Harwey Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Tak si to este poriadne uzite s tatom, a ten let poriadne zdokumentuj:)
African Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Děkujeme, rychle to uteklo ale bylo super parádně, zase mě rozbili kluci Nepálský :-) Dneska spalovače, trochu památek, pár nových kámošů, jo a udělal jsem si radost s obrazem, wow. Manželka už mě s tím vyhodí... :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Hele a fakt jim ty hlavy proťukávaj kladívkem? Někde sem to slyšel...
African Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Jo, tak to nevím, zítra se ti zeptám. Venku určitě ne, dnes jsem sledoval celý proces, ale možná už to dělají uvnitř než je vynesou před barák....
African Odesláno 27. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Tak Zmizíku, Hiundisti palice neděravý, těla se nedotknou. Pouze rodina telo umyje, pohladí, pokecaj naposledy, ale neničí :-)Dnes jsme se proletěli, výčumy super, ale přes ty zakydaný skla prostě nejde fotit. Půlka letadla blila, protože turbulence jako kráva, já se včera naložil s tatou vodkou tak jsme se drželi, ale stejně jsme vylezli zelený ják okurky :-) Kandže džunga, Choyi you, a na poslední fotce Mount Everest zahalený v mraku, Lhotse vyčumuje špička, v popředí Nuptse kde přišel o život výborný Ulie Steck. Lidi naštvaný, já nadšený, tajemný obrovský Everest přímo přede mnou, wow....
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Hm, tak to je urcite zklamani ale dik. Sem rad, ze uz jedete, mel sem vo vas starost.
African Odesláno 27. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2018 No do prdele, jak moc mě chybí ta moje Tatarka, hurá zítra domů a už jí z t? mé náruče nikdy nepustím... :-)
Xenomorfus Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Afri, kua, by jeden neveril jak takovy bubak muze mit tak roztomile dite... :-D
African Odesláno 28. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Je trochu podobná pošťákovi, už jsem nad tím také přemýšlel :-)
bobi Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 V 28. 3. 2018 v 6:23, African napsal: Je trochu podobná pošťákovi, už jsem nad tím také přemýšlel :-) :lol2: ... tak to by asi chtělo ještě foto toho poštmistra
Geodet Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Žádnej pošťák, to je podoba jako by ti vypadla z .... oka.
bobi Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Souhlasím -yes.Pošťák v tom bude nevinně Upraveno 28. března 2018 uživatelem bobi
TLD Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Tvl Afri a ta pena na bradicce ma evokovat ten Tvuj fousek ne ?
African Odesláno 28. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Jo, jo, říkají to lidé, to kluk už je trochu spíš do mamky... :-)
michalval Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Ty fotky kopců jsou super. Aspoň malinko si to zkouším dát dohormady s Jarošovou knížkou Hory Shora 2 nebo s Márovou Holečkovou přednáškou, když byl na Kančendžendze.
Vlcak1980 Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Super fotky, už se těším na svoji první návštěvu Nepálu v říjnu... V červnu jedu na Damavand do Iranu, ale přeci jen Himalaje jsou Himalaje... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
leebauer Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 A kluk už je tak trochu černoch???? Holčina vypadá na čistou árijku. Nebo to je prostě jen foťákem???
African Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 A je po výletě, jakmile bude čas tak dodám ještě nějáké fotky s popisky, jinak Nepál samozřejmě vřele doporučuji :-) No a mě se pěkně zamotal život, protože jsme tam s Nepálským Sherpou upekli první vážné seznámení s Himalájským lezením. Zrušil jsem letošní Matterhorn a to z jediného důvodu, tzv. hodně peněz za málo muziky. Matterhorn je krásná hora, kterou určitě nějáký ten rok zkusím, ale letos to nebude. Celková kalkulace by mě vyšla na 42.000 Kč za 3 dny lezení. V Nepálu mi organizuje kamarád výstup na Island Peak - Imja Tse 6.189m :clap:Permit, full house tzv. pětihvězda Sherpa což znamená, že se nebudu starat o výstroj, jídlo a ubytování, no dostali jsme se na cenu 2.400 USD na osobu, což je prostě za deset dní lezení v Himaláji oproti Matterhornu velký nepoměr a nad nabídkou jsem uvažoval přesně dvě minuty :mobile:Krásný, už ladíme detaily a příští rok 04/2019 hurá zpátky a už pěkně na kopec...Pokud by se někdo ze zdejších lezců připojil, dostaneme se ještě na lepší cenu, která je opravdu luxusní...... Island Peak je ideální pro seznámení s Himalájskými kopci, najdete na něm vše co na sedmitisícovkách i osmitisícovkách, pouze v mnohem menší a lehčí variantě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se