skalis Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Zalozit tohle vlakno me napadlo, kdyz mi manzelka nakopirovala vsechny fotky z jejiho fotaku, ktery mely neco spolecnyho s hodinkama a ja si je prochazel. Kdyz jsem videl vyraz naseho psa na druhe fotografii, neodolal jsem, takze enjoy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Jsem se zasmál, to fakt vypadá komicky Proto já mám vdycky takovej blbej pocit, když si fotím ruku, a snažím se, aby mě nikdo neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 jj, jsme uchylaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Ja som sa nikdy neprichytil pri niecom zvlastnom.Takze sa citim normalny :)Az pri pohlade na fotky som si uvedomil ako to vyzera.Krasny napad.Nic si z toho nerobte ,je to normalne a krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Zalozit tohle vlakno me napadlo, kdyz mi manzelka nakopirovala vsechny fotky z jejiho fotaku, ktery mely neco spolecnyho s hodinkama a ja si je prochazel. Kdyz jsem videl vyraz naseho psa na druhe fotografii, neodolal jsem, takze enjoy! Davat chudakovi psovi nahubek fakt moc normalni neni Trochu mu duveruj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Možno ten pes má špeciálne chute - žerie hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Tohle ještě jde, horší je, když se mě lidé ptají jestli někam spěchám (koukám se na hodinky).Už se to snažím nedělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Davat chudakovi psovi nahubek fakt moc normalni neni Trochu mu duveruj! Je na nahubek zvyklej od mala (tj. 8 let), nosi ho skoro porad, kdyz jsme venku a muze dojit ke kontaktu s jinymi psy. Vazne s tim nema problem. Je to puvodne manzelky pes a ma ho fakt vyborne zmaklyho. Vi, co a proc s nim delat, chodili na cvicak a fakt to skvele funguje a rozumi mu na 100 % a pes ji i me maximalne duveruje jako autoritam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Díky Skalisi, konečně vidím jak u toho vypadám... a přidám větu svých dětí... ježiši taťko, on zas fotí hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Tohle ještě jde, horší je, když se mě lidé ptají jestli někam spěchám (koukám se na hodinky). Už se to snažím nedělat. Is predstav, jak to musi byt pro ty lidi neprijemny, kdys jses treba na jednani a furt civis na hodinky. Jako ze je nekam honis. To uz pak mas lepsi pri tom jednani vytahnout fotak nebo mobil a fotit is do 'Co mate prave na ruce'. On: 'May I please ask you what you're just doing? ' Ja: 'Just taking a picture to post it after we finish.' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 To jste měli vidět, jak na mě tady koukali lidi, když jsem fotil AN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 On: 'May I please ask you what you're just doing? ' Ja: 'Just taking a picture to post it after we finish.' On: 'May I please ask you what you're just doing? ' Ja: 'Just taking a picture to post while XXX will give his boring presentation.' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Krasny fotky. Ja mam zas v kazdem fotobloku vyletu, deticek, dovolenych wristshoty. Nastesti pri my frekvenci to jsou skoro furt jiny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 On: 'May I please ask you what you're just doing? ' Ja: 'Just taking a picture to post while XXX will give his boring presentation.' Tak to by bylo jeste lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 ježiši taťko, on zas fotí hodinky ... jako panove, takhle to vypada vazne divny - hlavne to foceni hodinek na ruce. Nekdo neznalej a nehodinkovej si muze pak myslet, ze si neumite nastavit v digitalu cas a datum porizeni fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 To jste měli vidět, jak na mě tady koukali lidi, když jsem fotil AN. Ja udelam coming out a priznam, ze jsem zatim jeste nikdy wrist-shot na verejnosti nedelal. Jen v lese nebo nekde o samote. To jednou v letadle se nepocita, protoze jsem delal, jakoze mi to spustilo samo. Byl to takovej nervak, ze jsem is od te doby uz na zadnou dalsi akci netroufl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Zalozit tohle vlakno me napadlo, kdyz mi manzelka nakopirovala vsechny fotky z jejiho fotaku, ktery mely neco spolecnyho s hodinkama a ja si je prochazel. Kdyz jsem videl vyraz naseho psa na druhe fotografii, neodolal jsem, takze enjoy!Super dokumentace! Ale vypadá to ještě celkem nevinně. Já už jsem byl přistižen při focení - hlava mezi koleny, ruce zamotané mezi nohama, foťák v ruce...co si ten cyklista musel myslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 (upraveno) Ešte lepší z tohto pohľadu sú fotografi hmyzu. Ale predsa len, fotiť napr. motýle, poletovať za nimi, je ovela strávitelnejšie ako nejaké hodinky edit: Už som to tu dávnejšie písal, keď som fotil hodinky na starom plesnivom múre (fajné na pozadie), prišla ku mne starenka s tým, že už ma dlho sleduje, ale nechápe čo to tu vyvádzam. Na odpoveď, že fotím múr, ma poslala k sebe, že oni majú pekný nový, nie fotiť také staré plesňáky. Upraveno 29. dubna 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 výborné vláknoa dcérina reakcia: ježíš,otec zase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Fotografie v úvodním Skalisově příspěvku mne opravdu rozesmály :-) Skvělé vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se