ivan_989 Odesláno čtvrtek v 14:40 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:40 Před hodinou, olson21 napsal: Absinthe Boreale, Bois Datcha Z tohto som mal vzorky a tu ano, potvrdzujem, výdrž bola mizerná. S tými som ďalej nepokracoval
AndyAaron Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Hodim sem update toho, co jsem zatim otestoval. Jelikoz vylozene letni pocasi posledni tyden dva nebylo, letni vzorky jsem zatim nezkousel. Spis jsem vytahl vzorky, ktere mam zarazene jako Jaro / Podzim, tj. pocasi tak akorat, zadne mrazy, zadna vedra Jak jsem uvadel pred tim, je pro me dulezita vydrz, zaroven ale mam rad, kdyz behem dne se clovek ruzne pohne, otoci a uciti jemny zavan daneho parfemu. Zvlast je to citit u novych parfemu, kdy nos jeste na danou vuni neni zvykly. Pokud tohle u parfemu nemam, tak uz po nem dal nejdu. 1. Castle Forbes - Forbes of Forbes a 1445. Vzorky jsem kupoval na upravse.cz kdyz jsem tam bral deo od Speicku. Oba dva maji svezi zavan britskeho stylu, projekce je mirna. Bohuzel vzorky dosly bez rozprasovace, aplikuje se pouze poterem nebo tim, ze se clovek zleje. Nevim, jestli tohle ma vliv na vydrz, ale oba vzorky vydrzi par hodin. V tomhle to je tedy zklamani. 2. Montblanc - Explorer Platinum EdP - je tam zavan klasickeho Exploreru (ktery mam rad), zaroven je to takove korenejsi. Citil jsem ho ze sebe cely den. Za me fajn a muzu doporucit. Zvlast kdyz zvazim cenu. 3. Kilian - Angel's Share on the Rocks EdP - velice jemna projekce, lehce nasladly, libi se mi. Vydrz je ok, pri nacichu na dane misto byl citit cely den, ale nebyly tam ty zavany vune v prubehu dne. 4. Barrois - Ganymede - tady je projekce silna i parfem ze sebe citim cely den, ale za me tedy ne. Ve vuni je neco "zeleneho". Neco mi to pripomina, nemuzu si vzpomenout co a neni mi to prijemne. 5. TdM - Grand Beau - po zkusenosti s Raw Gold jsem cekal pecku. Prvotni projekce je fajn, ze zacatku mi prisla lehce kourova, pak zustal jen kvetinovy nadech. Opet pri nacichu na kuzi vydrzi cely den, ale zase chybely ty lehke zavany v prubehu dne. 6. Amouage - Decision - na konec jsem si nechal nejlepsi kousek. Tahle vune mi prisla vic podzimni nez jarni. Pak jsem si ji nastrikl v den, kdy bylo fakt chladneji, teploty kolem 10 stupnu a v tu chvili fungovala uplne skvele. Zavany vune, je citit cely den a z obleceni byla citit i druhy den. Nejvetsi problem tedy je ted ten, ze psychologicky nejsem ochotny dat za flakon 10k. Jinak by tohle byla moc fajn vune. To je zatim vse.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se