Kach Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Štafeta - Skalis, Matthew,Shag, Enslow, jankoxxx, sybirnaya, Kach - doběhla do cíle .
gougy Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Slušný první příspěvek hodinky s grácií i Chronomag příběhem, co víc si přát? Snad jen kyklopa a korunku a to máš taky. Gratuluji!
honza71 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Myslíš do cíle šesté chronomag etapy ? Tak ať ta tvoje sedmá trvá co možná nejdéle. Gratuluji.
patriknapr Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Taková Rolex klasika, která se neokouká. A navíc se dá nosit snad ke všemu. Gratulace
Tommy_PP Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 No neviem, či na chronomagu je celkom rozumné písať o nejakých hodinkách, že dobehli do cieľa
filo-boxer Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Gratujuju! Myslím, že je na čase z nich udělat R to GO. Co na to Kach?
rorda Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Gratuluji především k tomu dospění do cíle ...
instant Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 na stredoskolskom intraku ktory bol vedla sportovej haly kam som chodil denne trenovat fungovala kočka, nickname "Verejna Zuza". Toto je jej hodinkova reinkarnacia.. takze, chlapi, kto este nehmhmhm Zuzu? ruky hore.. no nehanbite sa.. nech kolega Kach vie komu pisat SZ..
mmako Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) Ehm, já už zkušenost měl... I když jenom jako kurýr :-) Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem mmako
skalis Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Štafeta - Skalis, Matthew,Shag, Enslow, jankoxxx, sybirnaya, Kach - doběhla do cíle . Jé, moje hodinky... . Gratuluju!
Petr Svenda Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 (upraveno) Štafeta - Skalis, Matthew,Shag, Enslow, jankoxxx, sybirnaya, Kach - doběhla do cíle . Netreba stahovat gate, brod je jeste daleko.... Nicmene gratuluji, krasny kousek. Mnohokrat jsem o nich premyslel. Upraveno 9. dubna 2012 uživatelem Petr Svenda
Chorche Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Sám jsem zvědav, zda je to konec štafety a myslím, že není Každopádně gratuluji ke krásným hodinkám s vyjímečnou historií!
Matthew Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 to jsou krásky, žádný hodinky mi na ruce nesedly tak dobře... ta velikost je ideální, kovový tah a nejsou pod tím modřiny, krásný noblesní hodinky na každý den, byla čest je nosit... jednou si takový zase koupim zpátky, jsou nejpraktičtějšípořadí majitelů je trochu přehozený
Chosef76 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 (upraveno) Když je dával Matthew do prodejního vlákna, tak jsem byl kousek od toho je koupit, pak přišel jiný obchod a tak se mi zatím vyhnuly. Povídám zatím ;-) . Upraveno 29. dubna 2012 uživatelem Chosef76
sta Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 Ehm, já už zkušenost měl... I když jenom jako kurýr :-) ja je taky mel, ale jenom na 3 minuty na chronomagovskem srazu v Postupimi :-) Jinak gratulace Kachovi
enslow Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 tie oystre su krasne..sam som ich mal ale keby som mal mensiu ruku...tak si ich urcte necham lebo su to krasne rolady
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se