olson21 Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 17. 3. 2025 v 9:03, Harwey napsal: no a sme doma, daj sa ovonat youngtimerkam:) rano som si dal EX NIHILO Chandigarh Express prve minuty silny nasup, dym, zubar, tabak, po troch hodinach velmi slabe Rozšířit Zkoušel jsem také EX NIHILO. Blue talisman, projekce i výdrž ok, to samé i Amber sky a Atlas fever. U Speed legends projekce fajn, ale výdrž nic moc.
Anton_ Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Dotaz. Matně si vybavuji, že tu kdysi někdo psal, že když šel do Ingredients storu osobně a nahlásil jim mail, pod kterým objednával, tak mu dali slevu - plácnu - za každý 1000,- Kč(který předtím na eshopu utratil)= 1% sleva nebo tak něco Je to možný nebo se mi to zdálo?
KFL Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března V 26. 3. 2025 v 8:42, Anton_ napsal: Dotaz. Matně si vybavuji, že tu kdysi někdo psal, že když šel do Ingredients storu osobně a nahlásil jim mail, pod kterým objednával, tak mu dali slevu - plácnu - za každý 1000,- Kč(který předtím na eshopu utratil)= 1% sleva nebo tak něco Je to možný nebo se mi to zdálo? Rozšířit Sleva platí, pokud máš registraci na krámě. Ta je odlišná od tý na eshopu. Mám info, že by se to mělo slučovat, ale nevím termín. Propojení online registrace s aplikaci slevy per huba jsem taky zaslech, pokud se nepletu od @Bukoowsky, ale nevím jistě. 1
Bukoowsky Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března V 26. 3. 2025 v 8:44, KFL napsal: Sleva platí, pokud máš registraci na krámě. Ta je odlišná od tý na eshopu. Mám info, že by se to mělo slučovat, ale nevím termín. Propojení online registrace s aplikaci slevy per huba jsem taky zaslech, pokud se nepletu od @Bukoowsky, ale nevím jistě. Rozšířit Už si přesně nepamatuji, ale systémově zatím dva oddělené světy. Ale když přijde kód na slevu do mailu a nadiktuje se v Ingr - aplikují
Harwey Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března vyskusane BYREDO Tobacco Mandarin neviem, ci to nie je zase tym, ze to je vzorka, ale ani tabak ani mandarinky ani kozu tam vyrazne necitim. takze ani nenadchne ani neurazi, a vydrz opat velmi slaba, max 2-3 hodiny
Kluk jako buk Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března V 27. 3. 2025 v 9:07, Harwey napsal: vyskusane BYREDO Tobacco Mandarin neviem, ci to nie je zase tym, ze to je vzorka, ale ani tabak ani mandarinky ani kozu tam vyrazne necitim. takze ani nenadchne ani neurazi, a vydrz opat velmi slaba, max 2-3 hodiny Rozšířit Mám doma už nějaký ten pátek vzorek z Ingredients. Ze začátku se mi TM docela líbil, ale naposledy jsem z toho už cítil jenom ten kmín. Takže definitivně asi není pro mě.
olson21 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 27. 3. 2025 v 9:07, Harwey napsal: vyskusane BYREDO Tobacco Mandarin neviem, ci to nie je zase tym, ze to je vzorka, ale ani tabak ani mandarinky ani kozu tam vyrazne necitim. takze ani nenadchne ani neurazi, a vydrz opat velmi slaba, max 2-3 hodiny Rozšířit Pánové, vy mě to normálně kazíte. Já mám vzorek z ing a cítím v tom i mandarinky i ten tabák, ale je teda fakt, že ta výdrž nic moc na to, že je to extrait de parfum.
Potkan Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 28. 3. 2025 v 13:14, olson21 napsal: Pánové, vy mě to normálně kazíte. Já mám vzorek z ing a cítím v tom i mandarinky i ten tabák, ale je teda fakt, že ta výdrž nic moc na to, že je to extrait de parfum. Rozšířit Ja mam vzorek taky, teda mel jsem. Vyhodil jsem to. Po prvnich super 20 sekundach mi na tom neco smrdi, vydrz mi prisla naopak moc dlouha, nemohl jsem to ani smyt z ruky a tu barvu bych treba na bilou kosili neriskoval. Navic to byl nejdrazsi vzorek, co jsem kdy mel. Byredo mi stacilo.
ivan_989 Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Papyrus Moleculaire (Crivelli) alebo French Lover (Malle)? Ma niekto skúsenosti s pravidelným používaním? Oba poznám, oba su pre mna fajn, ale iba so vzoriek. Plánujem niečo z toho na tuto jar, poteší ma každý názor. Ďakujem
KFL Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března V 29. 3. 2025 v 8:20, ivan_989 napsal: Papyrus Moleculaire (Crivelli) alebo French Lover (Malle)? Ma niekto skúsenosti s pravidelným používaním? Oba poznám, oba su pre mna fajn, ale iba so vzoriek. Plánujem niečo z toho na tuto jar, poteší ma každý názor. Ďakujem Rozšířit Já mám oba a jsou fajn. Na druhou stranu je používám jako sekundární, tj. málokdy jsou volba číslo jedna. Spíš když mě nudí standardní set nebo se nemůžu rozhodnout. Výdrž je podle mě lehce silnější u Crivelli a popis FL je tu.
