Sphinxx Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 ahoj sph. na začátku tohoto topicu, se přiznávas ke skutečnosti, ze ti 100ml parfém vydrží 3 týdny, zmiňovals, ze to stříkas kam to jde, po oblečeni dokonce na bundu apod.Aniž bych chtěl vyvolávat flame tak se zeptám, zda ses tohoto nesvaru již zbavil?Tři týdny jsou "přitažené za vlasy" ... to mi vydržel jednou jen Lacoste RED. Ale v létě to u některých EdT je tak měsíc. Jinak u EdT není na škodu, když to dáš na oblečení, ale u parfému ano, tam je to primárně na pokožku ... pročpak?
gougy Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Je to něco jako by do odslazené D&G The One někdo nalil Chanel Egoiste Platinum a na závěr protřepal (nemíchal) s trochou L'OCCITAN od L'Occitane A voní mi to dost.., tohle se letos mladé moc povedlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Tři týdny jsou "přitažené za vlasy" ... to mi vydržel jednou jen Lacoste RED. Ale v létě to u některých EdT je tak měsíc. Jinak u EdT není na škodu, když to dáš na oblečení, ale u parfému ano, tam je to primárně na pokožku ... pročpak?Taky vonim vsechny vrstvy, tj sebe, triko i treba svetr :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Taky vonim vsechny vrstvy, tj sebe, triko i treba svetr :-) Protože jste oba šampóni neboli metrouši.
nividic Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Tak Bob pouziva vune kubanske nebo podobne karibske provenience a to je v segmentu haute perfumerie uplne jina liga :-) Protože jste oba šampóni neboli metrouši.
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Taky vonim vsechny vrstvy, tj sebe, triko i treba svetr :-)Ideálka ... když to není echt silný, není důvod s tím šetřit . Protože jste oba šampóni neboli metrouši.Kamčo, do toho mám doufám hoooodně daleko .
utrejch Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Ja pouzivam na leto : issey miake summer a dior homme cologne na zimu: cartier declaration a ted na zkousku dc one edit: nejoblibenejsi moje vune byla asi emporio armani the white v takovym pytliku, ale vyrabeli to bohuzel nejak moc kratce ... Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem utrejch
organic Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Vybíral jsem dva měsíce něco nového. Dlouho jsem chtěl být platinový egoista, ale nakonec mě polapil YSL Body Kouros.
Povidláček Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Platinový egoista jsem byl před rokem a docela mi ta vůně chybí... klasická, mužná, svěží... Je vůbec reálný někde v obchodě v dnešní době narazit na ten Body Kouros nebo ještě lépe na ten originální Kouros? Nebo to chce vyloženě někde objednat odstřik na netu? Hrozně rád bych zrovna tyhle dvě očichal, ale ještě jsem nenarazil na parfumerku, kde by to měli. Jen samé ty novější
mazzi Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Je vůbec reálný někde v obchodě v dnešní době narazit na ten Body Kouros nebo ještě lépe na ten originální Kouros? Nebo to chce vyloženě někde objednat odstřik na netu? Hrozně rád bych zrovna tyhle dvě očichal, ale ještě jsem nenarazil na parfumerku, kde by to měli. Jen samé ty novější Parfums.cz mají v Brně v OC Letmo novou prodejnu a zrovna testery Kouros i Body Kouros mají. Stejný sortiment budou asi mít i v jiných městech, kde mají kamennou prodejnu. Parfumerie jako Douglas, Marionnaud, Sephora, Fann apod. prodávají jenom novinky nebo bestsellery, i když třeba Sephora mě překvapila - měli na prodejně Azzaro Pour Homme. edit: samozřejmě, že Azzaro Pour Homme Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem mazzi
Mike1212 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Taky jsem byl platinový egoista, ještě před tím Kourosista a teď jsem Guilty by Gucci. ..
bananero Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Pro mě zimní klasika už několik let: Givechy Blue Label a Lancome Hypnose..ted me prijemne potesil i Mont Blanc Emblem, ale moc dlouho nevydrzi
simon_magus Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 parfums.cz u me skoncili. U parfemu za 4k trvaji na reklamaci typu, prinesu osobne, oni 30 dnu a pak mam prijit znovu a uvidi se.Rozbita tryska (misto mlhy dela proud). ...a to jsem puvodne ani reklamovat nechtel, jen jsem mel dotaz, zda to umi nejak jednoduse poresit.
