno) Afri , paráda !!! Upraveno 21. srpna 2017 uživatelem Radek.VV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Děkuji moc kluci. Už jsem zpět doma s mojí smečkou, nádherný pocit :-) První otázka, máš dárek? Super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Děkuji moc kluci. Už jsem zpět doma s mojí smečkou, nádherný pocit :-) První otázka, máš dárek? Super :-)No a máš taťko :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se