Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jistě se zde najdou kuřáci elektronických cigaret. V tomto tématu nechci řešit, jakou e-cigaretu kdo kouří, ale spíše jaký je váš nejoblíbenější e-liquid, tedy náplň elektronické cigarety. Podělte se s ostatními o vaše zkušenosti s různými značkami liquidů, jaké příchutě vám nejvíce chutnají (tabákové, s příchutí) :smoke: apod. A abych začal, vyzkoušel jsem několik druhů liquidů a přišel jsem na to, že mám nejraději tabákovou příchuť, konkrétně jsem zatim nenašel nic, co by mi chutnalo více než liquid CAMEL Desert ship od fy DEKANG. Rád si ale nechám poradit od ostatních :smile_anim:

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak moje zkušenost je asi taková, vyzkoušel jsem asi 5 tabákových příchutí od výrobců dekang, RS, e-cig a snad dalších 4 no-name. Jak PG tak VG. Vše cca 16 -18 mg nikotin. A ani jedna mi nechutná vše mně přijde strašně sladké. Takže místo abych ušetřil za pyra. Jsem akorát vyhodil spoustu peněz za e-liquidy. A tím asi začalo a skončilo moje e-kouření.

Odesláno

Tak samozřejmě, že kouř z liquidů je sladší, ale já to beru spíše jako plus. Hořká chuť u cigaret je z velké části patrně dána hlavně spalováním cigaretového papíru a vdechováním dehtu a dalších látek. Ale díky za příspěvěk :rolleyes:

Odesláno

911: Já netvrdím, že výrobcem je firma CAMEL, ale také nesouhlasím s tím, že jsou to padělky a fejky. tyto příchutě dělá mnoho renomovaných značek (DEKANG, Joyetech, RS) atd. A prosím držte se tématu, já tady nechci diskutovat o názorech zda CAMEL je od CAMELu, ale o zkušenosti a tipy na dobré liquidy.:gunsmilie:

Odesláno

Kejml od Dekangu je dobrý, já s ním začínal a kupuju ho doteď... Ale teď  zkouším e-liquidy od Rm: Lucky Strike atd., dobré pokouření... s jiných příchutí  Máta dvojitá, ta je hodně zajímavá.  Všechno v 18mg.

Odesláno

Mně liquidy míchá kamarád, který se e-kouřením zabývá snad od jeho vstupu na český trh.

Dlouhodobě se mi osvědčila jeho receptura "Citrus mix", která je mírně tabáková (tabáková směs "Seven leaves") a dochucená citrusovými aromaty, dále potom jeho mysteriózní hroznové víno (téměř bez tabákové příchutě), kokos (rovněž skoro čistý) a cosi zvané "Peachovina", což je směs hromady esencí, jimž vévodí broskev.

Krom toho umí i slušné "tabákové" směsi - určitě lepší než Dekang (a to třeba US Red Mix považuju za příjemnou záležitost).

Aktuální kolekci rozšiřuje o tóny vodního melounu a manga, tak jsem zvědav, co si na mne přichystá. :)

Mimochodem, kdyby někdo měl zájem, rád na něj předám kontakt - dobré zboží vždy rád doporučím. Cena za 1 ml je u něj kolem 10,- Kč a namíchá Vám jakoukoli koncentraci nikotinu (osobně kouřím kolem 18-20 mg).

Odesláno

Hoj kluci. Jsem tak trochu z branže .... :whistle:

Aktuálně se čeká, až Kalouskovi dojde, že mu unikají penízky ...

A druhá věc na kterou se čeká je až někomu elektronická cigareta utrhne hlavu. ... a to doslova .... to co se aktulně na trhu vyskytuje, je často tragédie (myšleno čistě technicky).

Já bych na Vašem místě hodně zvážil co vpravím do svých plic ... Ty směsi co jsou na trhu ....no prostě bych to nevdýchl ani za milión (neplatí paušálně). S těmi marketingovými názvy nemají reálné cigarety společného zhola nic ....

Mám Vás všechny rád a chci ať jste na tomto světě, potažmo našem fóru, co nejdéle. :smile_anim:

Odesláno

Kamarád asi 3 měsíce kouří e-cigaretu. Používá liquidy v lahvičkách po 30ml a tvrdí, že časem se mění viskozita liquidu. Že mu připadá, že ten liquid je řidší a tekutější. Je to možné? Má to nějaký vliv na funkci?

Odesláno (upraveno)

For Lukin_ova,když už jsi to tak pěkně nakousl,tak tu řekni ty mínusy,teda proč je to shit.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

For Lukin_ova,když už jsi to tak pěkně nakousl,tak tu řekni ty mínusy,teda proč je to shit.

Velice zjednodušeně: elektronické ciarety a nápně do nich, jsou naprosto neregulovaný byznys. Není tam spotřební daň, není to potravina. Nemusí splňovat, zjednodušeně řečeno, vůbec nic. A to jak tento byznys roste, láká různé šedé či černé výrobce a dovozce.

Cigarety (byť jsou správně označeny jako prokazatelně škodlivé) jsou v režimu velice přísné regulace a sledování. Zároveň jsou zdrojem velkých příjmů (pro výrobce, stát, částečně prodejce) a každý seriózní výrobce či dovozce si sakra pohlídá, aby nešel od válu. Zároveň je těchto dovozců a výrobců coby na dvou rukách prstů dopočítal. Ztráta jména rovná se konec byznysu a to si nikdo nedovolí.

Prostě cigarety jsou sice škodlivé, ale přesně definované a hlavně kotrolované (vím velice přesně o čem mluvím).

Prostě když už hulíte, hulte strojově balené cigarety, případně ručně balené cigarety z váženého tabáku (stejný režim jako u cigaret z pohledu reulace a sledování).

Já jsem zapřísáhlý nekuřák, jen pro informaci. Proto prosím, nehulte ať jste na tomto světe déle ...

Odesláno

No tak chápu, že je to neregulovaný byznys a že kdokoli může prodávat cokoli, ale jak mi to může utrhnout hlavu? Napadá mě akorát exploze baterie, ale že by to byla až taková síla?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...