vzduch Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Nízké Tatry. Ubytování Jasná a okolí, lanovkou na Chopok a pak je to jen na tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 So Sportmi v Tatrach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Zpátky s dětmi pod kopcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 před 2 hodinami, African napsal: Zpátky s dětmi pod kopcem Kurňa ty jsi tam furt... já chci taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 V 15. 8. 2023 v 18:59, Zdenek1307 napsal: Kurňa ty jsi tam furt... já chci taky Jop, máme to tady rádi, hlavně děcka si to zamilovali, hafo vyžití pro ně všude okolo Zítra jdu s klukem ferátovat, tak snad bude počasí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 @African první dvě fotky - Silberkarklamm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 před 13 hodinami, Bert napsal: @African první dvě fotky - Silberkarklamm? Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 No, a teď Ti @African povím, proč si to místo tak dobře pamatuji. Loni na pozim, jsem totiž skoro přesně na místě, z něhož jsi fotil, dospěl k důležitému rozhodnutí. Dalo by se to napsat asi takto: ku-va, ku-va, ku-va, to koleno bolí tak, že to dole kopcom budu muset odcouvat. A jak jsem řekl, tak jsem i udělal .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 V 17. 8. 2023 v 19:37, Bert napsal: No, a teď Ti @African povím, proč si to místo tak dobře pamatuji. Loni na pozim, jsem totiž skoro přesně na místě, z něhož jsi fotil, dospěl k důležitému rozhodnutí. Dalo by se to napsat asi takto: ku-va, ku-va, ku-va, to koleno bolí tak, že to dole kopcom budu muset odcouvat. A jak jsem řekl, tak jsem i udělal .... Jako fakt? Tak to upřímně mega naséře. Je to krásná lokalita, ale asi trochu začarovaná, protože já tam zaplatil 15 Eur pokutu za špatné parkování (jako že to má sedlák dobře vymyšlené, protože úplně všichni ) , ale co hůř, kluk si tam rozřízl dlaň, jako nic na šití, ale bylo po ferratách, protože nebyl schopen mačkat karabiny. Stane se, ale naštve to.....to místo je prostě zvláštně tajemné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 Jizera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 výstup spálených zátylků? U nás dnes na chcípnutí. Max do sklepa pro pivo a už tam zůstat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 Asi tak, ale lidu bylo mraky, že nejdou někam na bazén? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 Já v tom dnešním hice plánoval u piva zářijové Vysoké Tatry. Zatím jsem naplánoval Kriváň neb jsem tam ještě nebyl a moje koleno toho už moc dalšího bez prášků nesnese. Pak to bude asi se psem okolo Štrbského plesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 A je to zase tady https://mhff.cz/info/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Vcerajsia tura Stary Smokovec - Zamkovskeho chata - Skalnate pleso, a potom Lomnicke sedlo a Lomnicky stit. Tento rok este lanovkou, buduci snad uz po svojich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 před 22 minutami, pato31681 napsal: Vcerajsia tura Stary Smokovec - Zamkovskeho chata - Skalnate pleso, a potom Lomnicke sedlo a Lomnicky stit. Tento rok este lanovkou, buduci snad uz po svojich Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 před 37 minutami, pato31681 napsal: Vcerajsia tura Stary Smokovec - Zamkovskeho chata - Skalnate pleso, a potom Lomnicke sedlo a Lomnicky stit. Tento rok este lanovkou, buduci snad uz po svojich Super, až pojedu do Košic, tak si musím udělat alespoň den na výšlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Krásný, hned mám lepší den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Tatry den druhy - tura Strbske Pleso - Vodopad Skok - Pleso nad Skokom - Capie pleso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Este jedna zo vcera - Velky Hang, Priecne sedlo a Teryho chata z Lomnickeho sedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se