quest987 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Mohu jedine doporucit.Rychlý obchod,skvělé balení.Rychlé zaslání.Vše tak jak má být.Takže všem vřele doporučuji
sibirnaya Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 rychla domluva, dobre zabaleno, rychle doruceno, co vic si prat? za me
Petr Svenda Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Henatko byl v nasi transakci kupujici. Komunikace pres SZ z meho hlediska bezproblemova, domluva rychla, platba pres ucet bleskova. No problem. 5*z peti. Dekuji za obchod, at ti hodinky slouzi, jak nejlepe dovedou.
emef Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Poptával jsem hodinky, dostal jsem nabídku, dostal jsem fotky, dohodli jsme podmínky a cenu, poslal jsem peníze a druhý den už jsem sledoval zásilku. Dorazila perfektně zabalená a hodinky v ještě lepším stavu, než jsem snad očekával. Takže samá chvála a rozhodně doporučuji případným dalším obchodníkům.A samotnému Henatkovi: Díky moc! Mám je na ruce a jen co trochu zkrátím tah, budu mít zase na nějakou domu pokoj.
emef Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Poptával jsem hodinky, dostal jsem nabídku, dostal jsem fotky, dohodli jsme podmínky a cenu, poslal jsem peníze a druhý den už jsem sledoval zásilku. Dorazila perfektně zabalená a hodinky v ještě lepším stavu, než jsem snad očekával. Takže samá chvála a rozhodně doporučuji případným dalším obchodníkům.A samotnému Henatkovi: Díky moc! Mám je na ruce a jen co trochu zkrátím tah, budu mít zase na nějakou domu pokoj.
Jiribartl Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Během tohoto roku jsme spolu dvakrát obchodovali, jednou jsem prodával já jemu, jednou on mě. Slušný, čestný a rovný člověk, kterému jde o férový obchod. Nemohu jinak, než vřele doporučit
lukin_ova Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Rychlá domluva. Vše klaplo do puntíku. Kéž by tak fungovali všichni ...Doporučuji.
amateur Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 ze strany Henatka vse ok. jsem nadmíru spokojen, rychlá domluva, kvalitní balení , ... škoda, že jsme obchodovali přes poštu, osobně by to bylo jistě ještě fajn pokecu..
quest987 Odesláno 15. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Tak cca po roce je jsme upekli další obchod . Učastníci ja(prodavající) Henatko (kupující) a předmět červené Mudmany , ktere jsem od něj koupil ,putují zpět do Liberce. Vše proběhlo v rámci pár hodin. Domluva byla skvělá. Jen celý proces opět Česká pošta trochu brzdila( musel jsem navštívit dvě pobočky ) Takže zamne za 1
parnistroj Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Dve transakce za posledni mesic bez sebemensiho zadrhelu. Vstricny, rychly, skvela domluva. Nac dal plytvat slovy
Andrew Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Na eBay bývají označováni jako AAA+ seller a tak nějak to vystihuje i člena Henatko. Rychlost, vstřícnost, kvalita balení, děkuji Ti za obchod.
quest987 Odesláno 13. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2013 Tak další bussines za náma, opět z jeho strany rychlé a korektní. Takže
Moty Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Když sem napíšu, že vše proběhlo výborně, tak budu nosit jen dříví do lesa, ale to nevadí, Henri je prostě klasa numero UnoAž na to, že než sem ho ukecal, tak sem se pěkně zapotil
PNS Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Rychlá domluva, blesková akce, a než jsem se stihl rozkoukat, už jsem měl věci doma. Můžu jenom doporučit, za mě 1*
nividic Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Skvela domluva, skvele zabaleno. Za me skvely obchod, takze diky Henri!
M@chino Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Tak jak se píše nade mnou ... vše v naprostém pořádku. Doporučuji. Tom
zswolf Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Naprosto skvělá a rychlá komunikace, okamžité odeslání. Všem doporučuji!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se