ivan_989 Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Před hodinou, olson21 napsal: Absinthe Boreale, Bois Datcha Z tohto som mal vzorky a tu ano, potvrdzujem, výdrž bola mizerná. S tými som ďalej nepokracoval
AndyAaron Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Hodim sem update toho, co jsem zatim otestoval. Jelikoz vylozene letni pocasi posledni tyden dva nebylo, letni vzorky jsem zatim nezkousel. Spis jsem vytahl vzorky, ktere mam zarazene jako Jaro / Podzim, tj. pocasi tak akorat, zadne mrazy, zadna vedra Jak jsem uvadel pred tim, je pro me dulezita vydrz, zaroven ale mam rad, kdyz behem dne se clovek ruzne pohne, otoci a uciti jemny zavan daneho parfemu. Zvlast je to citit u novych parfemu, kdy nos jeste na danou vuni neni zvykly. Pokud tohle u parfemu nemam, tak uz po nem dal nejdu. 1. Castle Forbes - Forbes of Forbes a 1445. Vzorky jsem kupoval na upravse.cz kdyz jsem tam bral deo od Speicku. Oba dva maji svezi zavan britskeho stylu, projekce je mirna. Bohuzel vzorky dosly bez rozprasovace, aplikuje se pouze poterem nebo tim, ze se clovek zleje. Nevim, jestli tohle ma vliv na vydrz, ale oba vzorky vydrzi par hodin. V tomhle to je tedy zklamani. 2. Montblanc - Explorer Platinum EdP - je tam zavan klasickeho Exploreru (ktery mam rad), zaroven je to takove korenejsi. Citil jsem ho ze sebe cely den. Za me fajn a muzu doporucit. Zvlast kdyz zvazim cenu. 3. Kilian - Angel's Share on the Rocks EdP - velice jemna projekce, lehce nasladly, libi se mi. Vydrz je ok, pri nacichu na dane misto byl citit cely den, ale nebyly tam ty zavany vune v prubehu dne. 4. Barrois - Ganymede - tady je projekce silna i parfem ze sebe citim cely den, ale za me tedy ne. Ve vuni je neco "zeleneho". Neco mi to pripomina, nemuzu si vzpomenout co a neni mi to prijemne. 5. TdM - Grand Beau - po zkusenosti s Raw Gold jsem cekal pecku. Prvotni projekce je fajn, ze zacatku mi prisla lehce kourova, pak zustal jen kvetinovy nadech. Opet pri nacichu na kuzi vydrzi cely den, ale zase chybely ty lehke zavany v prubehu dne. 6. Amouage - Decision - na konec jsem si nechal nejlepsi kousek. Tahle vune mi prisla vic podzimni nez jarni. Pak jsem si ji nastrikl v den, kdy bylo fakt chladneji, teploty kolem 10 stupnu a v tu chvili fungovala uplne skvele. Zavany vune, je citit cely den a z obleceni byla citit i druhy den. Nejvetsi problem tedy je ted ten, ze psychologicky nejsem ochotny dat za flakon 10k. Jinak by tohle byla moc fajn vune. To je zatim vse.
Horhe Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května V 27. 4. 2026 v 16:31, M.K. napsal: Kdybyste někdo měl zbytek zmíněnýho Issey a chtěl se ho zbavit, rád bych vyzkoušel... Já dneska, vzhledem k loňský spokojenosti, opět objednal Lalique Encre Noir Sport - kulervoucí cena/výkon. Na makeup.cz aktuálně za 4 stováky - není zač Tak díky no Zrovna tohle není naštěstí drahá sranda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
xcmaniax Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května (upraveno) Dostal se ke mě vzorek Outcast blue a musím říct, že mě dlouho tak nic nebavilo. Je to temná chlapská vůně, ale zároveň hodně sofistikovaná. Sice nevím kam to budu dávat, ale až vzorek dojde, tak asi pořídím flakon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. května uživatelem xcmaniax
KFL Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Dostal se ke mě vzorek Outcast blue a musím říct, že mě dlouho tak nic nebavilo. Je to temná chlapská vůně, ale zároveň hodně sofistikovaná. Sice nevím kam to budu dávat, ale až vzorek dojde, tak asi pořídím flakonPotvrzuju. Chodil jsem kolem ni skoro rok a nakonec ji koupil v tyhle exkrakt verzi - skvela vec. Mozna jsem tu o ni i psal. Typove podobna Oud Stallionu od Crivelli, ale neni tak tezka a dusiva. Naopak pusobi lehci a jiskrivejsi a presto trosku demonicky. EdP ma sice lehce silnejsi projekci nez extrakt, ale zase na me dela “jednodussi” dojem. Extrakt je vytribenejsi a rafinovanejsi. Proste top.
