Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj

Prosím mohli by ste mi pomoct najst link na hodinky od MB, sú tam jedny ultratenke, velmi pekny dizajn, vnutri je to švajc, quarz, zafir a AF. V ríme bola dobrá cena 160 EUR, teraz si bucham hlavu.

Moc dík

Odesláno

Já jsem před několika lety viděl u prodejce MB ve Vídni hodinky v řádu pár set ? a byly zpracováním příšerný. A to, že jsou strašný jsem si uvědomoval ještě před chronomagem, takže to už muselo bejt něco...

Odesláno (upraveno)

Myslím, že spolupráce s IWC byla (MB SL63 AMG IWC) a TH dělají hodinky odkazující se na unikátní modely MB.

Třeba:

Posted ImagePosted Image

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

HH hodinkove serie Mercedes dela, stejne jako ostatni "lepsi", ale je jasne, ze kazda automobilka potrebuje nejake smeti se znackou auta pro bezne hejly. To jsou spise takove suvenyry na pul roku, pripadne je prodejce prihodi zdarma jako malou pozornost priprebirani vozu. Privesek ke klicum, mikinu a hodinky a "cau pri prvnim servisu, kde mi to vsechno zase zaplatis". Dostal jsem od MB jako pozornost jejich nejdrazsi sportovni bundu a to vyroba jeste neni ani v dohledu. Na tohle si jiste nenecha delat brandovane IWC ani Mercedes ani nikdo jiny. To by byl trochu drahy spas.

Odesláno

dik za link, ale bohuzial nenasiel som ich tam

boli ultra tenke, fakt perfektne sedeli myslím ze boli 42, boli v bielom ciferníku, uplne jednoduche a na čiernej krásnej koži

Talianka povedala ze strojček je SCH, a mali aj napisane SWISS MADE.

Odesláno
  V 12. 4. 2012 v 15:41, 'Keves Pavol' napsal:

Su to "reklamne" hodinky, predavaju sa aj v predajňach MB, ako suvenir s logom značky, maju v MB aj katalog- objednavaju z neho, skus tam..

Ja som jedne podobne "dostal" k autu, teda žehlili si nedodanie kabria v sezone..+ nejake pero, odznak.

Hodinky idu už 3rok, nosi ich kamoš, no su to obyčajne reklamne hodinky a vyrabaju sa pre rozne firmy, značky aut, spoločnosti...a pod.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Je to mozne, len to su edicie predavane napr. v klenotnictve,....bezne reklamne hodinky v autosalone, seiko asi nebudu..obycajne "baterkove" reklamky, to si kazdy importer, predajca moze objednat u kohokolvek ako prezent..su na to dokonca veltrhy s reklamnym tovarom..tam boli od audi, mb, volvo, ...len s logom,potlacou ako reklamky..

Odesláno

Oproti původnímu názvu vlákna sice ne Mercedes ale reklamní hodinky ano, o víkendu jsem se dotal do Renocaru, některé tam měli naživo ale nenapadlo mě je tam vyfotit, čučel jsem po autech Posted Image, tak aspoň obrázky z katalogu příslušenství BMW, omlouvám se za kvalitu, foceno telefonem Posted Image.

post-12657-093386200 1335368250.jpg

post-12657-024456300 1335368303.jpg

post-12657-095891800 1335368324.jpg

post-12657-039121800 1335368339.jpg

post-12657-012293000 1335368353.jpg

post-12657-003749500 1335368370.jpg

post-12657-056727000 1335368376.jpg

Odesláno
  V 22. 4. 2012 v 10:50, 'martin.L' napsal:

Je to mozne, len to su edicie predavane napr. v klenotnictve,....bezne reklamne hodinky v autosalone, seiko asi nebudu..obycajne "baterkove" reklamky, to si kazdy importer, predajca moze objednat u kohokolvek ako prezent..su na to dokonca veltrhy s reklamnym tovarom..tam boli od audi, mb, volvo, ...len s logom,potlacou ako reklamky..

uvodna otazka ale nesmerovala k vesmirnemu odpadu s logom MB, ale k niecomu co ma MB oficialne v katalogu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...