bcmike Odesláno 2. května 2025 Nahlásit Odesláno 2. května 2025 Já doporučuji toto místo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zdenek1307 Odesláno 2. května 2025 Nahlásit Odesláno 2. května 2025 před 50 minutami, bcmike napsal: Já doporučuji toto místo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nejsem si jistý, ale připomíná mi to Almsee
Zdenek1307 Odesláno 2. května 2025 Nahlásit Odesláno 2. května 2025 Před hodinou, bcmike napsal: Dost dobrý. Tam jsme ještě nebyli. V červnu jedeme Slovinsko tak třeba září. Díky za tip. Dá se to udělat jako tůra 6ti jezer
Zdenek1307 Odesláno 4. května 2025 Nahlásit Odesláno 4. května 2025 Včerejší poslední výšlap, který nás docela vystrašil. Bouřky najednou zleva zprava, takže půlky u sebe a z hřebene jsme nebyli nikdy tak rychle dole. "Márfyho" zakony fungují, protože až jsme za 45 min seběhli o pár set metrů níž, tak začalo svítit slunko O polovinu zkracený výšlap... ale tohle raději nikdy nepodceňuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
African Odesláno 4. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2025 V 1. 5. 2025 v 18:23, Harwey napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak si vede chlapík? Jsou někde nějaké aktuální informace?
Harwey Odesláno 4. května 2025 Nahlásit Odesláno 4. května 2025 Na FB zatial nic, ani na webe som ziadne novinky nenasiel.
Harwey Odesláno 5. května 2025 Nahlásit Odesláno 5. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
African Odesláno 5. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2025 před 2 hodinami, Harwey napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to jsou velký borci, mega úspěch a klobouček
Návštěvník YPO Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 Za mě výborné shrnutí faktu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ajaj Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 lidi vo tom moc fylozofujou. buď to v sobě máš (drápat se někam nahoru) nebo ne. Ty druhý tě nepochopí a ty jim to nevysvětlíš. Tečka
Návštěvník eloga Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 (upraveno) YPO Ono Shrnutí faktu po česku o Everestovi/osobě/ , je nesprávné. Ve skutečnosti se píše o Siru Everestovi, Generálním zeměměřiči Indie v letech 1830-1843. Skutečné podrobnosti jsou běžně dostupné v anglických verzích Wikipedie i na Britanice. Upraveno 7. května 2025 uživatelem eloga ed
Návštěvník YPO Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 To není o filozofii, to je o tom koukat se v mrazu bez vzduchu spousty hodin ve frontě někomu na prdel, zaplatit za to mičudu a pak zase slézt dolů. Mě by to sportovní ani jiné ego nenaplnilo, protože mám problém i s frontou na zmrzlinu. Nicméně to nijak neodsuzuju. Zaujal mě ten stručný a výstižný text článku.
Návštěvník eloga Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 jo v pohodě, já jen že ty novináři ze všeho udělají nechutnou bramboračku...
Maro Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 (upraveno) před 6 hodinami, Ajaj napsal: lidi vo tom moc fylozofujou. buď to v sobě máš (drápat se někam nahoru) nebo ne. Ty druhý tě nepochopí a ty jim to nevysvětlíš. Tečka To si nemyslím. Tady mám stejný pohled jako Brezina, který si myslím, že to taky v sobě bude mít (navzdory tomu co si o něm asi hlavně osazenstvo sousedního vlákna myslí vzhledem k jeho aktivitě na Kokořínsku, kde mimochodem taky myslím že má pravdu a dela prospěšnou věc). Prostě to, že tě někdo napichne na kyslík a vynese tě na kopec se sportovním výkonem moc společného nemá. Za mě jsou jenom 2 přípustné varianty jak nahoru lézt - alpském stylem ideálně provovystup/zimní prvovystup nebo alespoň nějaká technický hodnotná cesta (ala Mára), nebo sólo výběh ala Ueli. Cokoliv jiného je už jenom opakování dosaženého nebo devalvace potenciálního sportovního výkonu. Ne prostě nejsi "nejúspěšnější český horolezec", jak sam o sobe rad říkáš, jenom proto, ze jsi nejjednodušší cestou vylezl na 14 vrcholů, na které každý rok vylezou stovky lidí (Radku dívám se na tebe). Stejně jako jsi nedokázal něco převratného, když vylezes na kopec v zimě sice jako první, ale po tom, co ti kámoši s kyslíkem měsíc chystali lana, abys tam přijel vyběhnul to, kdyby na tebe přišla krize, tak bys od kámošů dostal cestou dychnout, a zas šel jinam. Jenom jsi to pokazil těm, kteří na to roky dřeli, aby to zvládli poctivě. Upraveno 7. května 2025 uživatelem Maro
Návštěvník YPO Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 Nevím za kterou stranu pan Březina na Kokořínsku kope, ale sám za sebe musím říct, protože to je můj druhej domov, že mě tam serou ty zástupy turistů mnohonásobně více než trampové. Stejný bordel jako na Everestu, akorát se tam zatím neválej mrtvoly.
Ajaj Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 @Maro- 99,9% populace nechápe vůbec rozdíl mezi alpským stylem a kyslíkem se šerpami v zádech, co ti nesou tojtojku. Tudíž pokud se někde reprezentuje jako “horolezec” po výletu na Everest, aby někde splašil love na další výlet, tak mě to ani nepohoršuje ani to neobdivuji. Každý zboží má svého kupce. O tom co je a není sportovní výkon můžeš polemizovat do nekonečna. Je lezení jen písek, kde založíš nějakou čuďku nejdříve v 6m a kruh je v 10? Nebo vynejtovaný vápno po 1,5m ale v 8a? Co chci říct, je že pokud se chce někdo někam prcat v zimě a hladu, tak to udělá ať tomu jiný rozumí nebo ne. Já si takhle vymrzl lehce nad 6000 a už tam nemusím. Na druhou stranu, jak vidím nějaký kopec v Alpách, tak mám hned nutkání se tam rozběhnou
Prochy68 Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 před 3 hodinami, YPO napsal: Nevím za kterou stranu pan Březina na Kokořínsku kope, ale sám za sebe musím říct, protože to je můj druhej domov, že mě tam serou ty zástupy turistů mnohonásobně více než trampové. Stejný bordel jako na Everestu, akorát se tam zatím neválej mrtvoly. Tak to abych si zejtra dával bacha . Ale zase já bordel nedelam, takže snad dobrý.
Zdenek1307 Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 ...budu tam příští týden To teda musím dávat bacha
Harwey Odesláno 15. května 2025 Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Hamorovci mali azurko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.facebook.com/romano.benet.1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se