milomac Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Můj favorit je tento, po vzorku se zatím jen chystám zajet pro flakón Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května V 19. 5. 2026 v 18:26, AndyAaron napsal: 6. Amouage - Decision - na konec jsem si nechal nejlepsi kousek. Tahle vune mi prisla vic podzimni nez jarni. Pak jsem si ji nastrikl v den, kdy bylo fakt chladneji, teploty kolem 10 stupnu a v tu chvili fungovala uplne skvele. Zavany vune, je citit cely den a z obleceni byla citit i druhy den. Nejvetsi problem tedy je ted ten, ze psychologicky nejsem ochotny dat za flakon 10k. Jinak by tohle byla moc fajn vune.. Stejne sranda, jak to vnima kazdej jinak. Dnes jsem zkousel Decision. Po hodine ho z predlokti skoro necitim a to, co z toho jeste zbylo, mi nijak extra prijemne nevoni. Pritom na zacatku krasna vune. Ale mozna je to pocasim. Venku je 30 stupnu. Mimochodem Amouage pochazi z Omanu. Logicky by ty parfemy mely fungovat spis v tech 30, nez 10 stupnich 1
olson21 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 4 hodinami, Potkan napsal: Stejne sranda, jak to vnima kazdej jinak. Dnes jsem zkousel Decision. Po hodine ho z predlokti skoro necitim a to, co z toho jeste zbylo, mi nijak extra prijemne nevoni. Pritom na zacatku krasna vune. Ale mozna je to pocasim. Venku je 30 stupnu. Mimochodem Amouage pochazi z Omanu. Logicky by ty parfemy mely fungovat spis v tech 30, nez 10 stupnich Za mne je Decision jedna z nejlepších Amouage poslední doby. Projekce i výdrž super a rozhodně ji tedy vnímám i po 6 hodinách úplně v poho Ale jak říkáš: sto lidí, sto chutí.......... 1
KFL Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června V návalu zvědavosti jsem si objednal pár vzorků zase, tentokrát u Rizze, páč jsem bral nějaký Vuittony a hlavně Megamare od Orto Parisi a Brutus. Mno... Očekávání jsem měl poměrně vysoká, protože o Megamare jsem četl hodněkrát a na základě různých diskuzí to vypadalo, že půjde o další polarizující vůni, která bude ve stylu buď, anebo. Upřímně řečeno, nechápu proč. Vůně je to na první dojem rozhodně příjemná. Letní, jiskřivá, svěží. Má v sobě nějaký nasládlej podtón, který neumím identifikovat a který zajišťuje "uzemnění" nebo hutnost. Nedokážu posoudit, jestli fakt evokuje moře a pláž, ale řekněme, že je z ní při troše představivosti cítit veselá nálada někde u vody nebo bazénu či moře, kdy holky v bikinách hrajou beach, zatímco je z plážový hospody pozorujou vilný padesátníci, lačnící po troše mladické pozornosti a růžovýho těsna. Nicméně... Podobně jako Metal Lavender od Matiere, i tady dojde po cca 20 minutách k tomu, že se vůně sleje do takovýho zvláštního nanicovatýho mixu, kdy odeznívá ta zajímavá část a zůstane "lepkavej" odér, kdy se citrusy smíchnou s cukrem a člověk začne vonět jako niche mucholapka. Není to nepříjemný, vlastně je to celkem přijatelný a přátelsky neagresivní na nošení, ale rozhodně to není něco, co bych si cíleně kupoval. Znova se vracím k Dior Sauvage, kterej je pro mě etalonem týhle upocený a sladký ublemcanosti (jeho milovníci prominou) - Megamare končí úplně stejně, jen je o něco málo svěžejší díky fakt výrazným citrusům. Rozhodně je to letní vůně a rozhodně pánská. Komu výše uvedený nevadí , určitě ji zkuste - výdrž má slušnou (5-6 hodin) a určitě je prudce použitelná. Ale za mě teda takovej lepší průměr, nic extra.
Andrew Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Megamare a výdrž 5-6 hodin? To jsi spíš už otupěl, Megamare je jedna z těch, kterou na sobě cítíte i druhý den a faktem je, že po Sauvage je to další vůně, na kterou slyším komplimenty od něžnějšího pohlaví a poměr cena/výkon je velmi příznivý. Nicméně vůně je to poměrně agresivní a dnes ji používám tak maximálně jednou za 14 dnů, protože jak píšeš, velmi rychle se sleje do sice příjemné, ale homogenní formy.
