damankapsky Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Nezkoumali jste někdo, jak moc hodinkám vadí sauna??? Nechci je nechávat někde ve skříňce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Já nosím do sauny Seiko Monster a zatím v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 nepálí to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Nepálí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wachn Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Taky nosím hodinky do sauny a nepálí. Je to jako s řetízkem, dokud je na těle, tak nepálí, ale jakmile chvilku visí volně, tak se nahřeje a pak tě popálí A hodinky většinou nemáš tak volně, aby se nahřály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Můžete mi někdo prozradit, co vás vede k tomu, že nosíte hodinky do sauny? :-) To nemyslím nijak zle, vážně by mě to zajímalo. To na nich měříte dobu pobytu v potírně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 24. listopadu 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 2Ciferník: No třeba a navíc z ruky ti je nikdo neukradne:), možná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Hmmmm... stejne si neumím představit, že bych TOHLE s hodinkami podnikal, i kdyby to nakrásně vydržely. Jsem z těch lidí, co si před mytím rukou sundají hodinky, i kdyby vodotěsné do 200 m. A navíc v sauně, kam chodím já, mají na stěně krásné přesýpačky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Nejlepší je do sauny nechodit a je po problému. Navíc slivovice udělá stejnou, ne-li lepší službu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Věděl bych o lepším řešení: do sauny CHODIT (je to skvělá věc - slivovice samozřejmě taky) a hodinky nechávat doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Já taky chodím vyhřát svý Black Monstra do sauny a dokonce i do páry - je to takovej crash test :-) myslím, že by bez problému vydržely daleko víc než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Hmmmm... stejne si neumím představit, že bych TOHLE s hodinkami podnikal, i kdyby to nakrásně vydržely. Jsem z těch lidí, co si před mytím rukou sundají hodinky, i kdyby vodotěsné do 200 m... Přesně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Já jsem si je vzal do sauny 3x a taky spíš proto, abych otestoval, co vydrží, než abych, věděl kolik je hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 24. listopadu 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Podle mě se zase tak moc nerozpálí, protože jsou v přímém kontaktu s tělem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Nejlepší je do sauny nechodit a je po problému. Navíc slivovice udělá stejnou, ne-li lepší službu jj pravda, ale nejlepší je jít do sauny se slivovicí a někdy i s babou. S hodinkama nikdy. Neni to uchylný...seš nahej a na ruce máš cibule jak kráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2006 Hmmmm... stejne si neumím představit, že bych TOHLE s hodinkami podnikal, i kdyby to nakrásně vydržely. Jsem z těch lidí, co si před mytím rukou sundají hodinky, i kdyby vodotěsné do 200 m... Přesně.. Vzhledem k tomu, že jsem před chvílí vylezl ze sauny tak zírám... K žádným hodinkám nemám takový vztah abych si je ssebou vzal do sauny ... Nechávám je v tresoru u obsluhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSyk Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2006 Hmmmm... stejne si neumím představit, že bych TOHLE s hodinkami podnikal, i kdyby to nakrásně vydržely. Jsem z těch lidí, co si před mytím rukou sundají hodinky, i kdyby vodotěsné do 200 m... Přesně.. Tady nesouhlasím. Dobré věci musí mít dobré vlastnosti, kvůli nim si je kupuju. Jednou z vlastností je, že musí perfektně sloužit svému účelu (pokud jsou to věci kvalitní a "drahé"). Nepoužívat hodinky WR200m ve vodě (respektive obávat se toho) je pro mě stejně úchylný jako nepoužívat horské kolo v terénu nebo nepoužívat deštník když prší, aby nenamokl. Jsem VELMI pečlivý a opatrný na své věci, ale výše uvedenému postoji prostě nerozumím. ... anebo jsou u SWISS MADE hodinek za desítky tisíc udávané parametry pouze reklamním tahem a hodinky ve skutečnosti snesou jen "skleníkové" zacházení? Pokud zjistím, že ano, porozumím tomu, ale budu VELMI zklamán a tyto "potěmkinovy vesnice" pro mě tímto dnem ztratí glanc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2006 věci jsou k tomu aby sloužily ke svému účelu. Pokud ale vznikla změna vnímání předmětu na základě vnějších vlivů, věc se stává "amuletem" nebo "relikvii", pak se zajisté mění i náš vztah a užívání k onomu předmětu. Což by samozdřejmě nemělo omlouvat nerespektování určitých obecných estetických pravidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alles Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2006 Zrovna dneska jsem byl v parní komoře a nějakej chlap tam byl s digitálkama na ruce. I když to byly hodinky za pár korun, říkal sem si jakej je to barbar že tohle může hodinkám dělat. A jak se tak koukám, není zdaleka sám. Chudáci hodinky, to já bych těm svým nikdy neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2006 Jednak mi to prostě nesedne k hodinkám a jednak mi to přijde divné asi tak jako souložící nahý muž pouze s fuseklema na noze btw: všem co si při souloži nechávají fusekle na nohou a jinak jsou nazí se omlouvám, ale zároveň vás upozornňuji, že se Vám ženy potom smějí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se