Přejít na obsah

Hodinky a sauna.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 177
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hmmmm... stejne si neumím představit, že bych TOHLE s hodinkami podnikal, i kdyby to nakrásně vydržely. Jsem z těch lidí, co si před mytím rukou sundají hodinky, i kdyby vodotěsné do 200 m...

Přesně..

Vzhledem k tomu, že jsem před chvílí vylezl ze sauny tak zírám... K žádným hodinkám nemám takový vztah abych si je ssebou vzal do sauny ... Nechávám je v tresoru u obsluhy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmmm... stejne si neumím představit, že bych TOHLE s hodinkami podnikal, i kdyby to nakrásně vydržely. Jsem z těch lidí, co si před mytím rukou sundají hodinky, i kdyby vodotěsné do 200 m...

Přesně..

Tady nesouhlasím. Dobré věci musí mít dobré vlastnosti, kvůli nim si je kupuju. Jednou z vlastností je, že musí perfektně sloužit svému účelu (pokud jsou to věci kvalitní a "drahé"). Nepoužívat hodinky WR200m ve vodě (respektive obávat se toho) je pro mě stejně úchylný jako nepoužívat horské kolo v terénu nebo nepoužívat deštník když prší, aby nenamokl. Jsem VELMI pečlivý a opatrný na své věci, ale výše uvedenému postoji prostě nerozumím.

... anebo jsou u SWISS MADE hodinek za desítky tisíc udávané parametry pouze reklamním tahem a hodinky ve skutečnosti snesou jen "skleníkové" zacházení? Pokud zjistím, že ano, porozumím tomu, ale budu VELMI zklamán a tyto "potěmkinovy vesnice" pro mě tímto dnem ztratí glanc...

Odkaz ke komentáři

věci jsou k tomu aby sloužily ke svému účelu. Pokud ale vznikla změna vnímání předmětu na základě vnějších vlivů, věc se stává "amuletem" nebo "relikvii", pak se zajisté mění i náš vztah a užívání k onomu předmětu. Což by samozdřejmě nemělo omlouvat nerespektování určitých obecných estetických pravidel.

Odkaz ke komentáři

Jednak mi to prostě nesedne k hodinkám a jednak mi to přijde divné asi tak jako souložící nahý muž pouze s fuseklema na noze :D

btw: všem co si při souloži nechávají fusekle na nohou a jinak jsou nazí se omlouvám, ale zároveň vás upozornňuji, že se Vám ženy potom smějí :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...