ivan_989 Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března (upraveno) @KFL ďakujem. A co je prosím tvoj primarny jarný set? Btw: ten IRIS (Crivelli) co spomínaš v odkazovanom prispevku ma tiež zaujal, síce som mal zvyšok dňa pocit, že som sa zasekol pri pokladni v kvetinárstve, ale ten pocit sa mi páčil. Upraveno 29. března uživatelem ivan_989
KFL Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března V 29. 3. 2025 v 8:40, ivan_989 napsal: @KFL ďakujem. A co je prosím tvoj primarny jarný set? Rozšířit Já to úplně nemám hozený podle počasí, ale pokud není vysloveně hic, tak jedu to, na co mám zrovna náladu, kam jdu/jedu, co mám na sobě. Nejčastěji Raw Gold, Crystal Saffron, Musc Ravageur, Luna (Kintsugi), Al Emarat, Saharu atd. 1
YPO Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března V 29. 3. 2025 v 8:45, KFL napsal: Já to úplně nemám hozený podle počasí, ale pokud není vysloveně hic, tak jedu to, na co mám zrovna náladu, kam jdu/jedu, co mám na sobě. Nejčastěji Raw Gold, Crystal Saffron, Musc Ravageur, Luna (Kintsugi), Al Emarat, Saharu atd. Rozšířit Autobusáci doporučují jarní set do podpaží. Na motorce bys byl King. musíš koupit s dlouhejma gumičkama, aby to drželo na ramenou 1 1
ivan_989 Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Prvé Crivelli postrehy Bois Datchaï - zložky sú namixovane tak, že prvé minúty som tam fakt citil čaj. Prémiový pu-erh alebo skôr gunpowder. Casom je z toho zadymene cédrové drevo zjemnene niecim sladkým. A ten čaj tam cítim furt. Zaujalo. Iris Malikhân - fascinuje ma . Kvetinárstvo ktoré si nosíte so sebou. Aromamaticke. Primarne kosatec, zjemneny púdrom, vanilkou, a v pozadi troska sladkeho dreva? kože? Ale nie je to omamna/ opojna vôňa, z ktorej by sa točila hlava. Je v tom aj nieco svieže. Vážny kandidát na jar. Papyrus Moleculaire - mne sa sem tlaci porovnanie s French Lover. Prídu mi podobné (na mne). Možno preto, že sa rozhodujem ze buď jeden alebo druhý. A zatiaľ to vychádza v prospech French Lover, ktory pekne popísal @kfl na linku vo svojom príspevku vyššie a ja s nim súhlasím. S tým rozdielom, že ja sa za postarsieho gentlemana považovať nechám :). Na druhej strane, muzika je to hodne podobná a Crivelli vychádza o dosť lacnejšie. Ťažké rozhodovanie. Ostáva ešte 7 Crivelli vzoriek, rozmýšľam ci vôbec dalej skúšať, uz teraz je nad cim rozmýšľať:) Ale aspoň 2-3 streky asi dám z každého, kým to pôjde do predaja...
4st0n Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Mate nekdo prosim zkusenost s The nose behind, suits?
Harwey Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna vzorka COMME DES GARÇONS Amazingreen zaujimava vona svieza, aj ked by som povedal taky stred, velmi neohuri, ani nesklame, vydrz ale zase velmi slaba
KFL Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Z návalu zvědavosti jsem zkusil novinku Kurky od MFK. Je to 100% holčičí voňavka, velmi jemná a nevtíravá. Připomíná směs nějakejch gumovejch medvíků s nádechem ovoce, ale bez výrazný sladkosti. Na dojezdu je to spíš čisté ložní prádlo. Naprosto nepochopitelná je pro mě ovšem siláž a výdrž - čistá nula. Na mojí ruce vůně zmizela do 5 minut a byla cítit jen s nosem přiraženým na kůži, a to ještě stěží. Při testu na holce to bylo o trochu lepší - třeba 10 minut. Po půl hodině absolutní nic. WTF? Vzal jsem do balíčku ještě Orphéon od Diptyque a VOULOIR ÊTRE AILLEURS od D´Orsay. I tohle jsou oboje dámské věci, poměrně dospělé a hutné. Oboje výrazně květinové (konvalinka, muškát). Ne nic extra majestátního nebo post-klimaktérickýho, ale zároveň si je úplně neumím představit na nějaký výrazně mladší holce (18-25). Diptyque má na dojezdu cosi štiplavýho, čímž mi lehce připomíná (myslím) Bois Datchai od Crivelli. Výdrž u obou poměrně slušná, siláž v první hodině taky. V 29. 3. 2025 v 13:59, ivan_989 napsal: Iris Malikhân - fascinuje ma . Kvetinárstvo ktoré si nosíte so sebou. Aromamaticke. Primarne kosatec, zjemneny púdrom, vanilkou, a v pozadi troska sladkeho dreva? kože? Ale nie je to omamna/ opojna vôňa, z ktorej by sa točila hlava. Je v tom aj nieco svieže. Vážny kandidát na jar. Rozšířit Iris jsem měl už dvakrát, skvělá vůně. Je jako pudrovej zásyp stříklej kosatcem, taková objímací vůně. Ale už jsem se jí přesytil a poslední flakón (téměř plnej) jsem dal známý.. Za mě teda skvělá na podzim/zimu a teploty do 15 stupňů . Ale výdrž i projekci má skvělou! 1
Harwey Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna diky za podnet, na Kurky som bol zvedavy prave z dovodu tutti-frutti vone a cukrikov, ale ked pises ze slabota, tak ani nebudem testovat:) 1
Harwey Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna MAISON FRANCIS KURKDJIAN - 724 popis sedi, prijemna kvetinova vona, vydrz by mohla byt opat dlhsia
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se