Marty89 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Máte nějaké oblíbence z Les Exclusifs od Chanelu?
blackwhit Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Chlapi, parfemy jedna vec, ale jak resite deodorant? S cim mate nejlepsi zkusenosti? Moje zkusenost je, ze co mi funguje bud voni hrozne, pripadne nici obleceni nebo obsahuje latky, co by nemelo… naopak, co mi voni s je ok, vydrzi 3h…
KFL Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 (upraveno) 17 minutes ago, blackwhit said: Chlapi, parfemy jedna vec, ale jak resite deodorant? S cim mate nejlepsi zkusenosti? Moje zkusenost je, ze co mi funguje bud voni hrozne, pripadne nici obleceni nebo obsahuje latky, co by nemelo… naopak, co mi voni s je ok, vydrzi 3h… Dlouhy roky spolehlive Garnier Men roll-on a ted uz asi 1,5 roku vyhradne Borotalco (klasicky tuhy). Voni mi to obycejny (bilo-zeleny, originalne je mozna damsky) a pansky oba modely. Hadry to nespini (myslim, ze maj i specificky modely bez nejaky prisady kvuli obleceni) a funguje spolehlive, i 48h (kdyz se to blbe sejde) . Otazkou je, jaky "nekaly" latky mas na mysli .. priznam se, tohle vubec neresim. Jednou jsem testoval nejakej bio-vegan deo asi za litr a ten fungoval presne 5 hodin. Takze se radsi drzim spolehlivy chemie . Upraveno 3. března 2024 uživatelem KFL
blackwhit Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Borotalco ted testuju (sprej). Zelenobilej jakz takz, modrej (pure), to je cistej repelent a od ty doby, co jsem ho pouzil, tak to bohuzel citim i v tom zelenym trosku. Sent from my iPhone using Tapatalk
KFL Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Borotalco ted testuju (sprej). Zelenobilej jakz takz, modrej (pure), to je cistej repelent a od ty doby, co jsem ho pouzil, tak to bohuzel citim i v tom zelenym trosku. Sent from my iPhone using TapatalkZkus ten tuhej. Rollony i spreje trochu voni jinak nez klasicka tuba.
blackwhit Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 před 14 minutami, KFL napsal: Zkus ten tuhej. Rollony i spreje trochu voni jinak nez klasicka tuba. Zkusim, dik za tip,..
morricone Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Odesláno 4. března 2024 V 1. 3. 2024 v 22:29, Marty89 napsal: Máte nějaké oblíbence z Les Exclusifs od Chanelu? Coromandel od Chanelu když jsem jej poprvé ucítil (cca 2010), říkal jsem, že to smrdí jako pochc... dřevěná lavice v propocené šatně. Hrozný ! Za dvě hodiny jsem už jej objednával jako nádhernou vůni čokoládové pačuli. Nádherná vůně! Ještě mě bavil chvilku Sycomore. Těžký vetiver. (velmi podobné jako Encre Noire)
ivan_989 Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Odesláno 4. března 2024 Antiperspirant je téma, existuje nejaký sprej BEZ VONE? Alebo kombá? Všimol som si ze Baccarat ma aj rollon ale tu vonu v horúcom lete asi na sebe nechcem.
