Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

momentálně Bleu de Chanel, Fahrenheit, Kenzo Tokyo a nějaký Boss

Super, většina už je téměř ikonická :)

Odesláno

ten Chanel jsem zkoušel a voní dobře...já jsem se zakoukal do římskýho homouše 

nd.629.jpg

Odesláno

já jsem věrný téhle značce, a zrovna tenhle model je nynější jedničkou v mém výběru 

Acqua Di Parma Acqua di Parma Colonia Intensa Oud 

Odesláno

Mam tu smolu ze na mne vsetky famozne parfemy typu fahrenheit a dalsie co tu chvalite smrdia. Ako keby ma s prepacenim niekto ocikal. Alebo v lepsom pripade ako keby som sa umyl mydlom a to na parfem neni moc velka slava. Teraz som objavil Givenchy Pour Homme (hnedy vrchnak) a konecne zase raz nieco normalne pre mna. Spolu s Givenchy Pour Homme blue label (modry vrchnak) je pre mna dvojica z ktorej mam dobry pocit . Vyskusajte.

Odesláno

Z menšími prestávkami asi 30 rokov som verný RL Polo.V mojom okolí sa ženám z tej vône podlamujú kolena :D

akoze od toho smradu padnem? :) prepac, just kidding..

Odesláno

Z menšími prestávkami asi 30 rokov som verný RL Polo.V mojom okolí sa ženám z tej vône podlamujú kolena :D

kde se to kupovalo za totáče (nerejpu, opravdu mě to zajímá)  :)

Odesláno

Mam tu smolu ze na mne vsetky famozne parfemy typu fahrenheit a dalsie co tu chvalite sm.dia. Ako keby ma s prepacenim niekto ocikal. Alebo v lepsom pripade ako keby som sa umyl mydlom a to na parfem neni moc velka slava. Teraz som objavil Givenchy Pour Homme (hnedy vrchnak) a konecne zase raz nieco normalne pre mna. Spolu s Givenchy Pour Homme blue label (modry vrchnak) je pre mna dvojica z ktorej mam dobry pocit . Vyskusajte.

Tenhle Givenchy byla moje nejoblíbenější vůně na střední škole. Spolužačka zas používala Chanel No.5   Poznali jsme se podle vůně ještě dřív, než jsme se viděli. Dodneška je to moje tajná láska :D

Odesláno

Bleu je výborná vůně. Letos jsem k vánocům opět obdržel na přání ten největší kanystr, tak mám zase na chvíli vystaráno. Zatím nejoblíbenější u ženských protějšků a na druhém místě Z by Zegna. Každopádně jsem nedávno vyměnil přítelkyni a dočasně začal používat jiný parfém. Když jsem se vrátil k Bleu, tak jsem zjistil, že jsem to byl já kdo tak skvěle voněl, ne ona :D

Odesláno

heisn: koukal jsem na největší kanystr, kterej má 300ml za 6.2xx,-Kč, za ty prachy nevidím výhodu oproti 150ml za 3.100,-Kč.

Jinak já jsem si koupil včera klasiku Bosse - Hugo 150ml, mám ho velmi rád. Do toho klasika Dior Cologne Homme Sport. 

Odesláno

heisn: koukal jsem na největší kanystr, kterej má 300ml za 6.2xx,-Kč, za ty prachy nevidím výhodu oproti 150ml za 3.100,-Kč.

Jinak já jsem si koupil včera klasiku Bosse - Hugo 150ml, mám ho velmi rád. Do toho klasika Dior Cologne Homme Sport. 

Já vidím 300 ml kanystr za 4.579,- kč ....to není ono ? http://www.parfemy-elnino.cz/chanel-bleu-de-chanel

Odesláno

Tome, přiznám se, že nenakupuji přes internet, ale je to ono. Oficiální cena v kamenném obchodě je 6.200,-Kč (přibližně) .

Odesláno

Přesně tak, parfémy vždycky kupuju přes internet (z prověřených obchodů teda). Většinou se s tou cenou v parfumerii zbláznili. Před vánoci jsem kupoval přítelkyni Calvin Klein Downtown a za 50 ml chtěli 1600, zatímco na internetu to bylo za 1000. Jinak já nechtěl tu největší velikost, ale darovanému koni... přijde mi to už moc, předtím mi vydržela poloviční rok.

Odesláno

Ty woe, tak to mě vydrží 150ml Hugo tak měsíc a půl :D . Tohoto modrého Chanela jsem měl v repetoáru minulý rok, voní fakt perfektně a má velmi dobrou výdrž. Ale taky pouze 150ml. 

Odesláno

Modrého Chanela jsem dojel před vánocema a ženské v mém okolí ho dost často pozitivně komentovaly...žena občas říkala, že to je z jejího pohledu krapet kontraproduktivní dar :) teď jsem nově nasadil Hugo Boss Night a spokojenost jak u mě, tak (snad) i v blízkém okolí

Odesláno

Jenže já do toho doplňkově používám Gucci by Gucci a v létě DKNY red delicious :) To se v tom i koupeš? :D Zrovna ten Chanel na mě voní tak výrazně, že ho stačí používat fakt málo.

Návštěvník Kamil
Odesláno

... přijde mi to už moc, předtím mi vydržela poloviční rok.

Ty woe, tak to mě vydrží 150ml Hugo tak měsíc a půl :D .

Zajímavý námět. Já když nad tím přemýšlím, spotřebuju za rok přibližně 4 x 125 ml stálé denní značky, necelých 50 ml stálé večerní značky a tak 2 x 100 ml jiných, které momentálně zkouším.

Odesláno

Zajímavý námět. Já když nad tím přemýšlím, spotřebuju za rok přibližně 4 x 125 ml stálé denní značky, necelých 50 ml stálé večerní značky a tak 2 x 100 ml jiných, které momentálně zkouším.

Nikdy mě nějak nenapadlo, že by někdo mohl využít tolik parfému. Jak to děláte?

Odesláno

heisn: Tak já používám dvě pro mě TOP vůně a jednu takovou klasickou, kterou si dávám i když jdu jen na nákup. Ty dvě jsem uvedl výše a ta třetí je Lacoste Red. V létě mám u sebe mj. atomizér, který plním 3 týdně a nosím ho u sebe. Nevím, jak Ty, ale já to potřebuji cítit celodenně :D . Vybírám si nenásilné a spíš svěží vůně a zatím jen pozitivní ohlasy :) .

Kamil: teda, taky máš dobrou spotřebu. Když si tak vzpomenu na rok 2013, tak jsem to měl takto:

2x Hugo Boss - Hugo - 150ml

1x Giorgio Armani - Acqua di Gio 200ml

2x Issey Miyake - Sport - 200ml

1x Chanel Bleu de Chanel - 150ml

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamil: teda, taky máš dobrou spotřebu.

To víš, jsem jako Král Slunce, vody se bojím a hygiena je sprosté slovo. :D

Ony ty 125 budou spíš tři, jednu mám v cestovním neceséru. Když to sečtu, 3x125, 1/2x50 a 2x100, je to průměr 50 ml na měsíc, což mi nepřipadá tak moc. Jo a tady jsem dával svou klasiku, z těch dočasných momentálně zkouším Azzaro Chrome.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...