Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, KFL napsal:

Pod dojmem, že jsem značce LeLabo nevěnoval dostatečnou pozornost v uplynulých letech, jsem objednal pár vzorků vůni, které neznám. Plus tedy novinku Eucalyptus.

1. LE LABO EUCALYPTUS 20 EAU DE PARFUM
2. LE LABO ANOTHER 13 EAU DE PARFUM
3. LE LABO BAIE 19 EAU DE PARFUM
4. LE LABO LABDANUM 18 EAU DE PARFUM
5. LE LABO THÉ NOIR 29 EAU DE PARFUM

Dnes jsem všechny prubnul a závěr je zhruba takový:

1. Eucalyptus je v podstatě klon Mortelu od Trudonu, jen jemnější. 
  2. Zbytek jsou bez výjimky dámské vůně, většina z nich tuctová.
  3. Až na Labdanum je výdrž vzorků tragická (2 hodiny max).

Není zač. :) 

Úplně stejný pocit👍

Labdanum mám v rotaci a celkem příjemná vůně i vydrž .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, KFL napsal:

Tak třeba od Byreda mám pár oblíbenejch modelů (Bibliotheque, Eyes Closed, Mumbai Noise, Los Santos, Slow Dance, Unnamed, Blanche a Black Saffron například) a nedám na ně dopustit.

Od LeLabo jsem měl jeden parfém (myslim, že Patchouli 33?), kterej se mi ale časem "přejedl" a šel z domu. Už ani nevím, kde skončil. A zbytek kolekce mě nechává naprosto bez zájmu.

Bibliotheque, Los Santos👍

Sellier teď nej. Značka v pohodě i ceny odpovídající .

Odkaz ke komentáři

Dnes v 11:30h. jsem si na papírek i ruku otestoval Angels' Share Paradis By Kilian a do teď hodně voní. Od papírku v náprsní kapse voní bunda a na ruce taky dost. 
Ikdyz tyto vůně až tolik nemusím, tak k této verzi jsem si celý den očichaval zápěstí a budu muset v budoucnu poprvé pořídit, protože to je fakt příjemná vůně (akorát trochu odrazuje cena která je docela vysoká).

Odkaz ke komentáři

V 11. 2. 2025 v 21:49, ivan_989 napsal:

Co sa človek nedozvie  :) Prvá vzorka z balíčka co som vyskúšal a aha

INGREDIENTS 07\2012 is described as a daring and provocative perfume extract, created to celebrate the 10-year anniversary of INGREDIENTS, the iconic beauty boutique in Prague.

Cítim ju ako dreveno-dymovo- korenenu, s lahuckym mierne sladkym chemickým pozadím typu Mancera, ale slabuckym, až by som povedal ze to pasuje dokopy. Na začiatok, môže byt.

napodobne, prvotny cuch bol zubar (ble), ale len par sekund, potom na dlhsiu dobu to slabo opalene cerstvo narezane drevo, teraz korenie a sladkost, ako pises. S vydrzou je to horsie.

Odkaz ke komentáři

V 11. 2. 2025 v 17:03, ivan_989 napsal:

Silná zostava. Z prvych skusok to vypadá ze tato znacka vytŕča nado všetko čo som doteraz vyskúšal, a nebolo toho malo. Bonboniera plná voňavých chutoviek. Toto si užijem 🤩20250211_165455.thumb.jpg.0db63018a5d441e0010e4a79ed5e708f.jpg

Takze takto. Po pociatocnom nadseni zanechal Crivelli zmiesane pocity.

Na jednej strane super hviezdy- Hibiscus, Tubereuse

Na opacnej strane, ehm, neprijemny pach (aspon na mne) - Oudy (Maracuja, Stallion). Pripominaju mi Manceru z rady Black, ale menej vydarenu.

A medzi nimi Ambre Chromatique, Patchouli Magnetik - tu musim fakt vyminat vzorky, aby som sa dokazal rozhodnut ci sa mi lubia lebo nie.

Urcite vsak cely tento set bola dobra skusenost. Vone su to zaujimave, netuctove.

Odkaz ke komentáři

Ja mam asi uplne jinej nos nez vsichni ostatni tady. A nebo vkus.
Hodne se tu opevuje De los santos od Byreda. Za me je to teda klon Encre Noir od Lalique, kterej mi ale prijde daleko vyvazenejsi a vydrzi dele. Je to moje oblibena vune.

Ted jeste dojizdim od Fillipa Sorcinelliho Contre Bombarde, Voix Humaine a Opus 1144, coz jsou takove ty kadidlove tezke vune a neskutecne me to bavi. Krasne se to v prubehu dne odlezi a vydrzi to vonet cely den. Z obleceni i nekolik dni.

Na Raw Gold se shodnu, to je mazec. Ale Armaf Mandarine Sky je celkem slusny knock off, take s dlouhou vydrzi a za zlomek ceny RG. Tak pokud by tu byl nejaky homazista, tak muzu take doporucit :)

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, Humanzero napsal:

Dnes jsem coural ve středu Prahy a jen zašel do Douglasu…zkusil jsem Tom Ford Ombre Leather EdP. Máte někdo zkušenost s vydrží? 

Mám verzi parfum a je to fakt nutné vyprat, jinak to na oblečení furt drží. Výdrž za mě neskutečná. Tak pokud tohle bude jen z poloviny tak dobré, tak je to za mě cajk. 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Fade napsal:

Mám verzi parfum a je to fakt nutné vyprat, jinak to na oblečení furt drží. Výdrž za mě neskutečná. Tak pokud tohle bude jen z poloviny tak dobré, tak je to za mě cajk. 

Tak já koukal na složení a zarazilo mě že Parfum a EdP mají hodně odlišné složení 🙃 takže musím vyzkoušet i verzi parfum….

Odkaz ke komentáři

V 14. 2. 2025 v 9:20, EpsteinBarr napsal:

@Kluk jako buk Dakujem za info, uplne som na to zabudol. Pozrel som si aj clanky na frangipani. 

Dopadne to tak, ze usetrim peniaze, ktore som chcel dat do dvoch parfemov Mancera a radsej nieco prilozim a skusim mozno Sahara 4800 od Anomalia? (@KFL)

Sahara 4800 vyzkoušeno a bude se objednávat. Top👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...