Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Slušný první příspěvek :smile_anim: hodinky s grácií i Chronomag příběhem, co víc si přát? Snad jen kyklopa a korunku a to máš taky.

Gratuluji!

Odesláno

na stredoskolskom intraku ktory bol vedla sportovej haly kam som chodil denne trenovat fungovala kočka, nickname "Verejna Zuza". Toto je jej hodinkova reinkarnacia..

takze, chlapi, kto este nehmhmhm Zuzu? ruky hore.. no nehanbite sa.. nech kolega Kach vie komu pisat SZ.. :)

Odesláno (upraveno)

Štafeta - Skalis, Matthew,Shag, Enslow, jankoxxx, sybirnaya, Kach - doběhla do cíle :).

Netreba stahovat gate, brod je jeste daleko.... :) Nicmene gratuluji, krasny kousek. Mnohokrat jsem o nich premyslel. Upraveno uživatelem Petr Svenda
Odesláno

Sám jsem zvědav, zda je to konec štafety a myslím, že není :)

Každopádně gratuluji ke krásným hodinkám s vyjímečnou historií!

• po 3 týdnech...
Odesláno

to jsou krásky, žádný hodinky mi na ruce nesedly tak dobře... ta velikost je ideální, kovový tah a nejsou pod tím modřiny, krásný noblesní hodinky na každý den, byla čest je nosit... jednou si takový zase koupim zpátky, jsou nejpraktičtější

pořadí majitelů je trochu přehozený

Odesláno (upraveno)

Když je dával Matthew do prodejního vlákna, tak jsem byl kousek od toho je koupit, pak přišel jiný obchod a tak se mi zatím vyhnuly. Povídám zatím ;-) .

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno

Ehm, já už zkušenost měl... I když jenom jako kurýr :-)

ja je taky mel, ale jenom na 3 minuty na chronomagovskem srazu v Postupimi :-)

Jinak gratulace Kachovi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...