patrizzio Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 6 hodinami, Lennousek napsal: Muži, jaká vůně vám na ženách voní nejvíce? Black opium YSL Black orchid TF 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 16 minutami, patrizzio napsal: Black opium YSL Black orchid TF Díky! To Black Orchid mě zaujalo. To by mohlo být na zimu hodně dobrý… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Ešte takto https://www.fragrantica.cz/awards2024/category/Men-s-Favorite-Women-s-Fragrance 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna V 5. 1. 2025 v 19:40, Pege1012 napsal: Kluci, zeptám se tady na věc která mi vrtá hlavou. Jde mi o to zda kupovat parfémy nyní? Přece jenom bývá teď docela mrazivo, obecně asi není dobré, když parfém bude přepravován různými kurýry v nevytápěných boxech. Třeba při koupi z Německa, nebo z Holandska (Beautinow). Cestuje to několik dnů, může projít mrazem, no a jde mi o to, že by určitě mohla nastat degradace parfému. A u drahých Niche kousků by to asi nebylo žádoucí. Díky za Vaše názory. Většinou to asi bude sedět někde ve skladu nebo v autě, kde bude nad nulou. Navíc taková velká procenta alkoholu, jaké mají parfémy, jen tak nezmrznou. Naopak z tohohle pohledu mojí selskou logikou bych se bál objednávat spíše v létě, protože potenciální vysoká teplota bude mít vliv na stabilitu daleko větší. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 22 hodinami, patrizzio napsal: Ešte takto https://www.fragrantica.cz/awards2024/category/Men-s-Favorite-Women-s-Fragrance Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Objevil jsem přes Vánoce doma tenhle vzorek a po vyzkoušení okamžitě objednal. Je naprosto boží, roky mě takhle nic nezaujalo přestože točím 20+ parfémů. Navíc mě vzhledem k nízké ceně mile překvapila výdrž. Nezvyklý, svěží, originální,.. prostě bomba Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna V 6. 1. 2025 v 1:52, Lennousek napsal: Muži, jaká vůně vám na ženách voní nejvíce? Z mainstreamu Chanel Coco Mademoiselle, jinak teď asi nejvíc Oraculum Santalist. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 5 minutami, VitekB napsal: Z mainstreamu Chanel Coco Mademoiselle, jinak teď asi nejvíc Oraculum Santalist. Díky. Musela jsem si to vygooglit, o té vůni Santalist jsem vůbec nevěděla, že existuje a je skvělý, že jde koupit vzorek. To je přesně ta přidaná hodnota tohodle vlákna, že člověk zjistí i jemu neznámé produkty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna V 7. 1. 2025 v 19:05, VitekB napsal: Objevil jsem přes Vánoce doma tenhle vzorek a po vyzkoušení okamžitě objednal. Je naprosto boží, roky mě takhle nic nezaujalo přestože točím 20+ parfémů. Navíc mě vzhledem k nízké ceně mile překvapila výdrž. Nezvyklý, svěží, originální,.. prostě bomba Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Já jsem ji teď dal do prodeje, za mne OK, ale bohužel to mé ženě na mně prý nevoní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna zase nieco na vyskusanie Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. a celkom zasluzene Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Flower of immortality je naprosto BOŽÍ dámská vůně. Miluju jí! Good choice! Já mám na cestě 5 vzorků od Ex Nihilo taky, tak jsem zvědavej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Oud maracuja je nářez, takze opravnene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Zjišťuji závislost po letech mě stále bavi takže opět objednávám Aesop Hwyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Zakotvil jsem nakonec u parfému Terre D´Hermes, sedí a není co vytknout. Asi jsem konzerva a nemíním dál experimentovat (prozatím ). Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Jsem dnes ráno uvažoval co dnes na sebe a sáhl jsem do šuplíku s letními parfémy. Nakonec jsem nepoužil ani jeden z nich, ale zase jsem po dlouhé době přivoněl ke klasickému Dior Sauvage EDT a prostě nádhera. Spousta lidí říká, že to je moc profláknutá vůně, ale má to svůj důvod. Taky jsem nezažil ženskou, které by to nevonělo a dostal jsem nejvíc komplimentů ze všech mých vůní. Už se zase těším na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 11 hodinami, Humanzero napsal: Zjišťuji závislost po letech mě stále bavi takže opět objednávám Aesop Hwyl Jak je to s jeho výdrží a projekcí? Dvakrát jsem měl jeho vzorek a přišlo mi, že za chvilku vůbec nebyl cítit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 52 minutami, enGiN napsal: Jak je to s jeho výdrží a projekcí? Dvakrát jsem měl jeho vzorek a přišlo mi, že za chvilku vůbec nebyl cítit Za mě v pohodě průměrná vydrž , já to kombinuju i s deodorantem. Na držáky jsou popravdě jiné vůně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Včera