Ivan Lelák Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Mám je hodinu. Zamiloval jsem se do nich po prvním spatření, zaujala mne i limitovaná série, událost, ke které byla vydána i počet 2012 kusů vydaných k stému výročí založení firmy. Když jsem si je dal v jedné prodejně na ruku, bylo rozhodnuto. Uvažoval jsem i o nových, nejprve jsem ale sháněl "použité" a díky místnímu členovi Sect jsem se stal vlastníkem těchto nádherných hodinek, které jsou naživo krásnější než na jakékoliv fotografii. Mají pořadové číslo 813 v rámci série, jsou zánovní, nepoužívané a ve vynikajícím stavu. Jsou to moje druhé Fortisy, na první pohled trochu zvláštní a nehodící se pro každou příležitost, což není zcela pravda, je jen málo příležitostí, kdy budou tyto hodinky na ruce vypadat nevhodně. Kombinace barev je naopak úžasná a určitě nebylo jednoduché vybrat přesný odstín, který by ladil k "rudé planetě" Mars. K povlaku PVD mám po 4 letech otloukání Traserů, které stále vypadají jako nové, absolutní důvěru.Chtěl bych Tomovi poděkovat za bezchybnou spolupráci a dobrý obchod, snad mu nebude vadit několik jeho zmenšených fotografií.
Pavel K. Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Krásně fotogenický hodinky. Gratuluju.
Chorche Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Tak to velká gratulace, tyhle Fortisky jsou perfektní!
ava Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Jo jsou úžasný, ale bacha na to černé PVD. Stačí maličko někde drknout a už s tím nic neuděláš....hned je to vidět. To byl jedinej důvod, proč jsem je já prodal. Jinak jsou super.
Cyril Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Tak teda gratuluji Ivánku... Jsou docela fešácký...jen už moc neutrácej, ať ti zbydou kačky na to Pobaltí nebo Lochnesku.....No prostě....aby GéeSo nezahálelo...
Ivan Lelák Odesláno 27. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Neboj Cyrdo, motorka jezdit bude i kdyby na hodinky nebylo.S PVD nevím, ale vesměs všechny moje hodinky jsou ve 100% stavu (kromě známek nošení na řemench), nevím jak to dělám, asi tím že jich na ruce střídám poměrně dost a snažím se dávat pozor, už to asi dělám autoaticky a neobtěžuje mne to. PVD Trasery jsou taky stále pěkné a to jsem s nimi určitě o něco bouchnul nebo se o něco otřel, ono když se svalíte s motorkou do bláta, něco montujete nebo štípáte dříví, nedá se tomu vyhnout.
cretino Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 nadherne hodinky, pripajam sa ku gratulacii
Petr Svenda Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Gratuluju k paradnimu kousku. Taky jsem mel par mesicu tu cest tato pirka nosit na zapesti, tak vim, o cem mluvim.
Juraj11 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Gratuluju-měl jsem možnost je mít na ruce a jsou fantastické
Gustaf Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Gratulace, tohle jsou jedny z hodinek, který plánuju mít jednou na ruce...
African Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Velmi povedená limitka od Fortisu, gratulace
Ivan Lelák Odesláno 27. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Je zajímavé - a bylo o tom i jedno vlákno - že se všem líbí ale přesto těch pár co tu je, často mění majitele a to i po pár týdnech. Možná je to neobvyklým provedením a pro někoho omezeným použitím, možná strach z PVD, finanční důvody, kdo ví. Doufám že u mě zůstanou podstatně déle.
