Harwey Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 12 hodinami, koveras napsal: @KFLMastershit takze hovoris ze luxury shit za luxury money ?:)
Koza_c Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Neví prosím někdo kde v Praze zkusit penhaligon's blazing mr sam? Diky za radu, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Orto Parisi nově v nabídce Ingredients - na krámě i v eshopu. Akorát mi dorazil newsletter. Pár dotazů tu historicky bylo, tak ať víte, že už máte kde zkoušet . 2
Mar25tin Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Testoval jsem včera za mě nejvíce HYPE značku co se týče parfémů - LV. Asi nejlepší - Nomade, Symphony a Metéore. Výdrž dost průměr až podprůměr. Jaké máte vy zkušenosti?
ivan_989 Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Ja som bol spokojný s letnými pacific chill a Afternoon swim. Ale extra ma to neuchvatilo - ani vôňa, ani výdrž, ani projekcia ma nenamotala.
Koza_c Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Tak po koupi Penhaligon’s blazing mr sam minimální až skoro žádná projekce. Po nastříkaní zápěstí je cítit na blízkost 2cm ovšem jen lehký závan, ale to je všechno jinak neni skoro vůbec cítit, na oblečení je slabě citit i druhý den. Okolní společnost absolutně žádná kritika (to se hodně prestrikavam okolo 15striknuti) ikdyz to mi jedno, ale někoho to třeba zajímá. Pritom z víčka krásná vůně kterou jsem musel mít akorát jen víčko. Těžká, ale fakt těžká SLABOTA a hodně mi to připomnělo ROJA Elysium která je taky hodně slabá a hodnotím max. 2-3b. ve stupnici nejvyšší 10b.
nazdarhodiny Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července pri odletu jsem nejak neodolal. Byli jsme tam jeste v relativne jarnich podminkach, vsude kvetly levandule, tymian, slany vzduch .. ta vune mi to hezky pripomina .. nevim jestli bych do ni sel i bez toho zazitku, na to je pro me za ty prachy asi trochu fadni, ale takhle .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morricone Odesláno sobota v 08:42 Nahlásit Odesláno sobota v 08:42 V 5. 7. 2026 v 12:20, Koza_c napsal: Tak po koupi Penhaligon’s blazing mr sam minimální až skoro žádná projekce. Po nastříkaní zápěstí je cítit na blízkost 2cm ovšem jen lehký závan, ale to je všechno jinak neni skoro vůbec cítit, na oblečení je slabě citit i druhý den. Okolní společnost absolutně žádná kritika (to se hodně prestrikavam okolo 15striknuti) ikdyz to mi jedno, ale někoho to třeba zajímá. Pritom z víčka krásná vůně kterou jsem musel mít akorát jen víčko. Těžká, ale fakt těžká SLABOTA a hodně mi to připomnělo ROJA Elysium která je taky hodně slabá a hodnotím max. 2-3b. ve stupnici nejvyšší 10b. 15 stříknutí? to je moc! 1
KFL Odesláno sobota v 13:46 Nahlásit Odesláno sobota v 13:46 15 stříknutí? to je moc! Ja mam standard 20-25 . 1 1 1
Koprisalov Odesláno sobota v 14:59 Nahlásit Odesláno sobota v 14:59 Před hodinou, KFL napsal: Ja mam standard 20-25 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . A mně přijde, že 5x je moc
AndyAaron Odesláno sobota v 17:17 Nahlásit Odesláno sobota v 17:17 5x mi nejak nestymuje. To je uplne divnej pocet.Pocitej se mnou:- Leve a prave zapesti, at si pres den muzes pricichavat a kochat se.- Leva a prava strana krku, at to jde kapku citit.- Levy a pravy bok, aby se eliminovaly jine pachy (v podpazi je samozrejme aplikovany tuhy deodorant).Takze uplne minimum je 6. Pak samozrejme co kdo snese. Treba na zapesti a krk davam casto striky dva. 1
Hans99 Odesláno sobota v 17:52 Nahlásit Odesláno sobota v 17:52 Za/pod levé a pravé ucho - 2x Krk vlevo, vpravo, střed - 3x Na každou stranu vósiska, tam to drží fest - 2x A ještě jeden takový centrál přes drštičku - 1x Čili za mě 7x až 9x úplný ideál !!!
morricone Odesláno sobota v 18:12 Nahlásit Odesláno sobota v 18:12 pěkný! jsem teda proti Vám úplný amatér. Dávám na krk 1x nalevo, 1x napravo. Jenže, tím, jak mnohdy měním a zkouším nové a další parfémy, tak vlastně mnohdy kolikrát předcházím slušné bolesti hlavy ale abych neplevelil, nyní jsem se zamiloval do už zaniklé YSL - Ultime 2016 . Zázvor, kardamom, bergamot a růže...paráda po celý rok!
Bukoowsky Odesláno sobota v 18:35 Nahlásit Odesláno sobota v 18:35 vidím, že jsem zatím pouhý žebrající padawan...podle síly konkrétního kousku si dám na trapáka 1-2 střiky a stejně o mě celý den ví mé okolí i já sám Přemýšlím, jaké následky pro můj život by mělo, kdybych se pokusil aplikovat výše doporučovaný model... 1
KFL Odesláno sobota v 18:52 Nahlásit Odesláno sobota v 18:52 vidím, že jsem zatím pouhý žebrající padawan...podle síly konkrétního kousku si dám na trapáka 1-2 střiky a stejně o mě celý den ví mé okolí i já sám Přemýšlím, jaké následky pro můj život by mělo, kdybych se pokusil aplikovat výše doporučovaný model... Nechapu, ze si takhle lzes do kapsy. Za posledni 2 roky jsem z tebe cejtil parfem jen dvakrat. A pokazdy to bylo, kdyz jsi u me testoval vzorky . 2
KFL Odesláno sobota v 18:54 Nahlásit Odesláno sobota v 18:54 Zavody v davkovani nehraju, ale:5x kolem krku zezadu, 5x zepredu, 2-3x na kazdy predlokti a zapesti, 5x na hrudnik, 3-5x zada a 1-2x shora do vlasu. Obcas i neco malo na hadry, jen pro pocit - 2-3 striky. A prijde mi to akorat. Copak to jde jinak? 1 1 3 1
koveras Odesláno neděle v 11:16 Nahlásit Odesláno neděle v 11:16 U mňa záleží na parféme, na niektoré Creedy je aj horeuvedený KFL postup málo, ale predviesť to napríklad s Amouage Purpose 50, tak neviem, či skôr šlak trafí mňa, alebo ľudí okolo. 1
Frantik Odesláno neděle v 11:18 Nahlásit Odesláno neděle v 11:18 před 16 hodinami, KFL napsal: Zavody v davkovani nehraju, ale: 5x kolem krku zezadu, 5x zepredu, 2-3x na kazdy predlokti a zapesti, 5x na hrudnik, 3-5x zada a 1-2x shora do vlasu. Obcas i neco malo na hadry, jen pro pocit - 2-3 striky. A prijde mi to akorat. Copak to jde jinak? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A na koule nic? 2
KFL Odesláno neděle v 20:11 Nahlásit Odesláno neděle v 20:11 8 hours ago, Frantik said: A na koule nic? Mnou zmíněný dávkování je třeba do práce, do sámošky nebo když vyvážim popelnici ze dvora či venčim psy. Na lepší chvilky mám jinej postup. Ten si ale nechám pro sebe . 3
koveras Odesláno pondělí v 05:38 Nahlásit Odesláno pondělí v 05:38 To je normalne na kontaktovanie moderatorskeho teamu a ban, zatajovat tak dolezite info
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se