Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Henatko byl v nasi transakci kupujici. Komunikace pres SZ z meho hlediska bezproblemova, domluva rychla, platba pres ucet bleskova. No problem. 5*z peti. Dekuji za obchod, at ti hodinky slouzi, jak nejlepe dovedou.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Poptával jsem hodinky, dostal jsem nabídku, dostal jsem fotky, dohodli jsme podmínky a cenu, poslal jsem peníze a druhý den už jsem sledoval zásilku. Dorazila perfektně zabalená a hodinky v ještě lepším stavu, než jsem snad očekával. :) Takže samá chvála a rozhodně doporučuji případným dalším obchodníkům.

A samotnému Henatkovi: Díky moc! Mám je na ruce a jen co trochu zkrátím tah, budu mít zase na nějakou domu pokoj. :)

Odesláno

Poptával jsem hodinky, dostal jsem nabídku, dostal jsem fotky, dohodli jsme podmínky a cenu, poslal jsem peníze a druhý den už jsem sledoval zásilku. Dorazila perfektně zabalená a hodinky v ještě lepším stavu, než jsem snad očekával. :) Takže samá chvála a rozhodně doporučuji případným dalším obchodníkům.

A samotnému Henatkovi: Díky moc! Mám je na ruce a jen co trochu zkrátím tah, budu mít zase na nějakou domu pokoj. :)

Odesláno

Během tohoto roku jsme spolu dvakrát obchodovali, jednou jsem prodával já jemu, jednou on mě. Slušný, čestný a rovný člověk, kterému jde o férový obchod. Nemohu jinak, než vřele doporučit

• po měsících...
Odesláno

ze strany Henatka vse ok. jsem nadmíru spokojen, rychlá domluva, kvalitní balení , ... škoda, že jsme obchodovali přes poštu, osobně by to bylo jistě ještě fajn pokecu..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak cca po roce je jsme upekli další obchod . Učastníci ja(prodavající) Henatko (kupující) a předmět červené Mudmany , ktere jsem od něj koupil ,putují zpět do Liberce.  :frusty:

Vše proběhlo v rámci pár hodin. Domluva byla skvělá. Jen celý proces opět Česká pošta trochu brzdila( musel jsem navštívit dvě pobočky  :frusty: )

Takže zamne za 1   :clap:

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Na eBay bývají označováni jako AAA+ seller a tak nějak to vystihuje i člena Henatko. Rychlost, vstřícnost, kvalita balení, děkuji Ti za obchod.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Když sem napíšu, že vše proběhlo výborně, tak budu nosit jen dříví do lesa, ale to nevadí,  Henri je prostě klasa numero Uno

Až na to, že než sem ho ukecal, tak sem se pěkně zapotil :cheers:

• po měsících...
Odesláno

Rychlá domluva, blesková akce, a než jsem se stihl rozkoukat, už jsem měl věci doma. Můžu jenom doporučit, za mě 1*

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • Po letech...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...