AndyAaron Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 (upraveno) Anitperspirantum moc neholduju, ale muzu doporucit tuhe deodoranty bez vune znacky Attitude. https://www.pilulka.cz/prirodni-tuhy-deodorant-attitude-super-leaves-bez-vune-85-g?utm_source=email&utm_medium=transactional&utm_campaign=order-received&hash=1542331_696f3599fe41779fa458a44043de924e Tenhle je s vuni citrusovych listu, ale je to opravdu jen jemne a nerusi to: https://www.pilulka.cz/prirodni-tuhy-deodorant-attitude-super-leaves-citrusove-listy-85-g?utm_source=email&utm_medium=transactional&utm_campaign=order-received&hash=1542331_696f3599fe41779fa458a44043de924e Upraveno 5. března 2024 uživatelem AndyAaron
Laika Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 V 3. 3. 2024 v 19:49, blackwhit napsal: Chlapi, parfemy jedna vec, ale jak resite deodorant? S cim mate nejlepsi zkusenosti? Moje zkusenost je, ze co mi funguje bud voni hrozne, pripadne nici obleceni nebo obsahuje latky, co by nemelo… naopak, co mi voni s je ok, vydrzi 3h… Tyjo, můj obor, antiperspiranty bez hliníku a fujtajblů, co fungují! Dlouho jsem se tím zabývala a nejlepší, co se týká výdrže i složení, se mi nakonec ukázal Speick https://www.speick.de/en/products/care-category/deo.html Navíc má i nádhernou vůni (ten červeno.zelený), takovou cedrovo-bylinnou, jak klasické pánské vody (mají i dámskou verzi, ale já kvůli té krásné vůni používám pánský). Můžete si vybrat vosk (ten je IMHO nejúčinnější), spray, roll on a když se vám ta vůně bude líbit, tak k tomu mají i mycí kosmetiku.... a koukám, že nově udělali i toaletní a holící vody s tou vůní - no nedivim se, ta vůně je fakt pěkná. Je to hypoalergenní, německý certifikát BDIH (jeden z mála, kterému se dá věřit) Kdysi jsem dělala soutěž na blogu a výherci si to taky pochvalovali, že funguje, i ta vůně se líbila. Borotalco nádherně voní, ale mají jen jeden ten bezhliníkový a není tak účinný, jako Speick. Hlavně nevěřte těm "bio krystalům", je to podfuk, jako kdyby někdo prodával "bio-ropi" nebo "bio-fosfor".
Laika Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 11 hodinami, ivan_989 napsal: Antiperspirant je téma, existuje nejaký sprej BEZ VONE? Alebo kombá? Všimol som si ze Baccarat ma aj rollon ale tu vonu v horúcom lete asi na sebe nechcem. Speick má i řadu bez vůně - ta PURE https://www.speick.de/en/products/care-category/deo.html
Laika Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 V 3. 3. 2024 v 20:04, KFL napsal: Otazkou je, jaky "nekaly" latky mas na mysli .. priznam se, tohle vubec neresim. Jednou jsem testoval nejakej bio-vegan deo asi za litr a ten fungoval presne 5 hodin. Takze se radsi drzim spolehlivy chemie . Pokud nejsi alergik nebo tě to nedráždí na kůži, nebo nemáš pocit že chceš zachránit přírodu, tak to složení vyloženě neřeš - ale doporučuju se striktně vyhnout hliníku. A to v jakékoliv podobě, i když tam píšou že to obsahuje ty "velké molekuly, které neproniknou pokožkou". To se týká i toho "bio-hliníku", jak píšu výš, to je kosmetický podvod století. I ty "hodné" molekuly solí hliníku se totiž ve vlhku snadno rozpouští, hliník pak pronikne pokožkou, sloučí se s jinými prvky v krevním oběhu, vzniknou nové látky a vydají se do těla... zatím nejsou dokončené studie, ale podle prvních výsledků má hliník vliv na mozek (předčasný vznik demencí a mozkových deformací - Alzheimer atd.) a rakovinu v místech blízkých místu aplikace (lymfatické uzliny, prsa). Ostatně hliník už je zakázaný v určitých potravinářských aplikacích (ve styku s kyselým prostředím), nádobí už se z něj vyrábět nesmí a plechovky se zevnitř lakují zlatolakem (letěl epoxid, ale ten už je mslím taky zakázaný). Paradoxně zažívací trakt si s hliníkem dokáže poradit daleko líp, než krevní oběh, protože je na ochranu před jedy vyrobený. Myslím, že ten hliník (jeho soli) v kosmetice časem úplně zakážou.
kinaj Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 V 3. 3. 2024 v 19:49, blackwhit napsal: Chlapi, parfemy jedna vec, ale jak resite deodorant? S cim mate nejlepsi zkusenosti? Moje zkusenost je, ze co mi funguje bud voni hrozne, pripadne nici obleceni nebo obsahuje latky, co by nemelo… naopak, co mi voni s je ok, vydrzi 3h… Ahoj, já již používám pouze kamennou sůl, nebo jak se to jmenuje. Je to bez parfemace a cizích látek, zakže se to nebije s vůní parfému. Měl jsem stach, jak to dám hlavně v létě, ale bylo to na pohodu.