dorazily vzorky od Ex Nihilo, tak kdyby někoho zajímalo: Atlas Fever - dle recenzí asi jedna z nejprofláklejších vůní značky a docela to chápu. První dojem jsou lehce zauzený hašlerky v medu. Něco jako zimní kavárna během vesnický inverze. Těžší vzduch, lehce navlhlej párou z kávovaru, lidi cpoucí se kremrolema a laskonkama, sálající kamna a dřevěná podlaha. Během pár minut ten zauzenej příkrov zmizí a zůstanou jen ty medový hašlerky. Paradoxně ale vůně není ryze sladká! Je to velmi příjemná a elegantní záležitost, příjemná šála na zachumlání. Zcela jistě unisex. Baví mě a dneska ji podrobím celodenní zkoušce. Včera večer držela tři hodiny bez potíží až do usnutí, ráno ji necítím vůbec. Každopádně prvotní a druhotnej dojem velmi pozitivní! Hodnotil bych 9/10 a ukládám si na časy, až mi dojdou zimní vůně. The Hedonist - na první náčich totální WTF! Zvětralý pivo, rozlitý víno na stole a nakvašený jabka. Potlačil jsem prvotní impuls odstřik okamžitě umejt, protože vím, že některý vůně potřebujou čas. Ne tak tady. I po hodině se mi pořád protáčely panenky, kdykoli ke mně odér přišel. Má to být dřevitá vůně, leč moje chřípí pořád cejtí kompost zalitej levnym chlastem. Nebo vym*danej pelech se zbytkama chlastu a tělesnejch tekutin po divoký noci někde v podkrovním kutlochu plnym perverze. První dvě hodiny jela projekce maximálně, pak jsem si ruku omyl a ráno parfém pořád cítím. Takže tady s výdrží problém nebude. Hodnotím 6/10 za vůni (subjektivní, vím) a 9/10 za výdrž. Speed legends - supersvěží letní vůně, ostrá jak břitva, tuhá jak pravítko. Člověka flákne přes rypák a nepustí! Chvílema jsem si připadal, jak kdyby mi někdo roztáh nozdry trychtýřem a sypal do něj bez ustání citronovou kůru s bergamotem. Pocitově mi připomíná nějakou pradávnou kolínskou, co používal děda po holení, smíchanou s tuhym mejdlem na prádlo, který leží ve skříni kvůli vůni. Na můj vkus je to strašlivě retro vůně a umím si představit, asi i díky názvu, že když pálil Stirling Moss trasu Mille Miglia, tohle se za ním klidně mohlo táhnout ještě 5 minut společně s benzinovejma výparama. Kdo má ale rád ostrý a svěží vůně, co voní jako úplně ta nejtradičnější kolínská, kterou zná z dětství, a k tomu lehkej závan voňavýho stromečku do auta od Wunderbaum, může se líbit. Naprosto neuvěřitelná projekce a výdrž minimálně 5 hodin, i ráno voňavku cejtim na 10 cm od ruky. Já ji ale přeskočím, nejsem na ni asi dost starej. Anebo dohladka oholenej s rajtkama a koženejma brejlema. Hodnotím 8/10 - pro výdrž, projekci a celkově skladbu vůně, byť to není můj šálek. Chandigarh Express - strašně příjemná vůně s lehounkým nádechem kůže. Celou dobu, co jsem ji měl na ruce, jsem si říkal, že je to jen malinko hutnější klon prastarýho Issey Myiake (takovej ten vykřivenej flakón) z devadesátek. A ten dojem zůstal. Je ale potřeba říct, že vůně je neskutečně příjemná, lehká a příjemně trpká a svěží. Naprosto minimální sladkost a já celej večer čichal k ruce a snažil se zorientovat v barevnosti a plnosti parfému. Což mi obecně nejde, protože nejsem s to rozeznat hlavní ingredience v souladu s popisem . Nicméně mě to velmi bavilo a stejně jako Atlas Fever, i tohle bude testovací kus na další dny. Projekce a výdrž skvělá. Ještě ráno pořád cítím lehce citronový dojezd. Hodnotím nadšenými 9/10. Citizen X - opulentní, jiskřivá a energická. To bylo první, co mě napadlo. Jako když vám na hlavu někdo sype třpytky na luxusní milionaire párty ze 30. let, kdy teče šampaňský proudem, cucá se bourbon a koňak, vedou se distingovaný konverzace mezi muži a dámy nenápadně přizvedávají sukně pro gentlemany ve smokingu s doutníkem, zatímco venku zuří hospodářská krize a bída. Ačkoli vypadá a působí velmi lineárně, je poměrně komplexní a během prvních dvou hodin se několikrát změnila. Dojem štědrosti a přebytku však zůstal. Za mě rozhodně macho vůně pro chlapy, neshledávám na ní nic dámskýho. Ani tohle není můj šálek kávy a ačkoli byla poslední testovaná před spaním, ráno už není cítit vůbec. Přesto ji ještě zkusím, protože u mě vyvolala podobnou reakci jako Crystal Saffron od Matiere. Že je potřeba dát jí čas a zkoumat její rafinovaný zákoutí. Na první náčich dobrý, ale něco mi říká, že s časem dojdu možná k ještě pozitivnějšímu závěru. Prozatím za mě 7/10. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 5 hodinami, berczo napsal: Zakotvil jsem nakonec u parfému Terre D´Hermes, sedí a není co vytknout. Asi jsem konzerva a nemíním dál experimentovat (prozatím ). Dobrá volba. Kór ve verzi Parfum. Na nejvyšší letní teploty ještě Eau Givrée a člověk víc nepotřebuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Díky za letní tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se