ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Moj tato pouzival Pitralon. A ked bol sviatok tak kolinsku co sa volala nejakym cislom. 1374 alebo 1224 alebo tak nejak.
patriknapr Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Moj tato pouzival Pitralon. A ked bol sviatok tak kolinsku co sa volala nejakym cislom. 1374 alebo 1224 alebo tak nejak.To je náhoda. Zrovna jsem chtěl napsat, že jsem si objednal původní Pitralon z Německa. Tak jsem zvědav.
Tomas_2002 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Tak jsem chtěl podpořit místní podnikatelku a objednat si u ní toaletní vodu. O.k., tu co jsem chtěl ve 100ml variantě nemají, ať prý počkám týden. Volám tam tedy dnes a že prý jí poslali něco jiného a že mám čekat další týden. Jako sorry, mám rád svoj region, jsem patriot, ale jitrnici nikomu dělat nebudu. Tak jsem to objednal o 400,- kč levněji z netu a zítra tady bude...
GlenAffric Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Moj tato pouzival Pitralon. A ked bol sviatok tak kolinsku co sa volala nejakym cislom. 1374 alebo 1224 alebo tak nejak.To byla 4711, echt kolínská voda.
ivan_989 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 To byla 4711, echt kolínská voda.Ano, presne! Kolinska z kolina, ved z toho asi aj vzniklo to oznacenie. Kolinska je v podstate slovo typu luxovat pre vysavanie alebo xeroxovat pre kopirovanie. Alebo sa mylim?
Adam G. Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Ano, presne! Kolinska z kolina, ved z toho asi aj vzniklo to oznacenie. Kolinska je v podstate slovo typu luxovat pre vysavanie alebo xeroxovat pre kopirovanie. Alebo sa mylim?btw. xeroxovat jsem nikdy neslyšel, nepoužíváte to jen na Slovensku?EDC neboli Eau de Cologne, česky též kolínská voda, německy Koelnisch Wasser. Podíl vonných látek je 4?6 %; ochranná známka: Koelnisch Wasser.
Frostie Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 btw. xeroxovat jsem nikdy neslyšel, nepoužíváte to jen na Slovensku?EDC neboli Eau de Cologne, česky též kolínská voda, německy Koelnisch Wasser. Podíl vonných látek je 4?6 %; ochranná známka: Koelnisch Wasser.něco oxeroxovat/okopírovat mi přijde standardní kancelářský úzus...
Tomas_2002 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 xeroxovat ... to je fakt dobrý slovo A taky tam u vás durexujete ?
travex Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 xeroxovat ... to je fakt dobrý slovo A taky tam u vás durexujete ? http://cs.wikipedia.org/wiki/Xerox ...díky velkému rozšíření jejích kopírovacích strojů řady Xerox vznikl pojem ?oxeroxovat? namísto ?okopírovat?.... Je to to samé, jako když nosís botasky.
ivan_989 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 xeroxovat ... to je fakt dobrý slovo Som rad ze som ti pomohol rozsirit slovnu zasobu. Je mozne ze sa to pouziva len u nas. U nas sa zase nehovori luxovat, ale napriek tomu to slovo poznam
shag Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 xeroxovat ... to je fakt dobrý slovo A taky tam u vás durexujete ? Nie, my tu len jebeme...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 http://cs.wikipedia.org/wiki/Xerox ...díky velkému rozšíření jejích kopírovacích strojů řady Xerox vznikl pojem ?oxeroxovat? namísto ?okopírovat?.... Je to to samé, jako když nosís botasky. Nedávno jsem se z televize dozvěděl, že karma ve smyslu ohřívač vody, je taky zobecnělý název. Vyráběla to firma (asi za 1. republiky) Karel Macháček.
tombed Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Nie, my tu len jebeme... :lol2:
Bullet Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Ja kdyz byl mladej, tak frcel cernej Adidas, skvela korenena vune co vydrzela vonet dva-tri dny....bohuzel foto kdekoli na netu se mi nepodarilo sehnat, ani tutovonavku, zkousel jsem to spoustakrat.....:-( skoda...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Nedávno jsem se z televize dozvěděl, že karma ve smyslu ohřívač vody, je taky zobecnělý název. Vyráběla to firma (asi za 1. republiky) Karel Macháček. jj, https://cs.wikipedia.org/wiki/Karma_(oh%C5%99%C3%ADva%C4%8D) Nehledě na to, že ten podnik v Českém Brodě existuje dodnes. http://www.karma-as.cz/cs/
Adam G. Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Na večer/noc Hugo Boss Bottled Night Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Adam G.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Abych nebyl offtopiv, vcera nova akvizice.
Adam G. Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Kdo tenhle rok najde pod stromečkem nějakou vůni?
T1000 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 momentálně Bleu de Chanel, Fahrenheit, Kenzo Tokyo a nějaký Boss
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se