Cyril Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 V 27. 3. 2012 v 18:22, 'Ivan Lelák' napsal: Doufám že u mě zůstanou podstatně déle. Já doufám, že ne.....
lukin_ova Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 V 27. 3. 2012 v 18:22, 'Ivan Lelák' napsal: Je zajímavé - a bylo o tom i jedno vlákno - že se všem líbí ale přesto těch pár co tu je, často mění majitele a to i po pár týdnech. Možná je to neobvyklým provedením a pro někoho omezeným použitím, možná strach z PVD, finanční důvody, kdo ví. Doufám že u mě zůstanou podstatně déle. Gratuluji k dobré volbě. Ono je to opravdu zajímavé, někdo je zkusí, je z nich nadšen a za chvíli je pustí. Jiný je koupí, pak prodá, pak znovu koupí a znovu prodá no a pro změnu je do třetice znovu koupí a znovu prodá. No a největší magoři měli i troje najednou .... Uvidíme kam se zařadíš. Každopádně nám tu postupně počet této limitky roste.
TomCZ Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 V 27. 3. 2012 v 18:39, 'lukin_ova' napsal: Gratuluji k dobré volbě. Ono je to opravdu zajímavé, někdo je zkusí, je z nich nadšen a za chvíli je pustí. Jiný je koupí, pak prodá, pak znovu koupí a znovu prodá no a pro změnu je do třetice znovu koupí a znovu prodá. No a největší magoři měli i troje najednou .... Uvidíme kam se zařadíš. Každopádně nám tu postupně počet této limitky roste. Krásné hodinky, gratuluji
Petr Svenda Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 V 27. 3. 2012 v 18:39, 'lukin_ova' napsal: Gratuluji k dobré volbě. Ono je to opravdu zajímavé, někdo je zkusí, je z nich nadšen a za chvíli je pustí. Jiný je koupí, pak prodá, pak znovu koupí a znovu prodá no a pro změnu je do třetice znovu koupí a znovu prodá. No a největší magoři měli i troje najednou .... Uvidíme kam se zařadíš. Každopádně nám tu postupně počet této limitky roste. Prave proto, ze jsou tak libive, maji takovy obrat. Jsou dobre smenitelne i prodejne /pokud nekdo nevymeni rucky :)/. Takze kdyz se clovek do neceho zblazni, jdou Marsy z domu prvni.
Radek124 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Jó krásky z Marsu... taky jsem je měl vloni na pazouře a "naprosto seriózně" meditoval jestli koupit hned a nebo jen o chvilku později. Naštěstí po dočasném opuštění krámu ("při platbě cash větší sleva") impulzivné marťanské nadšení mírně ochladlo - a nemusel jsem se tak zařadit mezi (momentálně dva) inzerenty, kteří se tu už pár měsíců marně snaží ten "konvertibilní trhák" udat za cenu která by je nemusela mrzet... Hodinky jsou v dané kombinaci barev a materiálů brutálně fotogenické (skoro hezčí než v 3D reálu), marketingová kombinace slov kosmonaut-mars-limitovaná série má jen těžko odolatelnou magickou auru, i cena 3 iPhonů "ještě pořád zkousnutelná"... jenže právě to je možná taky důvod proč si je (na rozdíl třeba od Lamborghini Gallardo a nebo vesmírné turistiky) tolik lidí pořídilo a po chvíli je zase pustilo dál: Sen se splnil, žádný vesmír se nekonal, zbyly z něj jen "ne zas tak unikátní" hodinky s konfekční Etou čekající na "běžné opotřebení" PVD - a na účtě zásek ve výši pořizovací ceny... Bohatý sběratel, milovník kosmu a nebo ten kdo přesně takto vypadající hodinky skutečně vyžadoval tuto deziluzi samozřejmě nikdy řešit nebude - zatímco ostatní je po vystřízlivění ("prakticky nenošené, nepoškrábané, jen vyndané z krabice k vyfocení...") obratem použijí pro získání dalšího střeliva k postupu na "vyšší level" chronobundusu... Příště třeba ve fiktivní roli "pilot čehokoliv" (i když to by byl proti "Marsu" spíš downgrade - a kdo by chtěl být za "mazánka"?), "James Bond", "ředitel zeměkoule", nebo "hlava pomazaná"... Každopádně čerstvému majiteli přeju ať mu nadšení vydrží aspoň tak dlouho jako hodinky samotné...
semi001 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Tyto fortisky jsou moc pěkné gratuluji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se