KFL Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června 1 minute ago, Andrew said: Megamare a výdrž 5-6 hodin? To jsi spíš už otupěl, Megamare je jedna z těch, kterou na sobě cítíte i druhý den a faktem je, že po Sauvage je to další vůně, na kterou slyším komplimenty od něžnějšího pohlaví a poměr cena/výkon je velmi příznivý. Nicméně vůně je to poměrně agresivní a dnes ji používám tak maximálně jednou za 14 dnů, protože jak píšeš, velmi rychle se sleje do sice příjemné, ale homogenní formy. Možný je všechno . Z trička jsem ji cejtil samozřejmě i druhej den, o tom žádná. A není vyloučený, že nepůjde vyprat - stejně jako třeba Crystal Saffron. Ale na kůži po pár hodinách už jen mírně - kdybych ji nosil, tak se navonim ráno tradiční dávkou (15-20 střiků) a pak v poledne přikrmim . 2
koveras Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června @KFL ak si na seba nastriekal 15-20x Gritti Florian, tak ta vona je vsade, kde si bol dodnes 2
KFL Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června @KFL ak si na seba nastriekal 15-20x Gritti Florian, tak ta vona je vsade, kde si bol dodnes Jo, Gritti Florian byl trosku extrem, tam jsem jel max 10 striku, jinak na me sly mdloby .
Fade Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června To mi připomíná trošku můj příběh. Já šel dva roky zpět touhle dobou na oslavu mé neteře a bylo zamračeno a měl být déšť. Říkal jsem si, že ještě naposledy mám šanci využít Tom Ford Ombré Leather Parfum. Tak jsem si dal 3 stříkance kolem krku a vyrazil. Jakmile jsme dojeli na místo, mraky zmizely, vylezlo slunce a bylo najednou asi 28 stupňů. Oslava se přesunula na zahradu. Začalo mě to tak ničit, že jsem musel u nich do sprchy a od švagra si půjčit tričko. A nakonec jsem to na sebe nemohl stříknout asi rok a půl, protože se mi dělalo zle Teď už zase cajk, ale fakt už beru jen na zimu. Jedna z nejsilnějších věcí co znám a fakt to není prdel v horkém dni. 1
olson21 Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června V 3. 6. 2026 v 9:08, KFL napsal: Možný je všechno . Z trička jsem ji cejtil samozřejmě i druhej den, o tom žádná. A není vyloučený, že nepůjde vyprat - stejně jako třeba Crystal Saffron. Ale na kůži po pár hodinách už jen mírně - kdybych ji nosil, tak se navonim ráno tradiční dávkou (15-20 střiků) a pak v poledne přikrmim . Tak Saffron je polarizující dost , už jen když to napíšeš, nemusíš ani 10x použít ráno A s tím praním snad jen u extraitu i když zase, 100 lidí-100 vůní...
Petr.S Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Pěkný večer, rád bych poprosil o radu nebo doporučení na nějaký prověřený zdroj, kde se dá trochu výhodněji pořídit Creed Aventus. Případně, jestli někdo nemá na prodej, preferuji ale nový kus nebo jen krátce otevřený. Díky P.
koveras Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Gentlemani, dnes som mal tú česť očuchať to najhoršie, čo som doteraz čuchal. Ja tie parfémy nejak neprežívam, postavím sa k tomu max vonia/nevonia, doplnené o pár pejoratív na to, že som kúpil drahý parfém na blind a nesedí mi. Ale toto bol fakt prvý parfém, čo som bežal umývať a horko som zaľutoval, že už nepracujem manuálne tak, že by som doma mal Solvinu. klik V skratke... je to žumpa (áno septik) prikrytá kvetinkami. Hrozné, strašné. Hlavne nerozumiem, čo je na tých kvetinkách pánskeho.
KFL Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Gentlemani, dnes som mal tú česť očuchať to najhoršie, čo som doteraz čuchal. Ja tie parfémy nejak neprežívam, postavím sa k tomu max vonia/nevonia, doplnené o pár pejoratív na to, že som kúpil drahý parfém na blind a nesedí mi. Ale toto bol fakt prvý parfém, čo som bežal umývať a horko som zaľutoval, že už nepracujem manuálne tak, že by som doma mal Solvinu. klik V skratke... je to žumpa (áno septik) prikrytá kvetinkami. Hrozné, strašné. Hlavne nerozumiem, čo je na tých kvetinkách pánskeho.Pisou tam masterpiece.. cili spis masterpiss?
ivan_989 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Hm. Ja som mal vzorku CC No. 1, ale pri tej to ostalo a nemam k nemu žiadnu poznámku, ani pozitívnu ani negatívnu. Ale fakt je, ze flakon mam X for men, No. 1 nenechal žiadnu pamäťovú stopu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se