KFL Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 1 hour ago, Laika said: Pokud nejsi alergik nebo tě to nedráždí na kůži, nebo nemáš pocit že chceš zachránit přírodu, tak to složení vyloženě neřeš - ale doporučuju se striktně vyhnout hliníku. A to v jakékoliv podobě, i když tam píšou že to obsahuje ty "velké molekuly, které neproniknou pokožkou". To se týká i toho "bio-hliníku", jak píšu výš, to je kosmetický podvod století. I ty "hodné" molekuly solí hliníku se totiž ve vlhku snadno rozpouští, hliník pak pronikne pokožkou, sloučí se s jinými prvky v krevním oběhu, vzniknou nové látky a vydají se do těla... zatím nejsou dokončené studie, ale podle prvních výsledků má hliník vliv na mozek (předčasný vznik demencí a mozkových deformací - Alzheimer atd.) a rakovinu v místech blízkých místu aplikace (lymfatické uzliny, prsa). Ostatně hliník už je zakázaný v určitých potravinářských aplikacích (ve styku s kyselým prostředím), nádobí už se z něj vyrábět nesmí a plechovky se zevnitř lakují zlatolakem (letěl epoxid, ale ten už je mslím taky zakázaný). Paradoxně zažívací trakt si s hliníkem dokáže poradit daleko líp, než krevní oběh, protože je na ochranu před jedy vyrobený. Myslím, že ten hliník (jeho soli) v kosmetice časem úplně zakážou. OK, zkusím teda řadu Pure, ale myslím, že už jsem ji jednou testoval a výdrž nebyla nic moc. Můžu se ovšem mýlit. Musím nejdřív ale spotřebovat těch asi 8 kusů originálu v zásobách, co mám .
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 2 hodinami, Laika napsal: Tyjo, můj obor, antiperspiranty bez hliníku a fujtajblů, co fungují! Dlouho jsem se tím zabývala a nejlepší, co se týká výdrže i složení, se mi nakonec ukázal Speick https://www.speick.de/en/products/care-category/deo.html Navíc má i nádhernou vůni (ten červeno.zelený), takovou cedrovo-bylinnou, jak klasické pánské vody (mají i dámskou verzi, ale já kvůli té krásné vůni používám pánský). Díky za tip, jen teď v rychlosti jsem se ztratil v těch barvách neb tam je světle i tmavě zeleno červená. Mělas na mysli kterou? Díky.
Koza_c Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Re: Laika. Který prosím myslíš ten červeno-zelený přesně?https://www.speick.de/en/products/care-category/deo.html Dik za info.
EpsteinBarr Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 @Laika Pripajam sa s podakovanim za informacie ohladom deo. Zohnat fungujuci a hlavne bez derivatov hlinika je skutocne umenie. Ja pouzivam https://www.mojadm.sk/madara-organic-skincare-gulockovy-dezodorant-pure-power-p4752223010224.html Celkovo som akoze spokojny, ale pri "plnej zatazi" to nie je uplne dokonale. Idem kuknut tie speick.
ivan_989 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 V tej Madara máš alkohol, takže asi vysušuje. Na druhej strane, o tom Pure Speku (sticku bez alkoholu) ľudia v recenziách píšu ze to je lepkave. Asi závisí ako to človek používa a koľko sa potí.
Marty89 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 (upraveno) před 21 hodinami, morricone napsal: Já na pačuli ulítávám, takže jsem si říkal, že mi to určitě sedne. No a první dojem byl rozpačitý, než se to rozleželo, ale pak nádhera. Třeba Patchouli od Reminiscence mi nevadila ani na začátku, ale Coromandel mi připadal takový hodně oldschool. Ale trochu mě zklamala výdrž EDP, původní EDT prý byla mnohem silnější. Sycomore mám doma vzorek a je fajn, ale Vetiver od Guerlain mi přijde lepší. Upraveno 5. března 2024 uživatelem Marty89
Laika Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 7 hodinami, Koza_c napsal: Re: Laika. Který prosím myslíš ten červeno-zelený přesně?https://www.speick.de/en/products/care-category/deo.html Dik za info. řada Speick Original https://www.speick.de/en/products/productdetails/original-deo-roll-on.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se