mazzi Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Reklamoval jsem u parfums.cz deostick. Po otevření nešlo náplň vyšroubovat a tou vytlačit plastovou krytku náplně. Krytku jsem vypáčil šroubovákem ven v domnění, že potom půjde s náplní šroubovat. Nešlo. Zanesl jsem cestou přes město deostick na výdejnu, obsluha vyzkoušela, že deostick skutečně nejde používat a vyplnila reklamační protokol. Do týdne mi přišel e-mail, že daný deostick není skladem a posílají mi peníze nazpět. Dva dny na to deostick naskladnili s cenou o 100 Kč nižší. Koupil jsem ho levněji a "funkční".
gougy Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 parfums.cz u me skoncili. U parfemu za 4k trvaji na reklamaci typu, prinesu osobne, oni 30 dnu a pak mam prijit znovu a uvidi se.Rozbita tryska (misto mlhy dela proud). ...a to jsem puvodne ani reklamovat nechtel, jen jsem mel dotaz, zda to umi nejak jednoduse poresit.to zamrzí, ostatně jako pokaždé, když jeden narazí na nekompetentního vola/kravku. Se stejnou společností (respektive její zaměstnankyní) mám obdobnou zkušenost, holt příští Vánoce budeme nakupovat jinde.Jinak téma "trysky" - je škoda, že zrovna ta Tvoje je vadná, já pro zajímavost sledoval, že některé parfémy mají "značkové trysky" a jiné no-name. To už je ja u bundy, jestli má alespoň YKK zipy :D
organic Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Reklamoval jsem u parfums.cz deostick. Po otevření nešlo náplň vyšroubovat a tou vytlačit plastovou krytku náplně. Krytku jsem vypáčil šroubovákem ven v domnění, že potom půjde s náplní šroubovat. Nešlo. Zanesl jsem cestou přes město deostick na výdejnu, obsluha vyzkoušela, že deostick skutečně nejde používat a vyplnila reklamační protokol. Do týdne mi přišel e-mail, že daný deostick není skladem a posílají mi peníze nazpět. Dva dny na to deostick naskladnili s cenou o 100 Kč nižší. Koupil jsem ho levněji a "funkční".U Body Kouros tekl flakon. Přinesl jsem to tam druhý den osobně a svým šarmem jsem si zajistil výměnu za nový, přestože tam jedna ta černá sůva pyskovala, že to prý nesmějí.
Marcus Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Nezkoušeli jste náhodou někdo Chopard Noble Cedar?Platonicky se mi líbí některé jejich hodinky, na které nemám. Chtěl bych jako malou náplast vyzkoušet alespoň jejich parfém, ale v žádném kamenném obchodě jsem na něj nenarazil. Vím, že je to uhozený myšlenkový pochod, ale prostě mi to leží v hlavě.
Sphinxx Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Hmmm, pěkný zkušenosti s Parfums.cz ... to je přesně ten důvod, proč jdu do kamenné prodejny typu FANN, Sephora ... reklamace dvakrát a bez keců ... jednou Chanel a jednou Dior, nikdy problém.
mazzi Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Nezkoušeli jste náhodou někdo Chopard Noble Cedar?Platonicky se mi líbí některé jejich hodinky, na které nemám. Chtěl bych jako malou náplast vyzkoušet alespoň jejich parfém, ale v žádném kamenném obchodě jsem na něj nenarazil. Vím, že je to uhozený myšlenkový pochod, ale prostě mi to leží v hlavě. Nevím, jestli má Cartier lepší hodinky proti Chopardu, ale v parfémech Cartier vede. Santos je klasika a výborný je i Pasha či Declaration.
Marcus Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Nevím, jestli má Cartier lepší hodinky proti Chopardu, ale v parfémech Cartier vede. Santos je klasika a výborný je i Pasha či Declaration. Díky.Chopard risknu přes e-shop, recenze to má dobré. A Cartier jsem nikdy neměl, píšu si na seznam. Hodinky bych si od nich taky určitě uměl vybrat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se