African Odesláno 23. dubna Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna Kurňa, je tady ale fajnově...asi sem půjdu jednou na důchod 2
horal Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Víte prosím někdo na co sloužilo kovové oko na popruhu batohu? Děkuji za dovzděláni.
moco Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 24 minutami, horal napsal: Víte prosím někdo na co sloužilo kovové oko na popruhu batohu? Děkuji za dovzděláni. AI: "Kovové oko na ramenním popruhu vojenského batohu, jako je například u torny vz. 85 PARA, slouží k rychlému a bezpečnému připevnění různých částí výstroje. Tato oka umožňují vojákům snadno a operativně zavěsit nebo upevnit vybavení, které potřebují mít po ruce, například: • Karabiny pro uchycení ešusů, polní lahve nebo dalších drobných předmětů. • Zbraňové řemeny, které umožňují rychlé zavěšení nebo odejmutí zbraně. • Ochranné pláštěnky nebo jiné části výstroje, které je potřeba mít snadno dostupné. Tato kovová oka jsou navržena tak, aby byla kompatibilní s dalšími prvky výstroje a umožňovala jejich rychlé připevnění či odepnutí, což je zásadní v dynamických bojových situacích. Podobné funkce plní i moderní systémy, jako je MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment), které využívají PALS (Pouch Attachment Ladder System) pro modulární připevnění výstroje." 1 1
YPO Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 7 hodinami, horal napsal: Víte prosím někdo na co sloužilo kovové oko na popruhu batohu? Děkuji za dovzděláni. Já bych řekl, že na cokoli co se na to dá pověsit. Jestli je to blbost, tak se omlouvám. 1
horal Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna (upraveno) Tam jsou nějaké kozy? Upraveno 26. dubna uživatelem horal
Jehlan Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna (upraveno) před 2 hodinami, YPO napsal: Já bych řekl, že na cokoli co se na to dá pověsit. Jestli je to blbost, tak se omlouvám. ...třeba svítilna Upraveno 26. dubna uživatelem Jehlan
Prochy68 Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna před 10 hodinami, horal napsal: Tam jsou nějaké kozy? No podle dívčiny co jsem potkal na prvním kopečku a pak jsme tam spolu courali jsou někoho mistniho. Jak jsem nakoupil, tak prodavam. 1
kdojinej Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna před 20 hodinami, horal napsal: Víte prosím někdo na co sloužilo kovové oko na popruhu batohu? Děkuji za dovzděláni. To je preci jasne. Tudy se prostrkavala hadicka od camelbagu..
YPO Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Já sem nad tím celou noc přemýšlel a je to 100% záchytné oko na palec levé ruky. Jakože aby se zbytečně neklinkala ruka při chůzi, zasuneme palec do oka a výlet se stane příjemnějším. Co sem vyhrál ? 1
Bert Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Raději si ani nepředstavuji, kam si YPO zasune ruku pravou, aby se mu výlet stal ještě příjemnějším .... 5
Zdenek1307 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Zaplevelím to další fotkou. Musím říct, že do R-Alp jezdím už skoro 30 let, ale tady ta část je moc krásná. Dnes jsme si připadali jako v Kanadě (i když jsme tam nikdy neblyli) 2
African Odesláno 2. května Autor Nahlásit Odesláno 2. května Před hodinou, Zdenek1307 napsal: Zaplevelím to další fotkou. Musím říct, že do R-Alp jezdím už skoro 30 let, ale tady ta část je moc krásná. Dnes jsme si připadali jako v Kanadě (i když jsme tam nikdy neblyli) Jedním slovem nádhera Počasí skvělé koukám...
bcmike Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal: Zaplevelím to další fotkou. Musím říct, že do R-Alp jezdím už skoro 30 let, ale tady ta část je moc krásná. Dnes jsme si připadali jako v Kanadě (i když jsme tam nikdy neblyli) Super, na první pohled jsem myslel, že to je Rabí. Kde přesně to je?
Zdenek1307 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 7 minutami, bcmike napsal: Super, na první pohled jsem myslel, že to je Rabí. Kde přesně to je? Steirersee
Zdenek1307 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Tak ještě majestátný Grimming, ale tam jsme nešli, protože máme s sebou bafana. I když je horolezec, tak to bychom mu neudělali
bcmike Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 2 minutami, Zdenek1307 napsal: Tak ještě majestátný Grimming, ale tam jsme nešli, protože máme s sebou bafana. I když je horolezec, tak to bychom mu neudělali Dost dobrý. Tam jsme ještě nebyli. V červnu jedeme Slovinsko tak třeba září. Díky za tip.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se