Petr R Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Vřele doporučuji, rychlá domluva a dodání, vše tak, jak má být.... a důvěra, ta je tu nejdůležitější. Děkuji, ze jsem měl tu čest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 S Petrem vše v naprostém pořádku. Přijel, jak bylo domluveno, kouknul, koupil. Rychle a bez průtahů. Já děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Petr se mnou měl trpělivost...ale setkání pohoda a nakonec to vyšlo-takze za mě supr a děkuji... Snake doporučuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Jednalo se pouze o malou korespondenční akci řemínkového typu, ale vše proběhlo super rychle, efektivně a spolehlivě.Doporučuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Vřele doporučuji, vše podle domluvy a dokonce i krátce pokecat jsme zvládli. Díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 IzTaPa jedná jako profík i "jenom" s kaučukem - rychlá domluva a pak mi řemen přivezl až na ruku. Díky moc, překvapivě dávám 1AAA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Všechno supr, IzTaPa je jistá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Rychlý obchod i v době covidové. Vše proběhlo jak jsme si řekli, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 (upraveno) Docela rychlý bezproblémový obchod.Vše na pohodu,žádný stres. Díky. Upraveno 21. února 2021 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 (upraveno) DUO Upraveno 21. února 2021 uživatelem bobi duo - sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Děkuji Petrovi za obchod, rychlost i důvěru. 1A+* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Také děkuji Petrovi ze bleskový a hlavně pohodový obchod a příjemný pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se